Cum să faci un GIF cu tastatura Gboard? - Personalizați-vă mesajele,

GIF-urile sunt o modalitate distractivă de a trimite reacții amuzante la mesajele primite pe rețelele sociale. Din acest motiv, mulți oameni caută să-și creeze propriile GIF-uri în care ei sunt protagoniști. În acest sens, cea mai cunoscută aplicație de tastatură are deja funcția de a crea aceste clipuri. Deci acest articol va explica procesul pentru creați un GIF cu tastatura Gboard plus alte informații importante despre această caracteristică.

Index()
  1. În ce versiuni ale tastaturii Gboard poți crea un GIF?
  2. Cum să instalezi tastatura Gboard pe dispozitivul tău pentru a crea un GIF?
  3. Cum să faci un GIF cu tastatura Google de pe telefonul tău mobil?
  4. Cum să creați un GIF folosind tastatura Gboard de pe un computer?
  5. Cum salvezi un GIF pe care l-ai creat de la tastatura Google?
  6. Ce trebuie să faceți dacă nu puteți crea un GIF cu tastatura Google?

În ce versiuni ale tastaturii Gboard poți crea un GIF?

Gboard a avut întotdeauna caracteristica de a trimite GIF-uri altor persoane pe diferite rețele sociale sau servicii de mesagerie. Cu toate acestea, aceste GIF-uri trebuiau să fie videoclipuri scurte care aparțineau categoriilor acestei aplicații și care puteau fi găsite folosind motorul său de căutare. Prin urmare, nu exista nicio modalitate de a crea un GIF deține și apoi trimite-l.

Cu toate acestea, odată cu noile actualizări ale aplicației Gboard, acestea au inclus și funcția de a crea GIF-uri personale. Această funcție nu este disponibilă pentru toate dispozitivele, deoarece dispozitivul trebuie să aibă versiunea 7.Două de la Gboard sau o versiune superioară, care nu este acceptat de telefoanele mai vechi.

Cum să instalezi tastatura Gboard pe dispozitivul tău pentru a crea un GIF?

Pentru a instala aplicația Gboard, primul pas este să descărcați aplicația din serviciul dvs. de descărcare preferat, cum ar fi Magazinul Play. pe multe dispozitive, instalarea se face automat, cu toate acestea, pe un computer trebuie să găsiți fișierul descărcat și să îl apăsați pentru a instala. Proces simplu în care trebuie doar să urmezi instrucțiunile date, apoi se încheie cu activarea tastaturii Gboard pentru utilizarea și funcționarea corectă a acesteia.

Cum să faci un GIF cu tastatura Google de pe telefonul tău mobil?

Pentru a crea un GIF cu această aplicație, primul lucru de făcut este să introduceți un serviciu de mesagerie sau o aplicație de rețea socială. În ea, trebuie să faceți clic pe bara de scriere ca și cum ați scrie un mesaj ppentru a afișa tastatura Gboard. După ce se deschide, trebuie să apăsați pictograma sau butonul unde se află emoji-urile, în care puteți dezactiva sugestiile de emoji pentru a le vedea doar pe cele mai folosite.

Odată ce secțiunea emoji-uri este deschisă, în partea de jos a acestei casete, lângă secțiunea recentă, veți găsi GIF-urile mele, unde să intru.  În acest loc va fi localizată noua funcție care vă permite să vă creați GIF-urile personalizate. Așa că intră în această secțiune pentru a trece la creare.

Cum să creați un GIF folosind tastatura Gboard de pe un computer?

Pe computere, deși aplicația nu va fi la fel de interactivă și ușor de utilizat, va avea funcțiile pe care le aduce această tastatură. În acest sens, este și posibil creați un GIF personal astfel încât să îl puteți împărtăși prietenilor tăi în mesaje. Deci, pentru a continua cu crearea, trebuie să intri într-o aplicație precum WhatsApp sau Instagram.

După aceea, este necesar să afișați tastatura apăsând bara de scriere, veți vedea că tastatura dvs. poate fi configurată și schimba culoarea tastaturii pentru a o adapta la dispozitiv. Apoi trebuie să apăsați emoticoanele sau fața zâmbitoare, acolo trebuie să selectați opțiunea GIF-urile mele unde veți vedea și opțiunea de a crea GIF-uri.

Crearea GIF-urilor este simplă, pentru că trebuie doar să apăsați butonul camerei și va activa înregistrarea. Nu este necesar să țineți apăsat butonul pentru ca acesta să funcționeze, este și posibil să porniți blițul camerei sau să comutați din față în spate. La sfârșitul înregistrării puteți alege dacă transformă-l într-un GIF animat sau păstrați-l normal, la fel există posibilitatea de a adăuga efecte.

Cum salvezi un GIF pe care l-ai creat de la tastatura Google?

Odată ce GIF-ul a fost creat, trebuie să fie decideți dacă trimiteți, salvați sau ștergeți. Pentru a-l salva, trebuie doar să faceți clic pe butonul de salvare care va fi găsit în partea de sus a ecranului scurt de editare a clipurilor.  Apoi, acest lucru va fi remediat în secțiunea GIF-urile mele și îl puteți căuta oricând doriți să îl trimiteți persoanei care vă place.

Acum, dacă doriți să ștergeți GIF-ul pe care l-ați creat, o puteți face de două ori, prima se poate face înainte de a-l salva. Proces care se face când faceți clic pe butonul de eliminare GIF. Al doilea moment este prezentat în orice moment după ce GIF-ul este salvat.  Ei bine, în secțiunea GIF-urilor mele fiecare videoclip va avea un X în partea de sus, care vă va oferi opțiunea de a-l șterge.

Ce trebuie să faceți dacă nu puteți crea un GIF cu tastatura Google?

În cazul în care aveți un dispozitiv mobil care nu permite descărcarea versiunii 7.2 din Gboard, adică nu are opțiunea de a crea GIF-uri, trebuie să știi că poți folosi și alte opțiuni. În acest sens, așa cum am spus deja, tastatura în sine are niște GIF-uri pe care le poți purta chiar dacă nu vor avea fața ta.

La fel, rețelele sociale precum Facebook sau WhatsApp au și propriile GIF-uri generice care pot fi folosite în orice moment. Cu toate acestea, dacă doriți cu adevărat să creați un GIF personal, există aplicații sau servicii care sunt utilizate special în acest scop.  De exemplu, cel mai faimos este GIPHY, serviciu în care există milioane de GIF-uri care poate fi folosit în orice rețea socială. În plus, pe această pagină puteți crea videoclipuri scurte personalizate și le puteți descărca pe dispozitivele dvs. sau le puteți utiliza pe alte pagini.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here