Cum se instalează Android sau aplicații pe Windows Phone 8.1/10

Sistemul de operare Windows Phone a fost dezvoltat de Microsoft ca o nouă interfață de utilizator care a integrat mai multe dintre serviciile sale active, concurând cu Android-ul Google și iOS-ul Apple. Punctul culminant al acestui sistem de operare este că permite compatibilitatea cu aplicațiile Android. Prin urmare, vă vom învăța instalați Android pe Windows Phone 8.1/10.

Este posibil să instalați Android pe Windows Phone
Vezi acest videoclip pe YouTube

Microsoft a decis să se concentreze pe un singur sistem de operare mult mai versatil numit Windows 10 Mobile. Lăsând definitiv în urmă numele Windows Phone disponibil pentru toate tipurile de platforme precum computere, tablete și smartphone-uri.

Dar, în afară de toate acestea, Windows Phone 10 permite instalarea de aplicații Android cu compatibilitate excelentă. Această compatibilitate necesită anterior o serie de proceduri pentru compatibilitatea ambelor sisteme de operare prin intermediul unor instrumente pe care Microsoft le oferă dezvoltatorilor.

Prea ușor; cu toate acestea, ar trebui să știți că multe dintre aplicațiile Android utilizați exclusiv serviciile Google să funcționeze și dacă nu este pe Windows Phone 10 nu va putea rula.

Este important să știți că nu este posibil să instalați o aplicație Android pe un dispozitiv cu Windows Phone 8.1, mai multe pe Windows 10 Mobile dacă se poate face. Din acest motiv, vă vom îndruma astfel încât să puteți efectuați această instalare și verificați de unul singur dacă este convenabil sau nu să folosești această proprietate de compatibilitate între ambele sisteme de operare de pe smartphone-ul tău.

Index()
  1. Pași pentru a instala Android pe Windows 10 Mobile
  2. Windows 10 Mobile nu este compatibil cu Android pentru unele aplicații

Pași pentru a instala Android pe Windows 10 Mobile

În continuare, vă vom explica pașii de urmat pentru instalare, este necesar au un calculator în care trebuie să descărcați wconnet și Android SDK ADB Tool, să le dezarhivați și să le aveți la îndemână. Deschideți folderul wconnect și instalați IpOverUsbInstaller.msi și vcredist_x86.executabil.

Pe dispozitivul mobil, accesați setări – actualizare și securitate – pentru dezvoltatori și dezactivați modul dezvoltatori, precum și Descoperirea dispozitivului. În folderul wconnect, deschideți cu shift + clic dreapta pe o fereastră de comandă. Conectați telefonul prin USB la computer și scrieți în fereastra econnect.exe usb și apăsați tasta Enter.

Introduceți codul de asociere pe care vi-l va cere sistemul și apăsați Enter. Navigați la folderul adb și deschide o fereastră de comandă asa cum sa facut inainte.

Scrieți dispozitive adb și apăsând Enter ar trebui să lăsați o listă de dispozitive conectate; printre acestea smartphone-ul. Puneți fișierul APK pe care doriți să îl instalați și introduceți adb install *nume apk*.apk.

Așteptați până când sistemul se actualizează, stocați și configurați datele și ați terminat, aplicația Android va apărea în lista noastră de aplicații ca și celelalte pe care le-am achiziționat din magazin.

Una dintre aplicațiile din Microsoft Store care nu va putea fi instalată va fi YouTube. Ei bine, această aplicație necesită serviciile Google Play și pentru ca ea să ruleze, dezvoltatorul trebuie să schimbe unele coduri pentru a face sistemul compatibil. Dar, pe de altă parte, altora le place să instaleze Facebook Lite dacă poți și este super ușor.

Windows 10 Mobile nu este compatibil cu Android pentru unele aplicații

După cum am menționat anterior, există unele aplicații care nu vor putea rula cu instalarea Android pe Windows 10 Mobile. În acest sens, dacă doriți să faceți această combinație de sisteme de operare cu pașii descriși în acest articol, ar trebui să fii conștient de această limitare.

Toți cei care necesită neapărat Google nu vor funcționa și rămâne doar să aștepte ceva progres pentru ca kitul de dezvoltare oferit de Microsoft să își extindă configurația. Și permiteți orice aplicație Android pe care dorim să o descărcați sub Windows 10 Mobile funcționează perfect pe smartphone-ul nostru.

Pentru cazuri exclusive de aplicații precum Twitter, Snapchat și Slack; conform testelor deja efectuate. instalatia a functionat normal iar performanța sa este favorabilă. De asemenea, puteți alege să descărcați browserul dorit.

Dar acest lucru nu se întâmplă cu atât de multe alte aplicații încât pentru codificarea acestuia nu permite instalarea sau rularea corectă așa cum o fac sub Android.

Tot acest fapt de a căuta instalarea și combinarea ambelor sisteme de operare este generat ca urmare a faptului că, deși Windows 10 pe tablete și PC-uri a provocat multă acceptare în rândul utilizatorilor săi.

Windows 10 Mobile a prezentat un deficit în acceptarea sa, deoarece din cauza lipsei de aplicații pe care le oferă, utilizatorii săi au văzut nevoia să accesați Android pentru a vă rezolva nevoile și căutați pentru a instala aplicațiile la alegere în Windows 10.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here