Cum să faci o copie de rezervă a e-mailului tău Outlook | Ghid de backup

Marea majoritate a platformelor online care oferă servicii de e-mail au posibilitatea de a face copii de rezervă ale fișierelor și datelor lor disponibile utilizatorilor lor. La fel cum Gmail are această funcție, și Outlook. Deci, dacă aveți un cont pe această platformă, astăzi vă vom învăța cum se face backup în Outlook si tot ce tine de asta.

Cum să faceți backup pentru e-mailul dvs. Outlook | Ghid de backup
Vezi acest videoclip pe YouTube

Index()
 1. Care sunt principalele beneficii de a avea o copie de rezervă a e-mailurilor noastre?
 2. Cât de des este recomandat să efectuați această copie de rezervă?
 3. Care este cea mai bună metodă de a face o copie de rezervă a e-mailurilor noastre și a datelor stocate în e-mail?
  1. De pe PC
  2. de pe telefonul tău mobil
 4. Cum pot exporta toate e-mailurile și fișierele de la un e-mail la altul?
 5. Care sunt cele mai bune instrumente online pentru a vă face backup pentru e-mail??
  1. Backup la îndemână
  2. Mega

  Care sunt principalele beneficii de a avea o copie de rezervă a e-mailurilor noastre?

  Backup-urile sau backup-urile sunt extrem de necesare pentru oricine, fie că este vorba de o companie sau de o persoană fizică. Aveți o copie de rezervă a datelor noastre și/sau ale noastre e-mailul ne oferă o serie de avantaje după cum urmează:

  1. Viteza de acces la date: Aceste sisteme sunt concepute în cazul în care utilizatorul suferă o pierdere sau daune la nivel de software sau hardware, le pot recupera pe toate în câteva minute.
  2. Nivelul de securitate al fișierelor: acesta este cel mai bun beneficiu dintre toate, simplul fapt de a avea toate datele criptate și la care doar tu poți avea acces.
  3. Evitați cheltuielile pentru copiile de rezervă fizice. Nu mai este necesar să cumpărați hard disk-uri externe sau unități SSD, este suficient să aveți un spațiu în cloud și o conexiune bună la internet pentru a încărca și/sau descărca datele.
  4. Puteți face copii de siguranță zilnice: Trebuie menționat că acest lucru nu este obligatoriu, dar dacă doriți, puteți face copii de rezervă în fiecare zi dacă credeți că procesele și datele dumneavoastră vor fi afectate în viitor.

  Cât de des este recomandat să efectuați această copie de rezervă?

  Adevărul este că acest lucru va depinde foarte mult de nevoile tale de backup și de ce. De exemplu, pentru cineva care nu este foarte relevant pentru datele și informațiile pe care le obține zi de zi, este recomandat să facă backup o dată pe săptămână sau o dată pe lună.

  Acum, este foarte diferit în cazul companiilor și afacerilor care se ocupă de date. În aceste cazuri particulare, copii de rezervă cel puțin o dată pe săptămână, iar dacă sunt date foarte importante, ar trebui configurați copiile de siguranță să fie făcute o dată pe zi.

  Care este cea mai bună metodă de a face o copie de rezervă a e-mailurilor noastre și a datelor stocate în e-mail?

  Realitatea este că indiferent de metoda pe care o folosești face copii de rezervă, toată lumea îți va oferi exact la fel. Singurul lucru care poate fi diferit sunt opțiunile personalizate pe care ți le oferă programul sau aplicația de utilizat.

  De pe PC

  Puteți face acest lucru folosind comenzile ADB sau urmați pașii de mai jos:

  1. Deschideți programul și apoi accesați Fișiere și selectați Deschideți și exportați.
  2. Veți selecta import – Export.
  3. Apoi selectați opțiunea Export într-un fișier.
  4. Alege Fișiere de date Outlook și apăsați Next.
  5. Este timpul să selectați e-mailul pentru care doriți să faceți backup.
  6. Finalizați procesul selectând folderul de destinație și apăsați Terminare. Vi se va solicita să adăugați o parolă pentru backup. Nu este obligatoriu, așa că puteți sări peste el.

  de pe telefonul tău mobil

  Procesul pentru această metodă este practic același, doar că veți găsi opțiunea de a face copii de rezervă în aceeași aplicație. De asemenea, chiar acolo poți setat pentru a face copii automate ale fișierelor dvs din când în când, ceva asemănător cu configurația WhatsApp sau orice altă aplicație.

  Cum pot exporta toate e-mailurile și fișierele de la un e-mail la altul?

  Pentru a face acest lucru este necesar aveți fișierul sau copie de rezervă a datelor descărcate, adică să aibă un dosar cu toate informațiile. Acest lucru se face exportând datele pe care le doriți și odată ce aveți fișierul, atunci îl veți importa din alt cont selectând acel fișier pe care îl aveți.

  Care sunt cele mai bune instrumente online pentru a vă face backup pentru e-mail??

  Printre cele mai bune programe și sisteme de operare pentru a face copii de rezervă, vă putem recomanda următoarele:

  Backup la îndemână

  Este o platformă extrem de simplă și este destinată copiilor de rezervă la nivel de bază.

  Mega

  Care este o platformă faimoasă care îți oferă 50 GB spațiu de stocare complet liber și cu posibilitatea extinderii în mai mult spațiu.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here