Cum să vă dezactivați istoricul locațiilor pe Android? - metoda eficienta

Când utilizați aplicații precum Google Maps, va salva fiecare dintre locațiile sau site-urile turistice importante în baza sa de date, asta dacă ați activat GPS-ul pe dispozitiv când vizitați oricare dintre aceste locuri, dar este posibil să dezactivați istoricul locațiilor pentru că în acest fel nu există nicio înregistrare a locurilor în care mergem cu telefonul sau dispozitivul nostru mobil.Dar ce se întâmplă dacă nu știm cum să ne dezactivăm istoricul locațiilor pe dispozitivul nostru Android? Vă vom arăta metoda și cele mai bune sfaturi pentru a o face în întreg acest articol într-un mod simplu și rapid.

Index()
  1. Ce pași trebuie să urmați pentru a dezactiva istoricul locațiilor de pe Google Maps?
  2. Unde puteți găsi istoricul locațiilor pe dispozitivul dvs. mobil?
  3. Cum puteți recupera un istoric dacă l-ați șters din greșeală pe Android?
  4. De ce nu puteți dezactiva corect istoricul locațiilor de pe telefon??

Ce pași trebuie să urmați pentru a dezactiva istoricul locațiilor de pe Google Maps?

La dezactivarea locației dispozitivului nostru Android în aplicația Google Maps, trebuie să ținem cont de o serie de factori precum a avea o versiunea actualizată a aplicației Google Maps, pe care o putem achiziționa din cea mai recentă versiune a Magazinului Google Play, fără a mai adăuga nimic, rămâne doar să urmați următoarele trucuri și pași pe care vi le vom arăta mai jos:

  • Începeți prin a deschide aplicația Google Maps actualizată din meniul de aplicații al dispozitivului nostru mobil.
  • Când ne aflăm în interiorul interfeței, vom apăsa fotografia sau inițiala contului nostru Google, care se va găsi în colțul din dreapta sus al ecranului.
  • După aceasta vom accesa opțiunea de setări care are o roată mică în stânga ei și apoi vom intra unde scrie "Istoricul Google Maps".
  • Vom derula puțin până găsim opțiunea de eliminare automată și vom marca unde menționează „Ștergerea automată a activității”.

Ceva demn de menționat este că, atunci când ștergem istoricul locațiilor pe care am fost pe Google Maps, nu va exista nicio posibilitate de a le recupera, motiv pentru care este ceva de care trebuie să ținem cont și, mai ales, să fim foarte atenți. când procedează astfel.

Unde puteți găsi istoricul locațiilor pe dispozitivul dvs. mobil?

Există o modalitate foarte simplă de a găsi istoricul locațiilor dispozitivului nostru prin aplicația Google Maps, deoarece singura cerință trebuie să avem actualizat software-ul dispozitivului nostru mobil Android pentru a avea această și alte opțiuni, după aceea trebuie doar să introducem aplicația google maps și accesați secțiunea „rutele dumneavoastră” care se află în partea dreaptă sus a ecranului, aici ni se vor afișa toate locațiile pe care le-am vizitat cu GPS-ul nostru activ.

Acest istoric al locațiilor ne ajută într-o mare măsură să știm ce locuri am vizitat de pe Google Maps, pentru care ne va servi pentru ghiduri, amintiri și chiar contribuții la comunitatea Google Maps.

Cum puteți recupera un istoric dacă l-ați șters din greșeală pe Android?

S-ar putea să ți se fi întâmplat cazul în care ai șters accidental istoricul locațiilor Google, dar din păcate pentru mulți, nu exista nicio sansa de recuperare Google mapează istoricul locațiilor dacă l-ați șters, deoarece acest tip de date nu sunt stocate atunci când sunt șters și, înainte de a face acest lucru, este necesar să răspundeți la diferite întrebări de securitate și să introduceți e-mailul și parola noastră de mai multe ori, deoarece înainte de a șterge istoricul locațiilor suntem informat că aceasta nu va putea fi recuperată.

De ce nu puteți dezactiva corect istoricul locațiilor de pe telefon??

Principalul motiv pentru care este posibil să nu puteți dezactiva corect istoricul locațiilor de pe dispozitiv este că acesta a fost deja șters, acest lucru se întâmplă dacă eliminăm recent istoricul locațiilor Google Maps, pentru care această opțiune nu va apărea sau nu ne va permite să o dezactivăm sau să o activăm după bunul plac.

De fapt, există multe motive care provoacă eșecuri, cum ar fi imposibilitatea de a activa sau dezactiva istoricul căutărilor, de a-l șterge și de altele, pentru care este recomandabil să contactați asistența tehnică Google Maps și să explicăm în profunzime rădăcina problemei noastre, deoarece inconvenientele menționate. sunt mult mai frecvente la utilizatori decât se crede.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here