Cum să faci un autocolant personalizat folosind WhatsApp Web - Îmbunătățiți-vă mesajele

Acum puteți crea autocolante personalizate pe WhatsApp Web. Se dovedește a fi o opțiune nouă și simplă de realizat, deci nu este nevoie să utilizați alte aplicații externe pentru a o realiza. Stickerele sunt imagini foarte populare în rândul utilizatorilor WhatsApp deoarece, atunci când sunt folosite, oferă divertisment și distracție chat-urilor acestei aplicații. Aici vă vom explica cum să o faceți cu ușurință.

Index()
 1. Ce ar trebui să știți înainte de a crea un autocolant în WhatsApp Web?
  1. Este posibil să faci autocolante doar în versiunea web a WhatsApp
 2. Cum vă puteți crea propriile autocolante cu WhatsApp Web?
  1. Pentru a vă aranja fotografiile înainte de a crea autocolantul
 3. Cum să adăugați propriile autocolante la favoritele WhatsApp Web?
 4. Cum să-ți trimiți propriile autocolante în aplicația WhatsApp?

Ce ar trebui să știți înainte de a crea un autocolant în WhatsApp Web?

Cu platforma WhatsApp Web vă puteți proiecta sau crea cu ușurință propriile autocolante folosind o mare parte a ecranului computerului dvs. în raport cu dispozitivul mobil. Ulterior le puteți salva ca favorite pe dispozitivul dvs. mobil și le puteți utiliza oricând doriți, fără a fi nevoie să apelați sau să folosiți computerul dvs. 

Interconectarea este extrem de simplă, deci reprezintă o metodă la îndemâna utilizatorilor. Lucrul bun este că nu trebuie să știi despre design pentru a le crea, procesul în sine este simplu.

Dacă sunteți un fan al GIF-urilor aplicației Instagram, trebuie să știți că acum puteți pune GIF-uri animate în poveștile acestei platforme, precum și să le plasați în publicațiile din feedul dvs., să live și chiar să le folosiți pentru a răspunde la publicațiile tale. În plus, Instagram ne oferă o mare varietate de GIF-uri din care să alegem după placul nostru. 

Este posibil să faci autocolante doar în versiunea web a WhatsApp

Această capacitate de a crea sau de a realiza autocolante personalizate prin WhatsApp Web a fost ceva destul de nou și chiar puțin cunoscut. Versiunea pentru computer atât pentru Mac, cât și pentru Windows a fost, de asemenea, activată.

Puteți adăuga modelele de autocolant pe care le creați la favorite și le puteți utiliza în chat-urile dorite, fie de pe telefonul mobil, fie de pe computer. Și dacă preferați, îți poți transfera autocolantele de pe Whatsapp pe Telegram dacă doriți, astfel încât să îl puteți utiliza în alte aplicații alternative. 

Putem proiecta autocolante personalizate pe WhatsApp Web în câteva secunde. Odată ce încărcăm imaginea pe care ne place să o folosim, aplicația o creează automat. înveselește-te!, Să o facă.

Cum vă puteți crea propriile autocolante cu WhatsApp Web?

Pentru a vă realiza propriile autocolante cu aplicația WhatsApp Web, trebuie să efectuați următoarea procedură:

 • Mai întâi va trebui să-ți localizați imaginea.
 • Rulați aplicația online sau pe computer, accesați chatul pe care doriți să îl trimiteți cu propriul autocolant creat. Apăsați pe figura care simbolizează un clip, care vă permite să partajați contacte, documente și videoclipuri pe lângă alte instrumente.
 • Apoi între cifre, selectați-l pe cel care simbolizează ștampila, al patrulea din coloană. Odată ce ați făcut acest lucru, trebuie să aveți deja salvată imaginea pe care doriți să o transformați într-un autocolant pe computer.

Dacă vă plac foarte mult aplicațiile de mesagerie, ar trebui să utilizați una destul de bună și care vă oferă o varietate de funcții, este Telegram. Printre una dintre cele mai remarcabile funcții ale sale, este aceea că puteți pune conversații Telegram pe desktopul computerului sau de pe telefonul mobil. Această opțiune grozavă poate fi aplicată oricărui sistem pe care îl aveți, deoarece acest element este disponibil pentru toată lumea. 

Pentru a vă aranja fotografiile înainte de a crea autocolantul

Pentru a ajusta fotografiile înainte de elaborarea Sticker-ului veți folosi ediția rapidă, odată ce activați exploratorul de date, trebuie să localizați și să deschideți fotografia pe care doriți să o modificați, atunci când faceți acest lucru, veți avea la dispoziție următoarele elemente din editor:

 • Contur (figura de foarfece), cu ea puteți tăia silueta pe care doriți să o transformați într-un autocolant.
 • Emoji, puteți adăuga o astfel de figură designului dvs.
 • Sticker, vă permite să adăugați un autocolant proiectat anterior celui pe care doriți să îl generați.
 • Text, afișează un editor pentru a adăuga text la autocolant.
 • Vopsea, poți adăuga linii.
 • Decupați și rotiți, puteți reduce dimensiunea și roti autocolantul.
 • Anulare vă permite să reveniți la ultima procedură.
 • Refaceți, puteți reface ultima acțiune efectuată. Odată ce aveți autocolantul dorit, îl puteți partaja făcând clic pe figura avionului de hârtie.

Cum să adăugați propriile autocolante la favoritele WhatsApp Web?

Este important să știi asta puteți reutiliza autocolantul personalizat în alte conversații de WhatsApp de pe dispozitivul tău mobil, pentru aceasta; intri in aplicatia de pe mobil apoi iti gasesti designul si dai click pe el; În fereastra care apare, alegeți opțiunea Adăugați la favoritele WhatsApp Web.Și gata, acum le poți trimite persoanelor de contact, când conținutul o justifică.

Cum să-ți trimiți propriile autocolante în aplicația WhatsApp?

Mai întâi trebuie să creați un pachet de autocolante. Apoi îi alegi un titlu și îi pui numele autorului, în acest caz numele tău. Odată ce ați făcut acest lucru, selectați-l și veți observa că va apărea alternativa de a adăuga autocolante. Gata, puteți trimite acum autocolantele la alegere în mesajele persoanelor de contact WhatsApp.

Fără îndoială, aceasta reprezintă o nouă alternativă la chat-urile tale WhatsApp, adăugând autocolante personalizate cu care vei surprinde pe cei dragi, prietenii și cunoștințele WhatsApp. Această nouă achiziție sau funcționalitate a aplicației merită încercată.

Dacă sunteți consumator al aplicației WhatsApp, trebuie să știți că uneori poate prezenta unele probleme, una dintre cele mai frecvente este că nu puteți descărca audio sau le asculta în această aplicație, această situație poate deveni destul de frustrantă, în plus dvs. Poate apărea din mai multe motive, inclusiv faptul că aveți o versiune învechită a acestei aplicații sau o conexiune la internet defectuoasă. 

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here