Cum să inserați și să editați imagini într-un document în Word

Word este un program de calculator care face parte din pachetul 'Microsoft Office', deja disponibil pe computerele tuturor utilizatorilor cu Windows 7, 8, 10. Este cel mai utilizat procesor de text din lume, datorită diverselor servicii oferite de program. Și de aceea în acest articol vă vom învăța: cum să inserați și editați imagini în interiorul unui document word.

Cum să INSEREȚI și să EDIȚI IMAGINI în Word - pas cu pas
Vezi acest videoclip pe YouTube

Acesta este programul care permite utilizatorul editează și inserează imagini; imbunatatirea calitatii textului scris, intrucat are un verificator ortografic pentru a evita orice tip de eroare in document. Editarea cuvintelor este foarte ușoară, puteți adăuga un stil sau o dimensiune diferită dacă doriți.

În plus, Word este cel mai solicitat de pe piață atunci când se lucrează cu documente digitale, se realizează monografii sau; unde mai poti scrie scrisori, faxuri, telegrame, sau poti crea buletine informative, invitatii. Acest lucru poate fi evidențiat cu „bold sau italic” cele mai importante părți ale textului; pentru a da mai multă relevanță informațiilor scrise.

Index()
 1. Cum să inserați imagini într-un document în Word?
 2. Cum să editați imagini într-un document în Word?
 3. Avantajele modificării imaginilor în Word

Cum să inserați imagini într-un document în Word?

Dacă doriți să faceți documentul un pic mai creativ și doriți să inserați imagini în el adăugarea de texte pe acesta sau editarea acestora; aici vă vom arăta pașii pe care trebuie să îi urmați, pentru a transforma un document simplu într-unul mai profesionist:

 • Primul lucru pe care trebuie să-l facem este; Găsiți locul în care dorim să adăugăm imaginea noastră în Word.
 • Apoi mergem la opțiunea 'Inserați imagini' pentru a adăuga un.

 • Aceasta va deschide o casetă în care vor apărea toate folderele care conțin imagini, vom căuta una dintre preferințele noastre și o vom adăuga în document în Word.
 • Când imaginea noastră este deja inserată în document, putem modifica dimensiunea acesteia; apăsând pe colțuri ale acesteia dacă o vrem puțin mai scurtă sau cu alte stiluri.

Cum să editați imagini într-un document în Word?

 • Pentru a face ediția acestuia, vom face clic pe 'Instrumente pentru imagine'. Aici vom găsi o varietate de ajustări care pot fi făcute asupra imaginii noastre.
 • Apoi, sub opțiunea menționată; vom atinge 'Format'. Aceasta va arăta varietatea de pictograme pe care le-am menționat mai devreme.

 • Apoi putem face clic „Ajustați textul”, și vom vedea mai multe opțiuni pentru a ajusta conținutul pe care îl va purta imaginea noastră; dacă merge la dreapta sau la stânga, supratipărit deasupra sau sub imagine.
 • În fila format, vom vedea și câteva opțiuni utile care vă vor ajuta să schimbați cadrul imaginii; astfel încât marginile să fie aplatizate la documentul Word.
 • Și dacă ești interesat, te invit să descoperi cum să inserezi tabele în documentul tău Word pentru o mai bună prezentare a conținutului tău.

Avantajele modificării imaginilor în Word

După ce știi cum să inserezi și să editezi imagini într-un document în Word. Trebuie să știi că varietatea de avantaje pe care ți le oferă acest program sunt multe, cu el poți gestiona documentul realizat după pofta ta; adăugarea, eliminarea, editarea și modificarea. Depinde de ceea ce vrei să faci în interiorul serverului Word.

 • Unul dintre principalele avantaje pe care le are minunatul program este; că ai opțiunile dintr-o privire, iar utilizarea acestora este extrem de ușoară.
 • Vă permite să inserați tot felul de imagini, grafice care vă ajută să completați informațiile din text.
 • Puteți edita versurile conținutului, evidențiind astfel cea mai importantă parte a textului scris.
 • Puteți adăuga cadre la imaginea adăugată, astfel încât acestea să se potrivească mai bine cu fundalul documentului și să aibă o prezentare mai profesională.
 • De asemenea, puteți adăuga diferite stiluri la conținutul documentului; efectuarea de modificări generale la imaginea adăugată.
 • Are un ' utilVerificator ortografic', care vă va ajuta să vedeți dacă aveți vreun tip de eroare în conținutul textului; în cazul în care îl aveți, vă va indica cu o linie roșie sau albastră sub textul scris.
 • Aplicarea diferitelor stiluri de cuvinte. Acest lucru ne va ajuta să avem o imagine mai profesională.

Acest program este prezent de obicei pe computerele tuturor utilizatorilor, fiind un server foarte util; cu multe opțiuni diferite, pentru a crea, edita documente și unde ai posibilitatea chiar și de a insera un videoclip. Fie să faci un fel de muncă, proiect de viitor. Dacă doriți să învățați cum să faceți mai multe documente profesionale; folosind opțiunile menționate și cu o bună manipulare a acestora, vă recomandăm să utilizați minunatul 'Microsoft Word'.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here