Cum să inițiezi apeluri video în House Party? - Activarea camerei

Vorbirea prin apel video este o modalitate foarte interactivă de a comunica cu prietenii și familia. Aceste apeluri video pot fi efectuate prin diferite aplicații, dar astăzi vă vom spune cum să o faceți cu cea mai folosită aplicație din ziua de azi datorită cât de rapidă este. Această aplicație este House Party, este foarte simplu de utilizat, dar dacă încă nu știi Cum să inițiezi apeluri video în House Party? Nu vă faceți griji aici, vă vom spune cum să o faceți, astfel încât să puteți începe să efectuați apeluri video.

Index()
 1. Ce trebuie să faceți pentru a permite House Party să vă activeze camera??
 2. Care este procedura pentru a începe un apel video cu prietenii House Party?
 3. De ce camera dispozitivului dvs. nu pornește la pornirea apelului video și cum să o remediați?
 4. Cum vă puteți dezactiva camera în timpul sau după apelul în HouseParty?
  1. pe telefonul mobil
  2. Daca te conectezi de la PC

  Ce trebuie să faceți pentru a permite House Party să vă activeze camera??

  Când vă înregistrați în aplicația House Party în ultimul pas, vă întreabă dacă permiteți aplicației să acceseze camera telefonului (este obligatoriu să îi permiteți accesul pentru că dacă nu, procesul nu se încheie), după ce faceți acest lucru ori de câte ori o faceți un apel video cu această aplicație va porni automat camera.

  În cazul în care ați dat acces și în același mod camera nu pornește nu vă faceți griji, îl puteți activa, prima opțiune este apăsând pe pictograma camerei aflată în partea de sus. Dacă nu vă merge, faceți clic pe pictograma zâmbet și apoi pe pictograma roată, în noul meniu selectați opțiunea Permisiuni, apoi faceți clic pe activare camera și gata.

  Care este procedura pentru a începe un apel video cu prietenii House Party?

  A face o apel video pentru petrecerea casei Trebuie să descărcați și să vă creați un cont pe rețeaua de socializare, dacă acesta este gata, faceți următoarele pentru a efectua apelul video cu prietenii:

  1. Intra in aplicatie, dupa aceea gliseaza ecranul in sus, in meniul de optiuni care iti va fi dat apasa pe apel video, daca esti pe PC apesi pe meniul lateral si acolo selecteaza optiunea apel video.
  2. Accesați secțiunea de contacte și acolo selectați unul pentru apelul video dorit, înainte de a verifica dacă contactul are un pictograma verde care indică faptul că este conectat, dacă îl aveți apăsați pe el pentru a începe apelul video.
  3.  Când începeți apelul video, vi se vor afișa mai multe pictograme, inclusiv un plus, faceți clic pe el pentru a include mai multe persoane, în apelurile video de grup puteți include doar 8 persoane.
  4. Sala de apeluri video din House Party este publică, ceea ce înseamnă că oricare dintre contactele dvs. poate fi inclusă atâta timp cât au aplicația și există spațiu, în cazul în care doriți să schimbați camera în privată trebuie doar să apăsați lacătul din partea de jos a ecranului.
  5. Pe ecranul apelului video găsiți mai multe pictograme, precum cea pentru a răsturna camera, cea audio și X pentru a încheia apelul, le puteți folosi oricând doriți doar apăsând pe ele.

  De ce camera dispozitivului dvs. nu pornește la pornirea apelului video și cum să o remediați?

  Când efectuați apeluri video, este necesar ca camera să fie activă. Acesta este folosit pentru a vedea și a fi văzut de ceilalți participanți, în cazul în care nu este activ este foarte îngrijorător, acest lucru poate apărea din cauza diferitelor situații, dar pot fi rezolvate, mai jos vă vom spune cum să o faceți:

  pe telefoanele mobile

  Primul lucru este actualizați aplicația de petrecere a casei. Pentru a realiza acest lucru, trebuie să mergeți în magazinul de aplicații al telefonului dvs. mobil, în magazin să căutați aplicația House Party, să o introduceți și să apăsați actualizare, când actualizarea este terminată, testați că problema a fost rezolvată.

  Dacă actualizarea aplicației nu a funcționat pentru dvs., trebuie eliminați aplicația pentru a o reinstala, Pentru a realiza acest lucru, trebuie să selectați aplicația din meniul telefonului dvs., în opțiunile care vor fi afișate, faceți clic pe dezinstalare, apoi trebuie să mergeți în magazinul de aplicații al telefonului dvs., acolo să căutați din nou aplicația House Party și să descărcați asta, încearcă treaba asta. În cazul în care tot nu funcționează, problema se datorează problemelor interne ale telefonului.

  pe PC

  • Dacă utilizați House Party pe un computer și camera nu se deschide acolo, trebuie să fie pentru că camera computerului este deconectată, verificați-o și apoi certificați dacă problema a fost deja rezolvată.
  • Dacă nu este rezolvată, ștergeți aplicația și reinstalați-o pe computer.
  • Dacă îl utilizați de pe pagina oficială, închideți sesiunea și redeschideți-o.

  Cum vă puteți dezactiva camera în timpul sau după apelul în HouseParty?

  Este important să știi cum să dezactivezi camera în aplicația House Party deoarece pot exista situații în care este necesar să faci acest lucru, mai jos vă vom arăta cum să dezactivați camera

  pe telefonul mobil

  Pentru a dezactiva camera înainte și după apel, trebuie apăsați pe pictograma camerei adică în partea de sus, dacă camera este tăiată este pentru că este dezactivată, dacă nu este pentru că este activată.

  Daca te conectezi de la PC

  Naps folosind House Party pe PC și doriți să dezactivați camera înainte de apel trebuie să faceți clic pe pictograma camerei din partea de jos, dacă sunteți deja la apel faceți clic pe pictograma camerei.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here