Cum pot efectua apeluri video pe HouseParty de pe iPhone sau iPad? - Manualul utilizatorului

Dacă ai o persoană de la distanță pe care nu ai mai văzut-o de mult și vrei să ai o imagine cu ea, apelurile video de astăzi vor fi cea mai bună opțiune, iar dacă folosești o aplicație bună poți avea o imagine a acesteia. persoană de parcă l-ai avea din față în același loc. Această aplicație poate fi HouseParty, pe care o poți folosi ușor și în siguranță unde vei avea opțiunea de a comunica cu mai multe persoane în același timp, apoi îți vom spune cum să fac apeluri video pe HouseParty de pe iPhone sau iPad.

Index()
 1. Ce pași ar trebui să urmați pentru a instala HouseParty pe dispozitivul dvs. iOS?
 2. Cum vă puteți configura contul HouseParty pe mobil?
 3. Cum puteți adăuga un nou prieten sau contact la HouseParty?
  1. De la „Adăugați prieteni”
  2. Pentru a adăuga din contacte
  3. Dacă doriți să vă conectați prietenii de pe Facebook sau altă rețea socială
 4. Care este procedura pentru a începe un apel video cu prietenii tăi în HouseParty?

Ce pași ar trebui să urmați pentru a instala HouseParty pe dispozitivul dvs. iOS?

Această aplicație este o opțiune pentru a putea comunica cu contactele dvs., o puteți utiliza nu numai pe telefon, este disponibilă și pentru Windows sau Mac. Dacă doriți să descărcați HouseParty pe dispozitivul dvs. iOS Trebuie să aveți dispozitivul conectat la o rețea de internet, poate fi de date sau o rețea Wifi. Urmați pașii de mai jos pentru a efectua acțiunea:

 1. Intră în Apple Store.
 2. Accesați motorul de căutare a aplicației.
 3. în acel motor de căutare trebuie să introduceți numele cererii de interes, în acest caz va fi HouseParty.
 4. În rezultatele returnate trebuie să căutați aplicația de apelare.
 5. Acum trebuie să apăsați pe el.
 6. Aici vă va oferi o serie de informații care vă vor fi utile, citiți-o cu hotărâre pentru a vedea dacă aplicația vă este convenabilă.
 7. Dacă acceptați toți termenii, apăsați pe instalare.
 8. Acum așteptați ca descărcarea să se termine.
 9. apăsați deschide.
 10. Introduceți datele corespunzătoare și începeți să utilizați aplicația pentru apeluri video.

Cum vă puteți configura contul HouseParty pe mobil?

Pentru a vă configura contul HouseParty, trebuie doar să vedeți aplicația descărcată în prealabil, precum și să aveți un cont de utilizator. Acum trebuie să introduceți datele corespunzătoare, opțiunea numărului de telefon va fi opțională, nu este necesară. Acceptați permisiunile audio și ale camerei, acestea vor fi obligatorii, deoarece atunci când efectuați un apel video sunt necesare aceste două opțiuni ale iPad-ului sau iPhone-ului dvs. Puteți adăuga o poză de profil dacă doriți.

În timpul configurării, puteți adăuga la contactele dvs., dacă nu doriți în acest moment, puteți încă do apoi din setări avansate.

Cum puteți adăuga un nou prieten sau contact la HouseParty?

Dacă nu v-ați adăugat contactul când vedeți aplicația descărcată, o puteți face în diferite opțiuni ale setărilor dvs., trebuie doar să glisați degetul din interiorul ecranului principal aici veți vedea mai multe opțiuni.

Cel mai ușor este să cauți după nume în bara de căutare, Trebuie sa fii foarte precis pentru a putea gasi contactul dorit, in rezultate iti va arata toate scuzele cu numele pe care l-ai introdus, te poti ghida dupa fotografia de profil.

De la „Adăugați prieteni”

 1. Accesați setările dispozitivului dvs.
 2. Faceți clic pe Adăugați prieteni.
 3. Aici se va deschide opțiunea de a adăuga prieteni noi.
 4. Completați datele necesare pentru ca acțiunea să aibă succes.
 5. Faceți clic pe Salvați și gata.

Pentru a adăuga din contacte

Dacă doriți să adăugați din contacte, trebuie pentru a avea un număr înregistrat în aplicație, Pentru această opțiune va fi obligatorie, întrucât aveți deja numărul de telefon în aplicație, aceasta va scana imediat toate contactele și vă va spune care dintre acești oameni au și aplicația. Dacă numerele înregistrate pe dispozitivul dvs. nu au aplicația HouseParty, acestea nu vor apărea în lista dvs. de contacte.

Dacă doriți să vă conectați prietenii de pe Facebook sau altă rețea socială

De asemenea, vă puteți conecta aplicația cu o altă rețea socială, cum ar fi Facebook, astfel încât să puteți obține mai multe contacte și să puteți începe să interacționați pe HouseParty cu prieteni din alte locuri. Pentru a conecta acest cont, trebuie doar să introduceți opțiunile sau să faceți clic pe pictograma +, de aici faceți clic pe link, acesta vă va cere parola și e-mailul Facebook. Acum tu unii dintre prietenii tăi vor apărea în opțiunile de căutare.

Care este procedura pentru a începe un apel video cu prietenii tăi în HouseParty?

Pentru a efectua un apel trebuie doar să intri în aplicația cu internet, poate fi de date sau o rețea Wi-Fi, apoi trebuie să urmezi acești pași:

 1. La intrarea în aplicație trebuie să glisați în sus pe ecran și să introduceți opțiunile, printre ele vei avea un apel video.
 2. Introducând această opțiune, îți va arăta persoanele care sunt conectate, vei fi în lista de contacte, când ai prietenul de care ai nevoie apăsați alăturați-vă, Dacă persoana nu poate participa, aplicația vă va anunța.
 3. Pentru a vă alătura mai multor membri trebuie doar să apăsați pictograma + care se află în partea dreaptă sus a ecranului principal al apelului, aici vă va spune din nou lista de contacte. Puteți introduce până la 8 persoane, acesta este maximul permis.
 4. Daca iti doresti asta nu introduceți nicio altă persoană apăsați pe lacăt, aici vă va sfătui că doriți ca apelul să fie complet privat 

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here