Cum să începeți o conversație bună pe Tinder | Expresii, întrebări și jocuri

Pentru persoanele care doresc să-și găsească un partener prin internet sau printr-o aplicație, Tinder este cea mai bună opțiune pentru el, De la sosirea sa în lumea aplicațiilor, a avut o cerere considerabilă din partea utilizatorilor care se bucură de el.

Prin crearea unui cont pe Tinder, ne putem extinde semnificativ cercul social, Întâlnind oameni noi din diferite părți ale lumii.

Cum să începeți o conversație bună pe Tinder | Expresii, întrebări și jocuri
Vezi acest videoclip pe YouTube

Index()
 1. Considerații importante pentru a începe o conversație bună pe Tinder
 2. Care sunt greșelile pe care ar trebui să evit să le fac atunci când încep o conversație?
 3. Cele mai bune întrebări pentru a începe să vorbiți pe Tinder
 4. Expresii pentru a avea o conversație bună în cadrul platformei de întâlniri
 5. Jocuri de cuvinte pentru a sparge gheața pe Tinder

Considerații importante pentru a începe o conversație bună pe Tinder

Trebuie sa avem siguranță atunci când vorbești, și, desigur, acest lucru va genera o legătură mai mare cu celălalt utilizator, permițând astfel ca conversația să fie exprimată într-un mod mai fluid și să fie constructivă pentru ambii.

Daca ceea ce ne dorim este sa cochetam cu persoana respectiva, trebuie sa fim foarte atenti cand facem acest lucru, fiind tot timpul respectuosi. Deci, putem începe cu câteva glume sau complimente care generează mai multă încredere când vorbești.

Arătați empatie, interes și afecțiune atunci când vorbiți, în acest fel va exista o conexiune mai bună, iar noi vom oferi un aspect bun și o imagine bună cu oamenii pe care îi întâlnim în cadrul platformei Tinder.

Care sunt greșelile pe care ar trebui să evit să le fac atunci când încep o conversație?

Când începem să folosim acest tip de aplicații, trebuie să ținem cont de faptul că cel timiditatea și nesiguranța nu sunt aliați buni dacă ceea ce ne dorim este să găsim o persoană sau un cuplu în cadrul acesteia, deoarece acest lucru poate genera un oarecare disconfort atunci când se angajează într-o conversație plăcută cu un utilizator.

O altă greșeală pe care ar trebui să ne gândim să o evităm atunci când începem o conversație este nu au greseli de ortografie, deoarece acest lucru poate genera unele neplăceri pentru utilizatorul cu care comunicăm, deși dacă ni se întâmplă, avem opțiunea de a șterge mesajele.

Nu fi intens, nici impertinent, evitați, de asemenea, întrebările incomode care pun conversația în pericol, deoarece acest lucru îl poate enerva pe celălalt, până la punctul de a fi complet ignorat și, desigur, nu este ceea ce căutăm.

Cele mai bune întrebări pentru a începe să vorbiți pe Tinder

Trebuie să luăm în considerare asta nu este ideal să pui întrebări deplasate sau care la un moment dat generează un fel de nemulțumire, prin urmare, cele mai bune modalități de a ne exprima sunt următoarele:

 1. Ce iti place sa faci in timpul liber?? Este una dintre cele mai frecvente întrebări pe rețeaua de socializare și, prin urmare, cel mai strategic, atunci când punem această întrebare, arătăm că suntem interesați de cotidianul celuilalt, în acest fel exprimăm o mai mare încredere.
 2.  Care este mancarea ta preferata? Dacă o facem la momentul potrivit, vom oferi o imagine bună față de persoană că știm și este ceea ce căutăm, desigur.
 3.  Cu ce ​​vă ocupați? Pe lângă faptul că este o întrebare excelentă, ne ajută să cunoaștem mai multe despre viața persoanei de care ne interesează.
 4. Ai un cuplu? Deși pare o întrebare oarecum incomodă, este necesar să o pui. Deoarece este posibil ca unii utilizatori să aibă încă un partener, creează conturi pe Tinder, ceea ce ar putea genera probleme și neplăceri nedorite ulterior la efectuarea unei anumite programari.
 5. Voi la câți ani? Trebuie remarcat faptul că majoritatea oamenilor nu pun o vârstă adevărată atunci când vine vorba de utilizarea acestor platforme virtuale pentru a găsi un partener, prin urmare, este recomandabil să întrebăm vârsta pentru a ne asigura cu cine avem de-a face și, de asemenea, să le edităm pe ale noastre pentru a demonstra informații clare. La fel, este bine solicitați fotografii sau apeluri video înainte de a face o programare.
 6. Aveți copii sau animale de companie? Este bine să cunoaștem viața persoanei, de exemplu bunurile sale, în acest caz, dacă are copii sau animale de companie, astfel încât să ne raportăm mai bine și să știm cu ce ne prezentăm.

Expresii pentru a avea o conversație bună în cadrul platformei de întâlniri

Când vrem să întâlnim oameni noi, uneori nu știm cum să începem sau să avem o conversație bună, în acest caz pe Tinder, devine puțin mai ușor pentru că este un modalitate virtuală de a găsi un partener, deci putem spune orice frază fără să ne simțim timizi sau nesiguri.

Desigur, trebuie să știm ce să spunem și, de asemenea, când să facem asta, fie că este vorba de complimente sau pur și simplu de o întrebare, așa cum putem creați o nouă conversație după cum urmează:

 1. Eu sunt jumătatea ta mai bună! Nu te uita mai departe! Chiar dacă sună cam amuzant poate fi de mare ajutor atunci când comunici cu cineva prin Tinder, generând niște râsete  de asemenea încredere fata de cealalta persoana.
 2.  Ești cel mai drăguț lucru pe care l-am văzut astăzi! poate genera a simțul egoului față de cealaltă persoană și fă-o să se simtă bine și important.
 3.  Am citit profilul tau si te consider interesant! Acest lucru, în același mod, este luat ca un compliment, care face persoana să se simtă mulțumită.

Jocuri de cuvinte pentru a sparge gheața pe Tinder

Una dintre cele mai bune moduri de a sparge gheața pe Tinder cu jocuri verbale, este să faci runde de întrebări, cum ar fi Adevărul sau Îndrăzneala? că, după cum știm mulți dintre noi, este un joc în care se desfășoară întrebări și, de asemenea, provocări, aceasta va depinde de alegerea persoanei. Funcționează reciproc și, desigur, construiește încredere atunci când vă întâlniți.

Un alt joc foarte deosebit este „spânzuratul“, se bazează pe faptul că o persoană trimite un cuvânt incomplet, iar cealaltă trebuie să încerce să spună literă cu literă până la finalizare, dacă nu reușește, atunci aș pierde jocul și ar începe unul nou, dar invers, adică este rândul celuilalt să trimită cuvântul.

Pe de altă parte avem "urmează cuvântul", este vorba despre trimiterea unui cuvânt, iar cealaltă persoană trebuie să trimită un alt cuvânt, dar care începe cu silaba în care s-a terminat precedentul. Ca să fie ceva amuzant și putem au un grad plăcut de încredere.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here