Cum să nu mai fii etichetat pe Facebook și să elimini etichetele nedorite?

Rețeaua de socializare Facebook este foarte populară, ne permite să facem multe funcții în profilul nostru, crearea unui cont nou pe această platformă va fi foarte ușor și odată ce o aveți puteți adăuga prietenii și familia dvs., dar știm că sunt momente că putem fi etichetați în fotografii care nu ne plac, sau care nu sunt măgulitoare, putem evita acest lucru ajustarea setărilor profilului dvs.

Știm că restricționarea etichetelor sau publicațiilor ne poate ajuta foarte mult să avem control complet asupra profilului nostru, în setările contului nostru poți alege în ce fotografii și videoclipuri poți fi etichetat, dacă vrei să știi cum să o faci hai să începem!

Index()
 1. De ce este o idee bună să restricționezi cine te poate eticheta într-o postare??
 2. Cum să alegi ce persoane te pot eticheta în fotografiile și videoclipurile lor?
 3. Cum dezactivez etichetarea automată pe profilul meu de Facebook??
 4. Cum să eliminați etichetele din postări și comentarii de pe Facebook?
  1. Ștergeți o anumită etichetă
  2. Ștergeți mai multe etichete

  De ce este o idee bună să restricționezi cine te poate eticheta într-o postare??

  Pentru că știm că de multe ori pot etichetați în fotografii sau postări pe care nu le dorim, pentru că arătam rău în fotografie sau pentru că vrem doar să ne păstrăm profilul oarecum anonim

  Există multe motive și ce mai bine decât să avem control complet asupra profilului nostru?

  Dacă ți-a fost vreodată jenă pentru că cineva te-a etichetat într-o fotografie a unei petreceri în care arăți rău, vei uita de asta, îl poți evita complet vrei sa stii cum? În continuare, vom explica diferite moduri de a face acest lucru. La fel și pe Facebook dacă oricând postezi ceva și nu vrei ca toți prietenii tăi să-l vadă, poți ascunde postările de pe mobil sau PC.

  Cum să alegi ce persoane te pot eticheta în fotografiile și videoclipurile lor?

  Din fericire, puteți alege sau împiedica oamenii să vă eticheteze în fotografii de pe Facebook, mai jos vă vom explica, pas cu pas:

  1. Intra in contul tau de Facebook, trebuie sa pui numele si parola contului tau.
  2. Accesați profilul dvs., în stânga sus trebuie să intrați 'Setările de confidențialitate'.
  3. Va apărea un meniu și trebuie să faceți clic pe ‘Cont’.
  4. Când intri aici, poți vedea diferite setări pe care le poți personaliza.
  5. Aici vă puteți personaliza confidențialitatea și informațiile, de la cine poate posta pe peretele dvs., cine vă vede fotografiile/albumele și postările.
  6. Click pe 'Personalizați setările', aici trebuie să introduceți 'Lucruri pe care alții le împărtășesc'.
  7. selectați în 'cine vă poate eticheta atât în ​​fotografii, cât și în videoclipuri'.
  8. Alegeți „Personalizați”.
  9. Aici puteți alege prietenii cărora doriți să le permiteți să vă eticheteze.
  10. Poți și tu selectați „Eu” ca să nu te eticheteze nimeni.

  Cum dezactivez etichetarea automată pe profilul meu de Facebook??

  Un alt lucru pe care îl puteți face este să dezactivați etichetarea automată, cu aceasta veți împiedica oamenii să vă eticheteze automat, pentru a începe ceea ce trebuie să faceți este să mergeți la configurație, apoi să introduceți 'Confidențialitate' care se află în partea dreaptă a profilului dvs. , aici găsești diferite opțiuni dar trebuie să alegi în 'Cronologie și etichetare'.

  Puteți alege să dezactivați toate permisiunile de etichetare, dar trebuie să acordați permisiunea înainte ca eticheta să apară pe această fotografie. Desi trebuie sa stii ca daca nu accepti eticheta, fotografia nu o va avea, dar fotografia nu va fi ștearsă, La fel, vă recomandăm ca dacă doriți să blocați o persoană pe Facebook, pentru că nu vă face să vă simțiți confortabil, o puteți face oricând de pe mobil, fie cu aplicația, fie de pe PC.

  Cum să eliminați etichetele din postări și comentarii de pe Facebook?

  Pe platforma Facebook poți introduce și șterge niște etichete specifice sau multiple, pentru a face acest lucru este foarte ușor, trebuie să o faci în felul acesta:

  Ștergeți o anumită etichetă

  Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să intri în contul tău, este vorba de a-ți pune email-ul și parola, odată ce faci asta trebuie să dai click pe profilul tău și selectați în „Fotografii” aceasta va apărea chiar sub fotografia ta de copertă.

  Introdu optiunea 'Fotografii in care apar' aici sub fiecare fotografie vei avea diferite optiuni, pentru a putea elimina etichetele va trebui sa introduci 'options' si apoi introduceți „Eliminați eticheta”.

  Pentru a finaliza această acțiune, va trebui să fiți de acord să eliminați eticheta, deși trebuie să știți că aceste fotografii pot apărea în alte locuri, chiar dacă nu ați acceptat-o. Este important să știi că, dacă fotografia este ofensatoare pentru tine și nu vrei să fie pe Facebook, atunci va trebui să raportezi.

  Ștergeți mai multe etichete

  Puteți șterge mai multe etichete introducând „Jurnal de activitate” pentru aceasta, trebuie să mergeți la meniul de pornire al platformei și să selectați pictograma săgeată în sus adica in dreapta, cand intri aici vei vedea toate activitatile pe care le faci pe reteaua de socializare. Aici vei vedea acțiunile pe care le-ai făcut ca etichete ale prietenilor tăi față de tine.

  Când sunteți acolo, puteți selecta în 'Fotografii' și apoi în 'Fotografii care apar' în partea stângă în partea de sus veți vedea o casetă în care puteți selecta toate fotografiile în care doriți să eliminați etichetele, nu va trebui să o faceți una câte una. Apoi, trebuie să selectați „Ștergeți etichetele” care este mai sus.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here