Cum să mă conectez la contul meu Google de pe mobil sau computer

În ultimii cinci ani, platforma Google a devenit unul dintre cele mai utilizate instrumente tehnologice, având o acoperire globală de 540 de milioane de persoane care accesează un cont Google pe lună. Oferind tot felul de posibilități, în care puteți chiar deschide mai multe conturi de pe un mobil Android la gestionați mai multe informații si profita de toate produsele si serviciile pe care le ofera.

Cum să mă conectez la contul meu Google de pe mobil sau computer
Vezi acest videoclip pe YouTube

Conturile Google sunt atât de versatile pentru utilizator încât este chiar posibil să se creeze un cont fără o adresă de e-mail Gmail și fără un număr de telefon, deoarece aceasta poate fi sincronizat cu orice tip de e-mail activ.

Totuși, este necesar să țineți cont de faptul că atunci când vă creați un cont Gmail veți avea automat un cont Google, așa că este recomandat să îl sincronizați prin intermediul acestuia.

În ciuda faptului că nu are la fel de mult spațiu de stocare gratuit ca concurenții săi, au doar 15 GB, aceasta poate fi extinsă cu conturi Premium de până la 200 GB.

Cu avantajul suplimentar că aceasta ne oferă unul dintre cele mai eficiente sisteme electronice de securitate din ziua de azi, protejându-ne și susținându-ne informații din cloudul electronic.

Cu optiunea de blocați conținutul nostru În cazul în care un dispozitiv cu care este sincronizat este pierdut, conturile Google sunt astăzi un instrument esențial pentru controlul informațiilor din diferite conturi de aplicație Google Inc. Cu posibilitatea de personalizare si separare a acestora astfel incat sa poata fi usor identificate.

Index()
  1. Conectați-vă de pe computer
  2. Conectați-vă de pe mobil

Conectați-vă de pe computer

Pentru a vă conecta la contul dvs. Google de pe computer pașii sunt simpli și simpli, la fel ca deconectarea din contul dvs. Google pe toate dispozitivele, în scurt timp o veți putea face pentru a începe bucurați-vă de toate funcțiile și instrumentele care oferă același lucru pentru a facilita ziua de zi.

Pentru a începe, pur și simplu deschideți browserul web și introduceți adresa URL a paginii oficiale Google pe pagina de adresă: www.Google.com. Odată intrat în pagină, în colțul din dreapta sus trebuie să faceți clic pe opțiunea „Autentificare” care se află deasupra opțiunilor Gmail și Imagini.

Acum trebuie doar să intri e-mail sau număr de telefon pe care v-ați conectat la contul dvs. Google pentru a-l introduce și a marca opțiunea "Următorul", acum tot ce trebuie să faceți este să introduceți parola pentru a finaliza procesul și a începe să utilizați toate serviciile pe care Google vă pune la dispoziție.

În cazul în care vă conectați pe un computer care nu este al dvs., trebuie să utilizați opțiunea de navigare privată pentru ca datele dvs. să nu fie salvate. O altă metodă este intrați în Chrome și în secțiunea Profil selectați opțiunea Invitat, vă veți putea autentifica fără probleme și când o închideți datele de navigare vor fi șterse automat.

Conectați-vă de pe mobil

Pe de altă parte, pentru a vă conecta la contul dvs. Google de pe un mobil Android, pașii sunt la fel de simpli ca pe un computer. Mulțumită noua conectare la google puteți intra fără a fi nevoie să introduceți parola de fiecare dată când intrați dacă doriți, economisind timp fără a pierde securitatea.

Pentru a face acest lucru, pur și simplu mergem la „Folosiți telefonul pentru a vă conecta” la contul Google selectați echipa pe care am sincronizat-o cu aceasta, și automat vom primi o notificare pe telefon pentru a confirma dacă vă conectați de pe alt dispozitiv. Odată ce sesiunea este confirmată, aceasta va începe pe dispozitivul dvs. mobil și procesul va fi finalizat.

La fel ca pe un computer, vă puteți conecta pe un dispozitiv care nu este al dvs. pur și simplu accesând browser dintr-o fereastră privată sa deschizi contul Google, astfel incat tot ce faci sa nu fie salvat in istoricul de navigare iar la inchiderea parolei aceasta sa nu fie salvata in interiorul dispozitivului.

Utilizarea serviciilor oferite de un cont Google este esențială astăzi pentru crește-ți productivitatea în toate domeniile sociale și de muncă din cadrul societății de astăzi, astfel încât să putem economisi timp pentru a realiza alte proiecte sau a fi alături de alții.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here