Cum să inițiezi apeluri video de grup pe WhatsApp până la 50 de persoane de pe computer sau mobil

Serviciile de mesagerie instant WhatsApp s-au impus progresiv în ultimul deceniu ca unul dintre principalele instrumente pentru menținerea contactului social în toate tipurile de context, îndeplinind cu ușurință funcții de muncă, educaționale și de divertisment, adaptându-se cu ușurință la gusturile și nevoile fiecărui utilizator anume.

Funcționează perfect pe mai multe platforme, făcându-l unul dintre cele mai versatile instrumente de comunicare astăzi, cu posibilitatea de a rulează ușor pe computere cu funcția WhatsApp Web, astfel încât să poți continua să folosești aplicația fără a fi nevoie să ai tot timpul telefonul la îndemână.

Cum să faci apeluri video de grup pe WhatsApp până la 50 de persoane de pe computer sau mobil
Vezi acest videoclip pe YouTube

În acest fel, fiind unul dintre principalele instrumente de comunicare actuale, WhatsApp tinde să acumuleze o cantitate mare de informații personale în cadrul stocare internă, deși este, de asemenea, posibil să sincronizați fotografiile, videoclipurile și chaturile WhatsApp cu Dropbox, astfel încât să vă puteți păstra dispozitivul cu spațiu disponibil pentru alte aplicații.

Și în același mod, puteți restaura și recupera cu ușurință o copie de rezervă în WhatsApp pentru a nu pierde informații esențiale la schimbarea dispozitivelor sau din orice alt motiv care te fac să reinstalezi aplicația, făcând WhatsApp aplicația perfectă pentru a transfera orice tip de informații sau date personale.

Recent, WhatsApp a adăugat noi funcții la crește baza de audiență, cu scopul de a funcționa ca o rețea socială și nu doar ca un instrument de mesagerie instantanee.

Așa cum a adăugat și noi versiuni ale aplicației originale pentru a se adapta nevoilor companiilor și afacerilor. Puteți avea și crea un cont WhatsApp Business cu ușurință, fără nicio problemă, pentru toate tipurile de afaceri pe care doriți să le creați, astfel încât să puteți adăuga un catalog personal în cadrul platformei.

Prin urmare, devine din ce în ce mai ușor să utilizați WhatsApp pentru orice activitate posibilă în orice mediu, pur și simplu cunoscând elementele de bază ale modului în care funcționează instrumentele sale complementare. Din acest motiv, astăzi vă vom arăta cum să procedați apeluri video de grup pe WhatsApp de până la 50 de persoane de pe PC sau mobil.

Index()
  1. Apeluri video de grup pe WhatsApp de pe PC
  2. Apeluri video de grup pe WhatsApp de pe Android

Apeluri video de grup pe WhatsApp de pe PC

Luând în considerare peisajul social recent și modul în care mediile sociale și de lucru s-au schimbat, WhatsApp a implementat recent opțiunea de apeluri video pentru până la 50 de persoane pentru WhatsApp Web prin simpla actualizare a aplicației la cea mai recentă versiune sau pur și simplu intrați pe WhatsApp Web din browser.

Apoi, trebuie să deschideți WhatsApp Web și să faceți clic pe cele trei puncte de lângă simbolul “+” pentru a deschide meniul de opțiuni. Din meniul derulant, selectați opțiunea „Creează o cameră” pentru a deschide o fereastră nouă cu opțiunea „Creează o cameră și trimite link-ul prietenilor tăi WhatsApp”.

Odată ce faci asta, pagina se va deschide FacebookMessenger, deci este absolut necesar să ai un cont pentru a crea camera de apel video. Pentru a finaliza, trebuie să configurați camera pentru apeluri video și să partajați legătura cu persoanele de contact.

Apeluri video de grup pe WhatsApp de pe Android

În timp ce pentru a efectua apeluri video de până la 50 de persoane prin telefon, WhatsApp trebuie să fie sincronizat cu Messenger Rooms pentru a crește limita implicită de 8 persoane. Funcționează apoi ca alternativă Facebook împotriva Zoom și a restului serviciilor de apeluri video care au crescut recent în popularitate.

În prezent există două metode de a creați o cameră pentru apeluri video, puteți activa această opțiune direct dintr-un chat, selectând pictograma agrafă și apoi opțiunea Cameră din meniul derulant pentru a deschide cu ușurință o cameră pentru apeluri video.

De asemenea, este posibil să activați această opțiune prin secțiunea de suna pe whatsapp, În această secțiune trebuie să bifați opțiunea Messenger Rooms din partea de jos a ecranului din partea dreaptă, care se află deasupra opțiunii de a începe un nou apel.

Cu oricare dintre metodele disponibile pentru a deschide o sală de apel video, în continuare se va deschide aplicația Messenger, deci este obligatoriu să o ai instalată pe dispozitiv, în cadrul acesteia trebuie să selectezi opțiunea de a crea o cameră și apoi să trimiți linkul prin whatsapp pentru partajați-l cu toți utilizatorii pe care doriți.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here