Cum să faci o mișcare a unei fotografii cu Android-ul tău? - Partajați conținut

Pentru a obține acest efect într-o imagine și a o face să se miște, trebuie să începeți cu utilizarea aplicației 'Wombo', este cea mai ideală, scrieți-i numele în 'Google Play', descărcați și continuați să o instalați în echipa ta. Accesați acest instrument digital, apoi localizați-vă fața și faceți o fotografie sau două sau încărcați o fotografie din locația Galeriei'. Există un buton în formă de „W”, când faceți clic pe ea, aplicația va începe să funcționeze, apoi va trebui să alegeți o melodie din 'Aplicație', să apăsați din nou pe 'W' și pe 'Salvare. De asemenea, puteți accesa 'Wombo' în versiunea web. 

Index()
  1. Ce caracteristici ar trebui să îndeplinească fotografia pentru ca acest efect să arate mai bine??
  2. Cum să folosești Loopsie pentru a face fotografiile tale să aibă mișcare?
  3. Cum să faci o imagine să aibă mișcare cu storyz Photo?
  4. În ce format ar trebui să exportați această fotografie, astfel încât acest efect să nu se piardă de pe Android?
  5. Cum trebuie să partajez această imagine pentru ca efectul să rămână pe Android?
  6. De ce fotografia pe care ați editat-o ​​din galeria dvs. Android nu se mișcă??

Ce caracteristici ar trebui să îndeplinească fotografia pentru ca acest efect să arate mai bine??

Una dintre conditiile generale este ca fotografia folosita sa aiba o rezolutie adecvata, intrucat sunt cazuri in care este pixelata, pana la punctul de a arata foarte urat. Se recomandă să aibă o rezoluție de cel puțin '800 × 500' sau '800 × 600', iar dacă este mai mare, mult mai bună. Alte caracteristici includ iluminarea, unele imagini conțin lumină foarte slabă, sau asta nu se potrivește cu scena. 

Este recomandat să utilizați instrumentul „Flash” sau, atunci când faceți fotografia, faceți-o într-o locație cu iluminare bună. De asemenea, fotografia trebuie focalizată cu succes, adică, fără mișcări neașteptate în timp ce faci fotografia. Megapixelii din echipament trebuie să fie de 5 sau mai mult (o cantitate mai mică nu va fi favorabilă). Remediați fotografiile făcând filtre cu proprietate. 

Cum să folosești Loopsie pentru a face fotografiile tale să aibă mișcare?

Integrați aplicația 'Loopsie' pe computerul dvs. de pe 'Google Play', fără îndoială va trebui să o descărcați și să o instalați, odată ce acest proces principal a fost executat. Porniți programul, din vizualizarea principală a camerei 'Loopsie', atingeți butonul cerc digital, aveți o fracțiune de timp pentru captați imaginea în format video, tu definești timpul. 

În a doua parte a „Aplicației”, veți începe să selectați secțiunile din imagine pe care doriți să le mutați. Această acțiune va face ca zonele pe care le-ați ales în imagine sau fotografie să devină roșii, apoi, va trebui să reproduci ediția. În cele din urmă, partajați pe rețelele dorite, desigur, va rămâne într-un folder pentru a vă putea bucura de el atunci când aveți nevoie. 

Cum să faci o imagine să aibă mișcare cu storyz Photo?

Începeți prin a adăuga „Aplicația” menționată pe dispozitivul dvs. „Android”. Odată ce ați făcut acest proces, porniți 'Aplicația', veți începe să observați un fel de panou, cu niște foldere si sectiuni la privelistea. Acesta este începutul instrumentului, selectați în figura sau desenul '+' pentru a adăuga o fotografie, alegeți-o din galeria dvs. Fotografia va fi afișată imediat în panoul principal. 

Căutați printre opțiuni pentru a localiza folderul sub numele de 'Mișcare', faceți clic pe acel site, în paralel, puteți crea sau face și 3 fotografii. După selectare, adăugați fotografiile la dimensiunea dorită, opțiunile sunt astfel '9:16', '3:4', printre alte dimensiuni. Încheiați apăsând butonul Butonul digital „Exportați”, rulați-l în format „GIF”, astfel încât fotografia se va muta. 

În ce format ar trebui să exportați această fotografie, astfel încât acest efect să nu se piardă de pe Android?

Formatele sunt variate si depind 100% de programul sau 'App' ales, poate fi 'Storys Photo', astfel incat fotografiile sau imaginile sa se miste in el, trebuie sa folositi formatul 'GIF'. Alte aplicatii', alte tipuri de format sunt implementate implicit, cele obișnuite și recurente sunt 'MP3' sau 'MP4'. Dacă modificați formatul implicit, iluzia sau mișcarea se pot pierde. 

Pentru ca acest lucru să nu se întâmple, este mai bine să lăsați totul așa cum este stabilit de 'App' de la început. Cu toate acestea, există telefoane care schimbă formatele, din cauza incompatibilităților în proces, dar este foarte rar să se întâmple, așa că aveți grijă. De asemenea, cunoașteți 'Codec-ul' și celelalte formate care există, poate le puteți adăuga pentru efecte viitoare. 

Cum trebuie să partajez această imagine pentru ca efectul să rămână pe Android?

Modul de partajare nu este diferit de cel pe care îl cunoașteți deja, accesați secțiunea din 'Galerie', chiar în 'Album' creat de 'Aplicația' (când ați stocat imaginea). Apăsați butonul digital „Partajare”, va apărea o fereastră mică, cu opțiuni specifice pentru rețelele sociale cum ar fi 'WhatsApp', 'Facebook', 'Telegram' și altele. Dacă dați clic pe oricare dintre ele, fișierul va fi trimis, aveți grijă, efectul nu va fi transformat sau deteriorat.

Un motiv pentru a fi vigilenți este atunci când alegeți secțiunea „Bluetooth” din caseta „Partajare”, dacă vă îndepărtați de computerul conectat în timpul transferului, puteți deteriora efectul sau chiar fișierul. Acea este unul dintre motivele pentru a fi atent, un altul este conexiunea (dacă decideți să distribuiți prin intermediul rețelelor sociale) sau echipa de primire, care poate duce la zgomote de compatibilitate. 

De ce fotografia pe care ați editat-o ​​din galeria dvs. Android nu se mișcă??

Pot apărea probleme de compatibilitate între formatul în cauză și echipamentul de stocare receptor, ceea ce ar cauza lipsa sau nicio mișcare a imaginii. Pe de altă parte, este posibil să nu apăsați pe „Buton de redare digitală”, sau fișierul a fost corupt din motive necunoscute. Trebuie să fii priceput să cunoști problema, pentru că posibilitățile sunt largi. Profită de ocazie și dezactivează sincronizarea „Google Foto” pentru a avea mai multă confidențialitate. 

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here