Cum să vă autentificați sau să accesați panoul administrativ WordPress pas cu pas

WordPress este platforma în care îți poți scrie și gestiona site-ul web de pe același site, acest CMS sau Content Management System pentru acronimul său în spaniolă, îți va oferi una dintre cele mai bune vizualizări (pentru mulți cele mai bune) ale administrării web, deși bine ele. exista multe alte CMS. WordPress le depășește cu mult pe toate.

Datorită caracteristicilor sale, deși nu sunt unice, sunt sunt mult mai configurabile și profesionale ca in alt CMS, de exemplu acest site unde citesti acest articol, este gazduit pe WordPress, practic la momentul alegerii CMS-ului exista o singura optiune care merita luata in considerare si anume aceasta, atunci alegerea unui serviciu de Gazduire este un alt subiect , deoarece există mulți concurenți și multe mai multe opțiuni relevante pe care le-ați putea alege.

Cum să vă autentificați sau să accesați panoul administrativ WordPress pas cu pas
Vezi acest videoclip pe YouTube

În plus, aproximativ 40% dintre paginile de pe Internet folosesc wordpress, acest lucru spune deja multe despre cum este piața paginilor web, ei înșiși vă spun asta pe pagina lor web.

Index()
 1. Ce este un CMS?
 2. Cum să accesezi tabloul de bord WordPress?
  1. Înainte să mă înscriu
  2. după înregistrare

  Ce este un CMS?

  Ai citit până acum că vorbesc de termenul CMS și ți-am spus acronimul, dar este foarte sigur că dacă începi în asta nu știi ce vreau să spun, ei bine, cu CMS mă refer la platforma pe care ai site-ul este montat.

  Nu gazduirea ta, nici site-ul tau, ci serviciul cu care il gestionezi, de exemplu un alt CMS ar putea fi wix (deși are multe limitări) și astăzi cu greu putem vorbi de bine despre competiția WordPress.

  Toate celelalte platforme de acolo au dezavantaje clare, cum ar fi nu vă permit să vă mutați site-ul, administrarea este limitata, nu ai control total asupra site-ului tau si chiar daca iti fac totul mai usor din punct de vedere al codului, WordPress va continua sa fie cea mai buna alegere atat acum cat si in viitorul apropiat.

  Dintr-un CMS poți (depinde de CMS) edita întreaga pagină web fie atingând codul sau nu și deși majoritatea CMS-urilor de pe piață sunt înclinate sau de ce nu atinge codul deloc sau doar atingeți codul, WordPress este un hibrid care poate suporta ambele forme în același timp, permițându-vă să editați codul din Aspect > Editor de teme.

  Cum să accesezi tabloul de bord WordPress?

  Accesarea tabloului de bord WordPress necesită doi pași, primul este au un panou WordPress, adică trebuie să-l instalezi de pe Hosting-ul tău și al doilea este să intri de pe pagina ta web pe desktopul tău WordPress, hai să-l vedem și dacă îl ai deja instalat mergi direct la "După înregistrare"

  Înainte să mă înscriu

  Instalarea WordPress direct de pe serverul tău de găzduire este ușoară, primul lucru pe care ar trebui să-l faci este introduceți cPanelul dvs, aceasta va fi diferită în fiecare serviciu de găzduire care există, dar în mod normal apare printre opțiunile principale după contractarea unui serviciu, această opțiune nu va apărea niciodată înainte.

  Acum din căutarea cPanel "Instalați WordPress" sau "Installtron" Acestea sunt cele mai frecvente în care poți activa serviciile WordPress, trebuie doar să configurați aspectele de bază precum numele și „https” și să lăsați totul ca implicit (ulterior îl puteți modifica).

  Aici important este că creați un nume de utilizator și o parolă, în mod implicit, va include un nume de utilizator și o parolă pe care le puteți modifica în acest moment. După ce îl instalați, vă va duce la pagina pe care o vom vedea în pasul al doilea.

  după înregistrare

  Odată ce sunteți înregistrat și aveți WordPress instalat pe site-ul dvs., acum trebuie să intrați doar de la ElNombreDeTUweb/wp-admin, adică să presupunem că site-ul dvs. se numește " Mejorartodo.com" pentru a intra în Panoul de administrare al acestui site trebuie să intri din " Mejorartodo.com/wp-admin" și atât, aici vei pune numele de utilizator și parola care a fost generată sau pe care le-ai modificat în pasul anterior.

  Acum da, din panoul de administrare puteți introduce bannere publicitare, instala plugin-uri, modifica șabloane, oferi acces altor utilizatori, îmbunătăți securitatea site-ului tău web și faceți tot felul de modificări după bunul plac.

  De asemenea, puteți adăuga bare de ajustare la panoul dvs. de administrare și acestea vor fi adăugate în bara laterală din stânga, care, apropo, îi puteți modifica aspectul și culori în personalizare.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here