Cum să intri în meniul ascuns al Facebook Messenger cu mobilul tău Android sau iOS?

Dezvoltatorii aplicației Facebook Messenger lucrează constant la configurarea aplicației printr-un meniu ascuns care nu este disponibil utilizatorilor aplicației. Cu toate acestea, există câteva trucuri pe care le puteți folosi accesați meniul menționat anterior și faceți unele setări pentru a vă personaliza contul de pe rețeaua socială de pe dispozitivul dvs. Android sau iOS și pentru a menține o interacțiune constantă cu acel meniu ascuns.

Index()
 1. Care este funcția pe care o are acest meniu ascuns în aplicația Messenger?
 2. Ce este necesar pentru a intra în meniul ascuns al Messenger?
 3. Ce pași trebuie să faceți pentru a intra în meniul secret al Facebook Messenger?
  1. Fiind root cu ADB
  2. Folosind Termux
 4. Cum poți interacționa cu meniul ascuns al Messenger?

Care este funcția pe care o are acest meniu ascuns în aplicația Messenger?

Aplicații precum Facebook și Messenger conțin un meniu ascuns destinat configurării aplicației de către dezvoltatorii săi, adică nu este disponibil pentru utilizatorul final a rețelei sociale, deoarece funcțiile care sunt gestionate acolo depășesc elementele de bază ale utilizării aplicației în perioadele de probă a diferitelor funcții care sunt create de acești dezvoltatori, deoarece sunt legate de ajustările substanțiale ale rețelei sociale care este actualizat constant pentru confortul utilizatorilor.

Totuși, acest meniu ascuns conține câteva opțiuni legate de securitate, vizibilitatea aplicației atunci când rămâne deschisă sau schimbari de limba cu care utilizatorul poate experimenta când reușește să intre în meniul menționat anterior.

Ce este necesar pentru a intra în meniul ascuns al Messenger?

Ținând cont că accesul direct la acest meniu ascuns este disponibil doar dezvoltatorilor de aplicații, utilizatorii și-au dat sarcina de a obține câteva trucuri pentru a putea intra în acest meniu interesant și a efectua câteva setări pentru contul dvs. în Messenger. Pentru a realiza acest lucru, a fost necesar ca dispozitivul dvs. Android sau iOS să aibă root și să aibă instalată cea mai recentă versiune a aplicației Facebook Messenger.

In plus, este important ca daca dispozitivul tau foloseste abd sa activezi depanarea USB prin setarile telefonului si optiunea de dezvoltare unde vei plasa comanda de activarea depanării USB. De asemenea, va trebui să instalați abd și fastboot pe computer împreună cu driverele USB, totuși, dacă nu doriți să faceți acest lucru, puteți alege să descărcați o aplicație de terminal precum Termux.

Ce pași trebuie să faceți pentru a intra în meniul secret al Facebook Messenger?

Aplicația Messenger nu a avut o recepție bună încă de la înființare din cauza schimbării implementate de Facebook care îi obligă pe utilizatori să descarce această Aplicație pentru a discuta cu prietenii, așa că utilizatorii erau ocupați să descopere cum să trimită mesaje Facebook fără a folosi Messenger, în același mod felul în care au reușit să investigheze cum intrați în acest meniu ascuns în ciuda faptului că accesul este disponibil doar dezvoltatorilor aplicației, printr-o serie de pași simpli pe care îi prezentăm mai jos:

Fiind root cu ADB

Folosirea Messenger sau Messenger Lite pentru a discuta cu prietenii de pe rețeaua de socializare poate fi destul de utilă pentru interacțiunea zilnică, dar dacă doriți să faceți unele ajustări profunde în aplicație, iar obiectivul dvs. este intrați în meniul ascuns al Messenger, dispozitivul dvs. Android sau iOS trebuie să fie rootat și apoi puteți urma procedura de mai jos:

 1. Căutați Minimal ABD & Fastboot pentru a le descărca și a le pune într-un folder separat pentru a crea o consolă de comandă.
 2. Apoi trebuie să vă conectați dispozitivul mobil la computer și să deschideți consola de comandă pe care ați creat-o anterior pentru a localiza adb shel, su, am start-n pentru a obțineți Activitatea de preferințe interne pentru Messager.
 3. Imediat se va deschide un meniu în care trebuie să obțineți secțiunea numită Gatekeeper Override, apoi căutați-o pe cea identificată ca Search for Messenger internal prefs android.
 4. Rezultatul este că opțiunea numită Internal va apărea în meniul de setări al telefonului pentru a putea accesa meniul ascuns Messenger.

Folosind Termux

Pe de altă parte, puteți evita tot procesul anterior recurgând la un instrument extern cu utilizarea Termux și astfel nu va trebui decât să introduceți comenzile pe care vi le oferă acest instrument obțineți acces de pe telefonul dvs ca superutilizator pentru a intra în meniul ascuns al Messenger într-un mod mai direct.

Cum poți interacționa cu meniul ascuns al Messenger?

Păstrarea conversațiilor necunoscute prin chat-urile ascunse ale Messenge pe iPhone sau Android poate fi destul de interesantă, la fel și intrarea constantă în meniul ascuns al aplicației poate fi destul de utilă, deoarece menține acea interacțiune Nu ar trebui să implice parcurgerea întregului proces pe care a trebuit să-l faci pentru a intra prima dată, dimpotrivă, este mai ușor să-l activezi permanent astfel:

 • Mai întâi trebuie să introduceți Meniu ascuns Messenger cu dispozitivul înrădăcinat, fie cu Adb, fie folosind Termux.
 • Odată ce pașii pentru a intra prima dată au fost epuizați, trebuie să localizați secțiunea identificată ca Gatekeeper Override în partea de jos a aplicației.
 • Acum trebuie să continuați să găsiți opțiunea de a căuta tutori, scrieți cuvântul intern și faceți clic pe butonul de acceptare.
 • În cele din urmă trebuie să introduceți secțiunea numităo Messenger intern pref Android pentru a muta comutatorul de activare și în acest fel vei putea interacționa direct cu meniul ascuns al Messenger fără a evidenția procesul anterior.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here