Cum să-ți faci un cont profesional în Twitter? - Creați-l ușor

Dacă sunteți utilizator Twitter și doriți să vă creați un cont profesional, trebuie să știți că acest tip de cont permite utilizatorilor să acceseze instrumente avansate pentru profesioniști, precum a avea un profil Twitter profesional, opțiunea de cumpărare și opțiunea de promovare rapidă.

Index()
 1. Care sunt diferențele dintre un cont de Twitter normal și unul profesional??
  1. managementul reclamelor
  2. Aspectul profilului
 2. Care sunt cerințele pentru a crea un cont profesional pe Twitter?
 3. Cum îți poți face un cont profesional pe această rețea de socializare?
 4. Cum să utilizați corect un cont de Twitter profesional?

Care sunt diferențele dintre un cont de Twitter normal și unul profesional??

Un cont de Twitter profesionist vă permite utilizați o serie de instrumente pentru a vă gestiona contul, spre deosebire de unul obișnuit care vă permite doar să gestionați unele aspecte de bază ale contului dvs., profilul contului dvs. își va schimba și aspectul. Prin crearea unui cont profesional, vei putea gestiona reclamele tale, cu ajutorul instrumentelor oferite de platforma.

managementul reclamelor

Dacă îți creezi un cont profesional, poți administrați sau gestionați anunțurile dvs. din contul dvs, deoarece Twitter Ads oferă un spațiu care vă permite să planificați, să gestionați și să creați rapoarte despre campanii. În plus, conturile profesionale permit accesul la opțiunea de promovare rapidă sau de promovare rapidă, spre deosebire de un cont obișnuit care nu vă permite să utilizați funcția de administrare sau gestionare a reclamelor, deoarece ați putea accesa această opțiune doar la crearea unui cont de companie în Twitter.

Aspectul profilului

Între un cont obișnuit și un cont profesional, aspectul lor poate varia ușor, asta deoarece conturile profesionale sunt conceput pentru a genera vizibilitatea mărcii pe platforma Twitter, în timp ce unul obișnuit are un aspect mai simplu, ceea ce vă permite să vă faceți cunoscut profilul în rețea ca un utilizator în plus al platformei.

Care sunt cerințele pentru a crea un cont profesional pe Twitter?

Trebuie să știți că conturile profesionale sunt o categorie oferită de platformă utilizatorilor săi, așa că dacă doriți ai un cont de Twitter profesional, Mai întâi trebuie să-ți creezi un cont Twitter. Odată ce ai contul, acesta trebuie să îndeplinească o serie de cerințe pentru a putea accesa categoria de cont profesional. 

 1. Nu trebuie să fi încălcat acordul de utilizare al Twitter.
 2. Este important să aveți profilul dvs. complet, adică profilul tău are un nume de cont, o biografie și o fotografie de profil, deoarece dacă nu o ai nu vei putea să-ți creezi un cont profesional.
 3. Identitatea ta autentică ar trebui să fie clară în profilul tău. Acesta este profilul dvs. nu poate avea identitatea altei persoane, marcă sau organizație și nici nu utilizați o identitate falsă care generează o înșelăciune altor utilizatori. 
 4. Nu veți putea accesa categoria de cont profesional, dacă profilul dvs. este despre animale sau personaje fictive, cu excepția cazului în care imaginile respective sunt direct afiliate companiei sau organizației dvs. Nici conturile parodie și amatori nu vor putea accesa categoria de cont profesional.

Cum îți poți face un cont profesional pe această rețea de socializare?

 1. Accesați site-ul Twitter sau din aplicația de pe smartphone.
 2. Conectați-vă cu contul dvs. de Twitter.
 3. Mergeți în stânga sus și faceți clic pe pictograma avatarului dvs.
 4. Apoi, faceți clic pe editați profilul și se va deschide o fereastră în care vă puteți modifica profilul, iar la sfârșit veți găsi opțiunea de 'schimbați la profesional'. 
 5. De asemenea, puteți găsi această opțiune mergând în bara laterală și făcând clic pe Pictograma „Mai multe opțiuni” care are forma a trei puncte orizontale, apoi faceți clic pe fila „Twitter pentru profesioniști”.
 6. Odată ce vă aflați în fluxul de conversie, faceți clic pe opțiunea „Start”.
 7. Selectați categoria contului dvs. profesional și apoi 'Următorul'. Nu uitați să alegeți categoria care se potrivește cel mai bine pentru ceea ce aveți nevoie.
 8. Atunci trebuie alege 'Companie' sau 'Creator' și ar trebui să selectezi 'Următorul'. Nu uitați să selectați opțiunea care vă identifică ca profesionist pe Twitter.
 9. În cele din urmă, trebuie să completați profilul contului profesional și voilà, veți fi creat un cont profesional de Twitter.

Cum să utilizați corect un cont de Twitter profesional?

Pentru a vă folosi contul de Twitter în mod profesional, va trebui mai întâi să vă completați profilul Twitter. După ce v-ați convertit contul într-un cont Profesional, puteți selecta orice opțiune din meniul final și, astfel, puteți obține mai multe informații despre instrumentele și caracteristicile pe care le aveți la dispoziție, si in acest fel sa folosesti corect contul tau profesional. Unele dintre aceste opțiuni sunt următoarele:

 1. Dacă faceți clic pe opțiune 'Personalizați-vă profilul' automat platforma te va redirecționa către setările profilului tău. De acolo, vă puteți activa și actualiza categoria profesională și puteți configura modulele Profil profesional.
 2. Dacă faceți clic pe „Alegeți subiectele de urmărit”, veți fi redirecționat către Selectorul de subiecte. Este recomandat să urmăriți toate acele subiecte care sunt relevante pentru marca sau compania dumneavoastră. 
 3. Dacă faceți clic pe opțiune 'Îmbunătățiți un Tweet', puteți accesa mai multe informații despre promovarea rapidă sau promovarea rapidă și despre lansarea unei campanii.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here