Cum să faci o comandă rapidă către Gmail pe toate dispozitivele? - Tutorial

A avea e-mailurile noastre la cea mai rapidă acoperire este de mare importanță, deoarece cu acestea putem afla orice informație. Prin urmare, este valabil să ne întrebăm cum generați o comandă rapidă către Gmail pe orice dispozitiv? În conformitate cu aceasta, vă vom învăța tot ce trebuie să știți pentru a o realiza și metodele de aplicare pentru a face acest lucru pe dispozitivul dvs.

Index()
  1. Cum să accesați mai rapid aplicațiile de pe dispozitiv?
  2. Cum să știi dacă poți descărca o aplicație Gmail pentru desktop?
  3. Cum să creați o comandă rapidă pentru e-mailul Gmail pe computer?
    1. De pe Android sau iOS Mobile
  4. Cum să adăugați Gmail în bara de activități a computerului dvs?

Cum să accesați mai rapid aplicațiile de pe dispozitiv?

De obicei folosim aplicații în diferite momente ale zilei, dar unele sunt mai necesare decât altele. Din acest motiv, trebuie să aplicăm strategiile pentru a le putea introduce rapid, trecând la tipul de aplicație pe care o folosim cel mai urgent. Este de menționat că unul dintre instrumentele care ne permit să menținem o mai bună comunicare între ceilalți utilizatori într-un mod mai elegant este email-ul nostru.

Prin urmare, pentru a avea cele mai accesibile aplicații, cel mai bun lucru pe care îl putem face este să le avem pe desktop sau pe pagina principală. Deci, cel mai confortabil mod de a o face este cu accesul direct care ajutați-ne să vedem aplicația și accesați-l cu ușurință, fără a fi nevoie să parcurgeți meniul sau diferite liste de aplicații.

Este clar că Gmail este una dintre cele mai bune platforme, deoarece este folosită de marea majoritate a oamenilor din lume. De asemenea, ne ajută să deschidem alte aplicații conectându-ne cu el și putem crea grupuri de chat și alte funcții care ne impun să le avem într-un loc de acces adecvat.

Cum să știi dacă poți descărca o aplicație Gmail pentru desktop?

Pentru a putea folosi această platformă de pe telefonul nostru, este pur și simplu necesar să descărcați aplicația Gmail. Cu toate acestea, pe desktopul nostru această opțiune nu este disponibilă și nu putem descărca aplicația așa cum este și în cazul telefonului nostru. Prin urmare, pentru a folosi Gmail de pe desktopul nostru, singurul lucru pe care îl putem face este să producem un acces direct la acesta. Cu toate acestea, acesta va fi doar un alt instrument și nu va corespunde unei aplicații.

Cum să creați o comandă rapidă pentru e-mailul Gmail pe computer?

Din fericire, putem genera un acces direct la YouTube și alte platforme unde Gmail nu este departe. Mai exact, pentru a face acest lucru, introduceți browserul dvs. de preferință Google Chrome și intrați în pagina Gmail cum faci de obicei. Apoi, faceți clic pe punctele care apar în partea de sus pentru a face clic pe opțiunea „Mai multe instrumente”. Ulterior, faceți clic unde scrie „Creați acces” unde va apărea o casetă nouă pentru a scrie numele pe care doriți să-l aibă și pentru a o accepta.

Pe de altă parte, o poți face poziționându-te pe ecranul central al computerului nostru și apăsând butonul din dreapta al mouse-ului. Apoi, va fi afișat un meniu unde vom selecta opțiunea 'Nou' și vom face clic pe 'Acces direct'. Când îl apăsați, va apărea o nouă fereastră. Pe de altă parte, putem adăugați adresa URL a gmail copiandu-l din browser si lipindu-l in acea zona in care accepti si vei vedea ca va fi adaugat la inceput.

De pe Android sau iOS Mobile

În cazul telefonului nostru mobil, acest proces este mai puțin inutil deoarece putem descărca pur și simplu aplicația. Totuși, dacă nu doriți să îl instalați sau trebuie să îl aplicați, trebuie doar să accesați browserul și să căutați pagina Gmail unde trebuie să o introduceți. Apoi, apăsați secțiunea Opțiuni browser și în ea apăsați pe opțiunea „Adăugați la ecranul de pornire”. Mai târziu, când o faci, vei vedea un acces direct care te duce la tava de mesaje unde puteți căuta e-mailuri după date. 

Cum să adăugați Gmail în bara de activități a computerului dvs?

Când ați adăugat în sfârșit această platformă pe ecranul de start al desktopului dvs., nu va trebui decât să vă poziționați pe pictograma acesteia. Apoi, apăsați butonul din dreapta al mouse-ului pentru a vedea opțiunile în care o vom căuta pe cea care scrie 'Anchor to the bar' pe care trebuie să o selectăm și să așteptăm să fie adăugată. Este demn de menționat că acest proces poate fi efectuat doar dacă ați adăugat cu succes accesul direct din Gmail către pagina principală și dacă nu o aveți, aplicați-o din nou.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here