Cum să faci o achiziție fără a fi înșelat pe Wish? - Sfaturi de bază

Rețea de cumpărare și vânzare dorințe este unul dintre cele mai puternice lanțuri unde platforma și serviciile sale îi ajută pe toți utilizatorii săi să facă achiziții din confortul casei lor, precum și pe vânzătorii săi. Wish a fost o platformă care a crescut și a câștigat popularitate de-a lungul anilor. În rețeaua sa putem găsi un feed personalizat pentru orice utilizator care este interesat să-și facă achizițiile online.

Index()
 1. Este sigur să faci cumpărături prin Wish?
 2. De unde știi dacă prețurile pe care ți le oferă Wish sunt reale??
 3. Cum să vă configurați contul Wish pentru a fi mai sigur?
 4. Cum să faci cumpărături pe Wish fără a fi înșelat?
 5. Ce metodă de plată să folosești pentru achizițiile tale Wish?
 6. Cum să contactați personalul Wish pentru a rezolva o problemă legată de achiziția dvs?

Este sigur să faci cumpărături prin Wish?

Realitatea este că, cumpărând și vânzând în mod logic pe o platformă online, îți asumi un pic de risc, deoarece nu există un contact direct între cumpărător și vânzător, așa că vor exista întotdeauna îndoieli cu privire la ceea ce se ia în considerare la efectuarea unei achiziții. cumpără, dar Wish s-a asigurat că pagina și utilizatorii care își oferă produsele, sunt la zi și 100% fiabile.

De unde știi dacă prețurile pe care ți le oferă Wish sunt reale??

Preturile care sunt afisate sunt cele oficiale asa ca nu trebuie sa apelezi la o alta parte pentru a putea verifica, doar daca vrei efectuați schimbarea în moneda părinte pentru a putea obține un cont. Prețurile sunt în principal în moneda americană, un exemplu serios, făcând achiziții în magazinele din Statele Unite din Spania, ar trebui să te bazezi pe moneda americană și să-ți faci calculele în euro pentru a finaliza în sfârșit achiziția.

Cum să vă configurați contul Wish pentru a fi mai sigur?

Cu siguranță ai încercat să intri și să cumperi Wish ca invitat fără a fi nevoie să te înregistrezi, deși pare puțin mai ușor și mai rapid decât să creezi un cont consolidat, asta ajută foarte mult să ai mai multă siguranță în cont și la cumpărare. Trebuie să înțelegeți că trebuie să vă furnizați toate datele pentru a putea specifica contul și multe altele, că platforma prin ea însăși vă caracterizează feedul pentru a vă arăta nesfârșite lucruri frumoase pe care le puteți cumpăra.

Cum să faci cumpărături pe Wish fără a fi înșelat?

 • Primul lucru este să revizuiți ratingul sau evaluarea pe care a avut-o acest vânzător, deoarece poate fi folosit pentru a vă face o idee despre ce tip de experiențe le-a oferit anterior diferiților cumpărători.
 • Al doilea lucru este să verificați recenziile pe care le-a primit produsul care vă interesează pe piață. Acest lucru va fi foarte util, nu numai pentru a vă asigura că ceea ce cumpărați este cu adevărat ceva benefic, ci și pentru a verifica modul în care a fost primit de clienții anteriori.
 • Verificați metodele de plată, fiecare vânzător are metodele sale de plată, precum și fiecare țară, deoarece în unele, este posibil ca anumite metode de plată să nu fie disponibile. Ceea ce este cel mai recomandat dacă începi în mediul online pentru a-ți face achizițiile este să folosești PayPal, deoarece îți oferă o rețea sigură unde să-ți depui banii și când să dai acces persoanei care a alocat acei bani.
 • Tine cont de garantiile si retururile pe care le are produsul de care esti interesat, asta vă va ajuta să aveți o idee ca s-ar putea intampla intr-un astfel de caz ca produsul sa fi ajuns in conditii proaste sau sa nu fi ajuns in totalitate. De asemenea, ar trebui să știți cum să obțineți o rambursare pentru un produs Wish.

Ce metodă de plată să folosești pentru achizițiile tale Wish?

acel lanț Wish are o acoperire internațională face metodele de plată mult mai deschise și globalizate, prin urmare, metoda de plată nu ar fi o problemă conflictuală. Modalitatile de plata sunt:

 • PayPal
 • Plăcintă cu mere
 • Carduri de credit precum Visa, MasterCard, American Express, Maestro și Cirrus
 • Carduri de debit cu sigla MasterCard sau Visa
 • Klarna

Cum să contactați personalul Wish pentru a rezolva o problemă legată de achiziția dvs?

Dorința împreună cu AliExpress au fost unul dintre cele mai apreciate lanțuri globale din ultimii ani, De aceea a trebuit să se autodepășească și să crească în moduri diferite, unele în ceea ce înseamnă să-l facă pe utilizator să se simtă în siguranță atunci când este dispus să-și pună încrederea într-o platformă online. Prin urmare, Wish are propriile persoane de contact pentru a primi orice notificare cu privire la o achiziție sau un magazin. Îl poți gestiona fie prin iOS, fie Android.

Wish are un număr de telefon din Statele Unite, care este: 1-800-266-0172. Cu e-mail care este [email protected și logic în această era digitală, cu un cont Twitter.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here