Cum să porniți un videoclip live pe aplicația YouTube cu Android fără probleme

The streamuri live de pe YouTube au devenit un instrument faimos pentru youtuberii mari și mici de astăzi, deoarece permit interacțiunea în timp real cu abonații și urmăritorii lor, prin care pot discuta și pune întrebări.

Realizarea nu este complicată, dar poate fi puțin confuză pentru cei care o fac pentru prima dată, deoarece Nu este doar conectarea la o înregistrare dar trebuie ingrijit si sunetul extern pentru ca transmisia sa se poata realiza perfect.

Index()
 1. De câți abonați aveți nevoie pentru a putea face o transmisie în direct din aplicația YouTube?
 2. Cum să începeți o transmisie live pe YouTube de pe dispozitivul dvs. Android?
 3. Cum să vă programați transmisia live din aplicația YouTube pe Android?
 4. De ce există o limită de audiență atunci când transmiteți pe YouTube de pe un Android??
 5. Care sunt cele mai bune recomandări pentru a face un live pe aplicația YouTube de pe Android?

De câți abonați aveți nevoie pentru a putea face o transmisie în direct din aplicația YouTube?

Există 2 moduri de a efectua a streaming live de pe YouTube, varianta simpla si cea personalizata, pentru oricare dintre cele doua ai nevoie de o suma minima de 1000 de abonati; asta dacă vrei să o faci de pe un dispozitiv mobil.

Dacă modul tău de a face direct este de pe un PC printr-un program , atunci nu aveți nevoie de un număr de abonați, dar că canalul dvs. îndeplinește cerințele de „Transmisie live”, care sunt: ​​Verificați canalul și că nu a încălcat o restricție în ultimele 90 de zile.

Cum să începeți o transmisie live pe YouTube de pe dispozitivul dvs. Android?

 • Primul lucru de care trebuie să țineți cont atunci când doriți să faceți o transmisie live pe YouTube de pe un dispozitiv Android este că acesta trebuie să aibă un Versiunea Android mai mare de 5.0.

 • Și următorul lucru este că de pe canalul tău YouTube trebuie să 'Activați transmisia live' pentru care trebuie să așteptați 24 de ore, după acest timp contul este activat.
 • deschide aplicația youtube de pe telefonul tău Android.
 • Apoi apăsați pe simbolul (+) care se află în partea de jos a ecranului și apoi selectați opțiunea „Transmite live”.
 • Telefonul vă va cere permisiunea pentru ca YouTube să facă fotografii și videoclipuri, pe care trebuie să le acceptați. Ca și cum ar trebui să activați opțiunea Înregistrare audio.
 • Daca ai intre 13 si 17 ani va trebui sa alegi varianta de confidențialitate live streaming 'Nu e in lista'. Dacă, pe de altă parte, aveți peste 18 ani, opțiunea va fi „Publică”.
 • Începeți transmisia în direct și când ați terminat trebuie doar să apăsați pe opțiunea Finish, cu aceasta se va crea un fișier de transmisie a canalului dvs. pe care îl puteți salva pentru a-l partaja pe rețelele sociale și video YouTube cu o descriere automată sau îl ștergeți oricând. tu vrei.

Cum să vă programați transmisia live din aplicația YouTube pe Android?

Pentru a vă programa transmisia live din aplicația YouTube pe Android, trebuie să faceți acest lucru deschideți aplicația, apăsați pe simbolul (+) și apoi Transmiteți în direct. Apoi trebuie să apăsați pictograma Calendar și să selectați transmisiunea în direct la data dorită.

 • Când ați terminat, apăsați Stream Live. Dacă mai târziu doriți să ștergeți o emisiune live care a fost programată, trebuie doar să urmați aceiași pași și să apăsați pe opțiunea care spune Ștergere.

De ce există o limită de audiență atunci când transmiteți pe YouTube de pe un Android??

La început, YouTube a creat un limita de abonați de 10.000, dar aceasta densitate a scazut treptat pana la 1000 de abonati, cand se face de pe telefonul mobil. Nu există un motiv concret pentru care YouTube a stabilit aceste măsuri, dar există cei care cred că se datorează saturației serverului din cauza atâtor abonați.

Pentru ca serviciul YouTube să funcționeze corect și să ofere o transmisie bună atât pentru Youtuber, cât și pentru utilizatorii care îl urmăresc, YouTube stabilește aceste limite. Pentru ca platforma să nu cadă sau să devină lentă, împiedicând ca transmisia să fie văzută fără probleme. Trebuie avut în vedere că în afară de transmisie va exista și o interacțiune live a utilizatorilor.

Care sunt cele mai bune recomandări pentru a face un live pe aplicația YouTube de pe Android?

Din moment ce știi cum ar trebui să fie face o transmisie live din aplicatia YouTube folosind un telefon Android este bine sa tineti cont de cateva recomandari, pentru ca totul sa mearga perfect. Printre aceste recomandări vă putem arăta următoarele:

 • Asigurați-vă că aveți un dispozitiv mobil cu o actualizare Android mai mare de 5.0.
 • Pentru a evita inconvenientele, asigurați-vă că ați verificat canalul o dată.
 • Faceți zile înainte, reclame la emisiune live pe care urmează să-l faci pentru ca în acest fel urmăritorii tăi să fie conștienți și să poți obține un număr mai mare de vizualizări. O idee bună este să creați videoclipuri YouTube scurte care vorbesc despre acest subiect.
 • Stabilește o temă simplă de tratat și în care adepții tăi se pot desfășura și interacționa calm cu tine.
 • Difuzați într-un loc liniștit, fără distrageri și alte sunete pentru un finisaj impecabil; evita de asemenea sa o faci intr-un loc cu mult ecou.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here