Cum să inițiezi apeluri video cu Skype de pe un computer fără a avea nicio problemă

Apelurile video sunt o modalitate de a face întâlniri sociale sau academice prin intermediul rețelelor sociale. Așa că învățarea să le faci te va ajuta să ai încă un instrument pentru a comunica cu alți oameni. Prin urmare, acest articol explică cum să faci apeluri video pe skype de pe un PC cu orice sistem de operare.

Cum să faci apeluri video cu Skype de pe un computer fără a avea probleme
Vezi acest videoclip pe YouTube

Index()
 1. Ce se întâmplă dacă nu ai persoana cu care vei face apelul video în contacte??
  1. Conectați contacte de pe mobil
 2. Care este modalitatea de a efectua un apel video pe Skype de pe computer?
  1. De pe un PC Windows
  2. Dacă computerul dvs. este un MacBook
 3. Cum efectuați un apel video în timpul unui apel normal?
 4. De ce nu poate fi auzită cealaltă persoană din apelul video??
  1. Procesare audio proastă de către Skype

Ce se întâmplă dacă nu ai persoana cu care vei face apelul video în contacte??

Nu aveți întotdeauna toate persoanele pe care le cunoașteți ca contact pe Skype, așa că uneori trebuie să căutați mai multe contacte. În acest sens, poate fi necesar să suni pe cineva care nu se află în lista ta de contacte. Deci trebuie să faceți următoarea procedură pentru a putea găsi oameni noi. Mai întâi, descărcați aplicația pe oricare dintre dispozitivele pe care utilizați Skype.

Conectați contacte de pe mobil

În bara de căutare trebuie să apăsați pentru a putea scrie numele persoanei pe care doriți să o găsiți. poti sa scrii si tu e-mailul sau numărul de telefon al persoanei respective pe care le-ați conectat la Skype. Apoi, în utilizatorii care apar, trebuie să dai clic pe numele de utilizator al prietenului tău pentru a te duce la secțiunea de mesaje.

atunci trebuie trimite-i un mesaj la această persoană pentru a fi adăugată la lista dvs. de contacte. Cu toate acestea, celălalt utilizator are capacitatea de a accepta sau de a refuza cererea de prietenie. În același mod, puteți adăuga acest contact la lista de contacte a telefonului dvs. mobil făcând clic pe numărul său de telefon.

În acest sens, având telefonul mobil conectat la contul tău Skype, contactele din telefon vor fi și contacte Skype. contactele spuse sunt importate automat pe platformă, așa că nu ar trebui să faceți nicio procedură suplimentară. Dar în cazul în care un prieten nu apare direct pe skype, poți să-i cauți numărul în contactele tale mobile și apoi să pui acel număr în bara de căutare.

Care este modalitatea de a efectua un apel video pe Skype de pe computer?

Modul de a efectua un apel video folosind un computer în rețeaua socială Skype este foarte rapid și ușor. Acest lucru este posibil pe computerele Windows, precum și pe cele cu iOS, fără multe variații între cele două. Deci, trebuie doar să urmați următoarea procedură pentru a efectua acest proces.

De pe un PC Windows

Primul lucru este să intri pe Skype și să cauți în lista de contacte persoana pe care vrei să o suni. Când ați găsit contactul, trebuie apăsați în numele dvs pentru a afișa unele opțiuni. Deși uneori acestea apar pe partea numelui de utilizator.

Există două opțiuni pentru a efectua un apel Skype, una dintre ele este un telefon fix. Ceea ce înseamnă că apelul va fi doar prin audio, în timp ce celălalt este opțiunea unei camere. Prin urmare, indică faptul că aceasta folosit pentru a efectua apeluri video care în acest caz este cel care trebuie apăsat.

Dacă computerul dvs. este un MacBook

Pe computerele Mac, adică cele deținute și distribuite de Apple, procedura este aceeași. Ei bine, aplicația Skype nu modifică butoanele sau locația acestora în raport cu sistemele de operare. Prin urmare, pentru a efectua apeluri video de la aceste dispozitive puteți urma procedura explicată mai sus.

Odată ce vă aflați în apel, puteți face clic pe opțiunea de a partaja ecranul cu cealaltă persoană. În mod similar, poți adăugați mai multe persoane la apel astfel încât acesta să devină un apel video de grup. Acesta este folosit pentru a vă întâlni cu prietenii sau pentru a face cursuri și conferințe. De asemenea, este posibil să efectuați apeluri către liniile fixe prin Skype.

Cum efectuați un apel video în timpul unui apel normal?

Ca și în WhatsApp, dacă se efectuează un apel audio, acesta poate fi schimbat în orice moment într-un apel video. Pentru a face această modificare, în cadrul apelului trebuie să găsiți și să apăsați butonul webcam. În acel moment ecranul tău se schimbă deoarece camera dispozitivului este activată dar trebuie să așteptați ca interlocutorul să accepte ca apelul să fie schimbat cu unul cu video.

De ce nu poate fi auzită cealaltă persoană din apelul video??

Uneori, în timpul apelurilor video Skype, apar anumite probleme și inconveniente în ceea ce privește audio. In acest sens poate aparea eroarea ca atunci cand suni ei sa nu te asculte dar tu pe ceilalti da. La fel se poate întâmpla ca în alte apeluri să nu auzi nimic, dar interlocutorii tăi să te audă perfect și clar. Să vedem care sunt dezavantajele care duc la aceste erori.

Procesare audio proastă de către Skype

Ar trebui întotdeauna considerat că acolo probleme de conexiune la internet a unuia dintre participanții la apel. Ei bine, atunci când internetul are o viteză foarte mică, conexiunea tinde să se întrerupă. Prin urmare, sunetul nu va ajunge curat la niciunul dintre receptorii de semnal mobil.

Ar trebui să fiți atenți la opțiunile care apar pe ecranul mobilului sau al computerului dvs. atunci când efectuați un apel. De când, pe ecran apare un microfon care uneori este dezactivat. Cu alte cuvinte, unul dintre participanți poate avea microfonul dezactivat sau dezactivat și de aceea nu poate fi auzit. Există și videoclipul de pauză, care nu permite să se audă nimic din ceea ce se vorbește în apel.

Pentru a reporni sunetul, doar apăsați pe butonul a opțiunii care este activă și va începe să asculte. O altă dintre problemele care pot apărea este aplicația învechită care îi scade performanța. La fel și defecțiuni în hardware-ul mobil sau PC, cum ar fi microfonul sau difuzoarele.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here