Cum să fac un tur al tuturor poveștilor mele de pe Instagram - Rezumatul anului ☝?

Spiritul noului an este peste tot, fie că te uiți pe fereastră, fie că vezi cum se îmbracă prietenii și familia ta, este foarte probabil să simți acea nostalgie că anul este aproape de sfârșit și odată cu el vine și nevoia de a-ți trece în revistă cel mai mult. amintiri importante. De aceea pagini precum Facebook sau Instagram îți permit revizuiește-ți cele mai importante momente din Stories, de data aceasta vă vom arăta cum funcționează, vă vom personaliza amintirile și vă vom împărtăși, să începem.

Index()
 1. Care sunt poveștile Instagram pe care aplicația le salvează pentru „Momentele”?
 2. Cum vă puteți accesa „Momentele” Instagram de pe mobil?
 3. Ce ar trebui să faci pentru a împărtăși momentele de pe Instagram în povestea curentă?
 4. Cum îți poți edita poveștile „Momente” pe Instagram?
  1. Pentru a adăuga o poveste
  2. Dacă doriți să eliminați conținut

  Care sunt poveștile Instagram pe care aplicația le salvează pentru „Momentele”?

  Deși nu toate poveștile tale sunt salvate, momentele instagram ale anului sunt alcătuite din acele povești care au avut cele mai multe vizualizări și interacțiuni cu alți utilizatori. Adică, puteți obține un sondaj, precum și o poveste simplă cu un cântec sau autocolante în fundal, toate acestea putând fi editate de dvs. în modul în care doriți.

  da OK Instagram selectează momentele anului automat, tu decideți să le vedeți și pe care dintre ele doriți să le publicați, dacă doriți, astfel încât să nu vă faceți griji că aplicația ia toate deciziile pentru dvs., pentru a afla cum să vedeți aceste Povești și să editați ei urmează pașii următori din listă.

  Cum vă puteți accesa „Momentele” Instagram de pe mobil?

  Pentru treceți în revistă momentele anului pe Instagram Primul lucru pe care va trebui să-l faci este:

  1. Deschideți aplicația de pe dispozitivul dvs. mobil (această procedură nu este disponibilă pe computere momentan) 
  2. Conectați-vă la contul dvs. dacă este necesar, apoi accesați pictograma „+” din dreapta sus și selectați „Vedeți momentele din 2021” chiar sub opțiunea „Adăugați la povestea mea”, apoi selectați „Vizualizați momentele”. '
  3. În această nouă filă, veți putea vedea cele mai remarcabile povești ale anului în contul dvs. de Instagram, faceți clic pe „Următorul” pentru a accesa o previzualizare a modului în care vor fi publicate
  4. În această nouă secțiune poți alege un cadru care să acopere toate momentele tale, poți adăuga și autocolante, dar, din păcate, nu vei putea adăuga muzică la povestea ta Instagram, deoarece momentele Instagram au o melodie implicită.
  5. După ce ați terminat de editat amintirile după cum doriți, selectați pictograma săgeată care apare în centrul de jos și selectați prietenii cu care împărtășește-ți amintirile de pe Instagram.

  Ce ar trebui să faci pentru a împărtăși momentele de pe Instagram în povestea curentă?

  Tot ce trebuie să faci face ca amintirile tale să apară în Povestea ta este să le vezi urmând procedura anterioară, apoi să le editezi după preferințele tale (puteți consulta secțiunea următoare) și în ultima secțiune selectați de asemenea 'Adaugă la povestea mea', dacă apăsați caseta din jos puteți partaja povestea ta de la Instagram la Facebook.

  Cum îți poți edita poveștile „Momente” pe Instagram?

  Dacă doriți editați-vă momentele de instagram Înainte de a-l partaja, aveți un arsenal mare de opțiuni pe care le puteți încerca (pe lângă faptul că merită să folosiți mai multe în același timp), printre ele puteți găsi următoarele: 

  1. Filtre: Acestea vă permit să adăugați o paletă de culori diferită poveștilor dvs., fiecare poate avea un filtru diferit dacă le verificați individual, ceea ce poate da o dinamică de culoare foarte vie unei imagini, imaginația este limita
  2. Adaugă autocolante: poți profita de sărbători pentru a adăuga autocolante cu durată limitată sau cele clasice și de încredere care nu dau greș niciodată, printre cele mai proeminente poți folosi autocolantul 'Acum tu' 
  3. Adăugați text: această opțiune vă permite să desenați cu degetul sau cu stiloul sau să adăugați text folosind tastatura, ceea ce poate umple destul de frumos orice goluri pe care le puteți simți în momentele dvs.

  Pentru a adăuga o poveste

  Dacă când termini editarea simți că vrei adaugă o poveste momentelor tale pe care ați lăsat-o în urmă, atunci va trebui să utilizați butonul 'Înapoi' de pe dispozitiv pentru a vă întoarce la secțiunea 'Vedeți momentele' și acolo selectați această nouă poveste pe care ați lăsat-o în urmă, este recomandat ca înainte de a face acest lucru faceți clic pe „Salvați momentele” dacă nu doriți să începeți din nou întreaga editare, acest lucru vă va permite să încărcați ulterior editarea anterioară și să adăugați noile momente superficial.

  Dacă doriți să eliminați conținut

  Daca nu esti multumit de momentele tale de instagram 2021 apoi puteți șterge conținutul care nu vă place într-un mod foarte ușor, nu trebuie să vă întoarceți la „Vizionați momente” pentru aceasta, doar păstrați selectată povestea pe care doriți să o ștergeți și duceți-o la pictograma coș de reciclare care va apărea în partea de jos, dacă regretați puteți adăuga din nou conținutul cu pasul anterior.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here