Cum să inițiezi un apel video de grup pe WhatsApp - Vorbește cu toată lumea

Apelurile video WhatsApp vă permit să interacționați rapid cu toți prietenii dvs. de oriunde în lume. Este un instrument nou care vă va face să aveți o experiență mai bună atunci când utilizați această aplicație. Prin urmare, va fi explicat aici cum să inițiezi un apel video de grup WhatsApp plus toate informațiile pe care trebuie să le știi despre aceste apeluri video .

Index()
  1. Cum poți începe un apel video din chat-urile tale WhatsApp?
    1. grupa de pornire
    2. Începând într-un chat unu-la-unu
  2. Ce ar trebui să faceți pentru a începe apelul video din secțiunea „Apeluri” a WhatsApp?
  3. Cum te poți alătura unui apel video pierdut pe contul tău WhatsApp?

Cum poți începe un apel video din chat-urile tale WhatsApp?

grupa de pornire

Pentru a începe un apel video de grup pe WhatsApp, acesta trebuie să fie de pe un dispozitiv care are cameră și microfon, fie de pe mobil, tabletă sau de pe PC. Intrați în aplicația WhatsApp, intrați în chat-ul grupului pe care doriți să îl efectuați un apel video cu toți participanții săi.

Odată intrați în chat, selectați pictograma unei "camera" care se află în colțul din dreapta sus, dacă nu o localizați astfel este cea din partea dreaptă a numelui grupului, odată ce selectați pictograma va începe să efectueze apel video către toți membrii grupului.

În timp ce pe întregul ecran al dispozitivului tău vei vedea ce reflectă camera ta frontală până când cineva intră și persoana care răspunde va fi văzută în mare, toate persoanele care sunt conectate la internet și răspund vor fi reflectate pe ecran, cei care nu sunteți conectat, veți primi o notificare cu privire la un apel video pierdut imediat ce sunt conectați.

Începând într-un chat unu-la-unu

Intra in aplicatia WhatsApp intra in chat-ul persoanei in care urmeaza sa faci apelul video, odata intrat in chat selecteaza pictograma unei "camera" care se afla in coltul din dreapta sus, daca nu o gasesti în acest fel este cel din partea dreaptă a numelui grupului.

Odată ce ați selectat pictograma, apelul video va începe să fie efectuat, pe întregul ecran al dispozitivului dvs. veți vedea ce reflectă camera dvs. frontală până când cineva intră și persoana care răspunde va fi văzută în mare, cealaltă persoană va vedea un Apelul video primit pe ecran complet, veți vedea ce reflectă camera frontală până când răspundeți. Dacă această persoană nu este conectată, veți primi o notificare de a apel video pierdut atâta timp cât se conectează.

Ce ar trebui să faceți pentru a începe apelul video din secțiunea „Apeluri” a WhatsApp?

Dacă ați efectuat sau ați ratat un apel video sau un apel vocal, acesta va fi reflectat în secțiunea din „Apeluri” din aplicația WhatsApp, dacă doriți să efectuați un apel video sau un apel vocal, puteți selecta utilizatorul sau grupul pe care l-ați înregistrat deja în secțiunea pentru un anumit tip de apel anterior.

Le selectezi numele și în partea dreaptă a numelui lor există opțiunea de a efectua un apel vocal (poate fi un apel vocal internațional) sau un apel video, selectezi pictograma unei "Cameră" (care este unul dintre apelul video ) și apelul video va începe.

O altă alternativă este să selectezi pictograma „Telefon” cu simbolul „+” situat în colțul din dreapta jos al ecranului, opțiunea „Apel de grup nou” va apărea lângă lista de contacte în cazul în care de a efectua un apel video cu o singură persoană.

În cazul selectării „Apel de grup nou”, Va apărea lista de contacte și veți selecta contactele cărora doriți să le efectuați apelul video de grup, după ce ați selectat toți participanții apăsați pictograma “Camera” situată în partea dreaptă a listei de participanți și a apelului video grupul va începe să aibă loc.

În cazul apelării unei singure persoane, apăsați pictograma "Aparat foto" situat în partea dreaptă a numelui persoanei și va începe un apel video WhatsApp.

Cum te poți alătura unui apel video pierdut pe contul tău WhatsApp?

Vă puteți alătura unui apel video pierdut doar dacă apelul video este unul de grup, deoarece dacă vă conectați și găsiți apelul video pierdut, vă puteți alătura numai dacă acel apel video nu s-a încheiat, dacă nimeni nu a răspuns la apelul respectiv sau s-a încheiat deja, nu te poți alătura aceluiași apel și va trebui să așteptați să se facă din nou sau să o faceți singur. Aceste apeluri video WhatsApp pot fi înregistrate și astfel le pot fi salvate pentru orice tip de informații care au fost partajate în timpul apelului.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here