Cum să vă conectați la Pokémon Go cu Google sau Facebook

Pokemon este unul dintre francize grozave de jocuri video care a avut un mare succes de la lansarea primului său joc pentru GameBoy. De-a lungul anilor, au generat o mare bază de fani care i-a însoțit de-a lungul carierei. Astăzi, tot mai mulți oameni se alătură distracției de a fi antrenor Pokémon.

Cum să vă conectați la Pokémon Go cu Google sau Facebook
Vezi acest videoclip pe YouTube

Și asta în principal pentru că în 2016 compania Pokémon s-a afiliat la Niantic pentru a oferi fanilor săi un joc inovator: Pokémon GO. Milioane și milioane de oameni au jucat acest joc pentru smartphone care le permite să prindă micii monștri care sunt pe stradă aruncând în ei Pokéball-uri.

În acest articol vă vom explica cum te poti conecta folosind Facebook sau Google ca să nu-ți pierzi niciodată sesiunea. Și este că acest lucru este posibil în ultimii ani ca metodă a companiei de a atrage utilizatori vechi și noi.

Index()
  1. Cum să vă conectați la Pokémon GO cu Google?
  2. Cum să vă conectați la Pokémon GO cu Facebook?
  3. De ce este recomandat să vă conectați la Pokémon GO cu Google sau Facebook?

Cum să vă conectați la Pokémon GO cu Google?

Pentru început, va trebui să creăm un cont de antrenor Pokémon GO cu care ne putem conecta mesajele Gmail. Putem face acest lucru cu ușurință intrând pe pagina oficială Pokémon unde nu va trebui decât să completăm toate câmpurile pentru care ni se solicită.

Odată terminat, în cadrul configurației ne putem conecta contul Google. Amintiți-vă că mobilul dvs. trebuie să fie compatibil cu Pokémon GO pentru a-l putea folosi, astfel încât să puteți intra in aplicatie.

Totuși, pentru a avea o sincronizare completă, va trebui accesați aplicația Pokémon GO unde va trebui sa urmam urmatorii pasi:

  1. În vizualizarea principală a hărții, vom apăsa Meniu principal (meniu principal). Apare lângă o mică pokeball.
  2. Apoi, în colțul din dreapta sus, vom apăsa opțiunea Setări (Setări).
  3. Vom căuta secțiunea Cont unde vom selecta caseta Neconectat (Neconectat) și apoi vom introduce furnizorul de pornire pe care dorim să-l adăugăm. În acest caz, va fi Gmail.
  4. Acceptăm toate permisiunile și introducem datele pe care le solicitați, si gata!

În acest fel, ne putem autentifica la Pokémon GO folosind Gmail nostru cu parola dvs, Nici o problema. Dacă, din orice motiv, întâmpinați probleme la efectuarea acestor pași sau dacă întâmpinați probleme de conectare în general, puteți accesa Întrebările frecvente ale Niantic pentru Android.

Chiar dacă nu ți-ai creat încă un cont Pokémon GO, astăzi este activată opțiunea de înregistrare directă cu un e-mail Gmail.

Cum să vă conectați la Pokémon GO cu Facebook?

Acum, dacă vrem să ne autentificăm cu contul nostru de Facebook ceea ce trebuie sa facem este sa urmam pasii mentionati mai sus. Cu toate acestea, este posibil să conectați contul de Facebook prin intermediul contului de antrenor.

Dar, practic, va trebui să intrăm în contul nostru Pokémon GO și să facem pașii ca și cum am fi să ne conectăm contul Google. În felul acesta, vom avea mai multe modalități recuperează parola în caz că uităm.

La fel, indiferent pe ce dispozitive ne jucăm, atâta timp cât ne conectăm cu contul nostru de Facebook, putem merge mai departe și îl putem salva. Acesta este unul dintre avantajele legăturii orice tip de cont la contul Pokémon GO.

Amintiți-vă că pentru a vă bucura 100% din Pokémon GO trebuie să aveți Activez GPS-ul. În cazul în care aveți probleme cu el, puteți rezolva cu ușurință această problemă pentru a vă putea bucura de acest joc incredibil.

De ce este recomandat să vă conectați la Pokémon GO cu Google sau Facebook?

Pentru început, îți permite conectați-vă pe diferite dispozitive folosind detaliile contului dvs. Facebook sau Google, astfel încât să nu vă amintiți două parole. La fel, sincronizează eficient progresul pe care îl faci prin linkul cu celălalt cont.

În același mod, în cazul pierderii parolei, o putem recupera folosind mijloacele contului în cauză, fie Google sau Facebook. În acest fel, ne putem bucura în continuare de a captura Pokemon mici și mari, chiar și de acasă.

Joaca Pokémon GO este o experiență de neegalat, permițându-vă să vă plimbați pe străzile locale în căutarea celor mai rari și mai interesanți monștri. Sper că aceste informații v-au fost de mare ajutor, nu uitați să împărtășiți.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here