Cum se instalează browserul Microsoft Edge pe Chromebook? - Activarea Linux”,

Browserele de astăzi sunt foarte utile și există o mare varietate de ele și cu rate mari de compatibilitate, în special pe dispozitive precum Chromebook-urile, o opțiune excelentă pentru aceste dispozitive este browserul Microsoft Edge, care are un număr mare de caracteristici avantaje și utilizări. Acum, ce dacă nu știm Cum se instalează Microsoft Edge pe Chromebookul nostru? În acest articol veți vedea cum se desfășoară procesul de instalare a browserului manifestat și câteva dintre avantajele acestuia.

Index()
 1. Care sunt avantajele și dezavantajele utilizării Microsoft Edge?
  1. Este mai rapid și mai sigur
  2. Compatibil cu extensiile Chrome
  3. Inclus pe dispozitivele Windows
  4. Disponibil pentru diverse dispozitive
  5. lipsa de compatibilitate
 2. Ce pași trebuie să urmez pentru a instala Microsoft Edge pe Chromebook?
  1. activați Linux
  2. Instalați Microsoft Edge
 3. De ce nu pot instala Microsoft Edge pe Chromebookul meu??

Care sunt avantajele și dezavantajele utilizării Microsoft Edge?

Când instalați și utilizați browserul Microsoft Edge, are o serie de avantaje ceea ce îl face un browser foarte potrivit și recomandat pentru a fi instalat pe dispozitivele noastre Chromebook.

Fie că este vorba de compatibilitatea sa ridicată, viteza sa și altele, avantajele și dezavantajele pe care le presupune instalarea și utilizarea browserului sunt cele care sunt prezentate mai jos.

Este mai rapid și mai sigur

Browserul Microsoft Edge are reputația de a fi unul dintre cele mai rapide și mai sigure browsere care există astăzi, deoarece se extinde mult mai mult în fiecare zi datorită actualizărilor și îmbunătățirilor de performanță și securitatea la care este supus respectivul browser, așa că dacă dorim mai multă securitate și funcții atunci când navigăm pe diferitele pagini de internet, atunci vă recomandăm să aveți browser-ul actualizat.

Compatibil cu extensiile Chrome

Un alt aspect pozitiv al instalării și utilizării browserului Edge pe un Chromebook este marea compatibilitate pe care o are cu diferitele extensii ale browserului Google Chrome, deoarece marea majoritate a acestora pot fi găsite în secțiunea de extensii sau le pot exporta într-un fel în browserul manifestat, funcționalitatea acestora nu va fi afectată de schimbarea browserului de internet.

Ceva demn de menționat este că sistemul de extensii este foarte asemănător cu cel al Chrome, deoarece cu Edge avem posibilitatea de a căuta, instala și obține extensii pentru a le folosi.

Inclus pe dispozitivele Windows

Ceva pe care nu mulți îl știu despre browserul Microsoft Edge este că acesta vine inclus cu instalarea sistemului de operare Windows 10 sau marea majoritate a dispozitivelor care folosesc un sistem de operare produs de Microsoft, acest lucru are un mare avantaj, deoarece ne economisește timp fiind deja incluși Cadou la instalare, cele mai bune versiuni ale acestui browser pot fi obținute dacă decidem să obținem actualizarea Microsoft Windows 10.

Disponibil pentru diverse dispozitive

Un alt dintre cele mai mari atribute pe care le are acest browser este marea sa disponibilitate și compatibilitate între diferitele platforme și dispozitive existente, deoarece nu se limitează doar la a fi compatibil cu computerele Microsoft Windows, ci mai degrabă este extins la Chromebookuri. , dispozitivele macOS, Dispozitive mobile Android cu software actualizat și multe altele. Aceasta deschide foarte mult un câmp de posibilități și utilizări care pot fi date în acest domeniu.

lipsa de compatibilitate

Acesta este, fără îndoială, unul dintre cele mai slabe puncte, deoarece știm că acest browser este compatibil cu multe dispozitive în sine, dar nu cu toate dispozitivele de pe piață ca browserul Chrome, deoarece putem descărca browserul Google Chrome și îl putem rula pe aproape toate dispozitivele datorită puținelor resurse pe care le consumă,

Ce pași trebuie să urmez pentru a instala Microsoft Edge pe Chromebook?

Acum că știm care sunt diferitele avantaje și dezavantaje ale utilizării browserului Microsoft Edge, este timpul să știm care este procesul pe care trebuie să-l efectuăm pentru a realiza o instalare corectă a acestui browser, mai jos vă vom arăta pasul pas din ea.

activați Linux

Ca prim pas trebuie să activăm sau să dezactivăm utilizatorul root Linux Ubuntu, asta pentru a avea software gratuit și astfel a instala aplicații terțe.

Deoarece, în general, pentru a instala aceste programe sau aplicații vom avea nevoie de permisiuni de superutilizator, deoarece securitatea sistemului respectiv este foarte mare și necesită permisiunile menționate.

Instalați Microsoft Edge

După ce am activat permisiunile de superutilizator, trebuie să descarcăm Edge de pe site-ul oficial Microsoft, deoarece aceasta este cea mai sigură modalitate de a achiziționa versiunea originală și fără viruși ai acesteia, pentru ao instala trebuie să facem clic dreapta pe executabil și să facem clic pe deschide , va trebui să facem selectați calea în care va fi instalat browserul și apăsați butonul de instalare pentru a începe procesul, după câteva minute browserul va fi gata pentru a fi utilizat pe dispozitivul nostru Chromebook.

De ce nu pot instala Microsoft Edge pe Chromebookul meu??

Motivele pentru care nu putem instala browserul Microsoft Edge pe dispozitivul nostru Chromebook sunt foarte variate, dar în general Poate fi din cauza unor probleme de compatibilitate de Chromebookul nostru, descărcarea unei versiuni învechite a browserului, neavând drivere actualizate și așa mai departe.

Aceste defecțiuni sunt foarte frecvente, deoarece trebuie să ne amintim că nu toate dispozitivele sunt la fel și unele dintre ele pot prezenta erori de compatibilitate, pentru care trebuie să informăm suportul tehnic Microsoft Edge despre aceste defecțiuni de compatibilitate, acesta vă va spune că Versiuni de browser Edge pot avea o rată mare de compatibilitate astfel încât în ​​acest fel să îl poți instala corect și să îl folosești fără nicio problemă.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here