Cum să faci o clasă virtuală în Jitsi Meet și Power Point de pe un computer

A da cursuri virtuale astăzi este o temă comună, de aceea există platforme precum PowerPoint și Jitsi Meet care ne fac mai ușor să le facem. Pentru început, trebuie să proiectați diapozitivele care explică subiectul care va fi discutat cu studenții dvs., unde plasați fiecare secțiune, subtemă și evidentiaza cele mai importante aspecte de la fel ca să nu existe îndoieli.

După ce ați făcut acest lucru, vi se cere să înregistrați clasa, așa că trebuie să vă pregătiți să explicați mai în profunzime fiecare punct indicat în prezentarea făcută anterior. Pentru aceasta vă puteți baza pe aplicații externe sau pe aceeași platformă Microsoft Office, fii atent cum o poti face cu fiecare dintre ele.

Index()
 1. Pot să-mi proiectez sesiunile în Power Point și să le transmit tuturor participanților?
  1. instrument de partajare a ecranului
 2. Trebuie să înregistrez un utilizator pentru a putea folosi aplicația?
 3. Pași pentru a crea o conferință video în această aplicație
 4. Cum să inviti pe cineva să se alăture conferinței?
 5. Care este capacitatea oamenilor care permite Jitsi Meet?
 6. Pe ce alte dispozitive poate fi folosită această aplicație?
  1. De pe dispozitivul dvs. Android
  2. versiunea iOS

  Pot să-mi proiectez sesiunile în Power Point și să le transmit tuturor participanților?

  Desigur, PowerPoint permite utilizatorilor săi să creeze prezentări uimitoare cu un aspect vizual bun, ceea ce le face o atracție pentru public, dar în același timp facilitează înregistrarea lor de pe computere. Folosind această platformă, poți să-ți dai clasa unde includeți un audio al vocii dvs. care explică ordinea de zi.

  Cu actualizări recente PowerPoint îți poți înregistra fața si in acelasi timp audio in timp ce faci expozitia temei ridicate clasei. Dar, de asemenea, o altă modalitate care există este să pregătiți un audio sau un videoclip separat și apoi ceea ce faceți este să îl adăugați la prezentare prin opțiunea 'inserare' care apare în bara de instrumente din aplicație. Dacă decideți să vă înregistrați prezentarea cu audio și video, vă vom explica mai detaliat în scurt timp.

  instrument de partajare a ecranului

  Când ați făcut prezentarea pe diapozitive și sunteți gata să înregistrați materialul, ar trebui să revizuiți instrumentele panglică ale platformei pentru opțiunea care spune „prezentare de diapozitive”, făcând clic acolo, vor apărea încă trei alternative în meniu. Selectați ultima opțiune pentru a înregistra prezentarea de diapozitive.

  Odată ce apăsați această opțiune, aceasta vă va duce la o nouă filă în care apar diapozitivele și acolo puteți începe înregistrarea. Puteți selecta pictograma camerei pentru a partaja ecranul și du-te să filmezi complet în loc de doar audio. După aceasta, trebuie doar să apăsați butonul roșu situat în colțul din stânga sus al ecranului și gata, acolo puteți întrerupe sau încheia videoclipul oricând doriți.

  Trebuie să înregistrez un utilizator pentru a putea folosi aplicația?

  Platforma Jitsi Meet nu necesită să aveți un utilizator sau o înregistrare pentru a o putea folosi. Trebuie doar să creați o clasă (aici trebuie să faceți foarte personalizat sau unic), Pentru a face acest lucru, utilizați majuscule, litere mici, numere, numele instituției, gradul la care este direcționată și alte specificații pe care le considerați necesare.

  Pași pentru a crea o conferință video în această aplicație

  După ce știi că nu este nevoie de niciun tip de înregistrare pe platformă, doar atât trebuie să te identifici cu numele, apoi acolo dacă procedați la crearea unei conferințe video în care puteți partaja diapozitive, cum ar fi în zoom sau Meet. Deci, deschideți pagina de pe computer sau aplicația de pe mobil, puneți numele și apoi vă va apărea o secțiune pentru a desemna numele întâlnirii.

  Aici trebuie să fii cât mai specific și să-i dai un nume în funcție de instituția în care lucrezi, de materie, de diplomă, printre alte alternative care fac crearea ta sălii de clasă unică. Odată ce ați introdus numele, trebuie să faceți clic pe 'creați' iar sesiunea se va deschide. Acum, ceea ce urmează este că trebuie să împărtășiți numele sălii, astfel încât elevii dvs. să se alăture acesteia și să puteți începe cu clasa.

  Cum să inviti pe cineva să se alăture conferinței?

  Odată ce ați creat videoconferința și doriți ca elevii să se alăture acesteia, se dovedește a fi foarte simplu de executat. Ar trebui să te uiți în partea de jos a platformei, în partea dreaptă, pentru un cerc mic cu litera i cu litere mici. Când apăsați acolo, veți primi un mesaj din aplicație care indică că acolo veți avea linkul de partajat, astfel încât mai mulți participanți să poată intra, așa că trebuie să îl copiați și să îl trimiteți.

  Care este capacitatea oamenilor care permite Jitsi Meet?

  Fiind o aplicație care funcționează ca o sală de clasă, ar putea permite o capacitate cu adevărat semnificativă și probabil suficientă pentru studenții pe care îi aveți. Până acum, aplicația acceptă doar unul număr egal sau mai mic de 75 de participanți pentru fiecare videoconferință care se desfășoară, aici trebuie inclus gazda sau profesorul responsabil cu dirijarea acesteia.

  Pe ce alte dispozitive poate fi folosită această aplicație?

  Este posibil ca nu numai că veți putea folosi această platformă dinamică pentru a vă preda cursurile pe computer, este posibil să o găsiți și pe alte dispozitive precum telefoane mobile și tablete de diferite mărci, deși funcționează puțin diferit acolo decât în ​​versiunea desktop sau PC.

  De pe dispozitivul dvs. Android

  Dacă aveți un telefon mobil cu sistem de operare Android, puteți descărca Jitsi Meet din magazinul său de aplicații. Trebuie doar să căutați aplicația cu numele respectiv, apoi faceți clic pe instalare, accepti conditiile si astepti pentru ca descărcarea să fie finalizată. Pentru a intra într-o întâlnire o puteți face apăsând un link, introduceți numele dvs. (din secțiunea de setări), apoi introduceți numele clasei, faceți clic pe create sau enter și gata.

  versiunea iOS

  Similar cu Android, aplicația funcționează și pe tablete iPhone și iPad. În acest caz, acesta va fi descărcat din App Store și, odată instalat, îl puteți utiliza. Pentru a participa la o întâlnire trebuie doar să faci plasați numele clasei și accesați ușor (nu uita să te identifici cu numele tău). 

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here