Cum să-ți faci poveștile Snapchat colective? - Instantanee partajate

Snapchat a revoluționat conceptul de povești pe rețelele sociale prin crearea de povești de grup și colective. Unde mai multe persoane pot partaja imagini și videoclipuri într-un fel de grup, care poate fi văzut de mulți utilizatori. Deci, următorul articol vă va explica Cum să-ți faci poveștile Snapchat colective și care este diferența cu poveștile comune.

Index()
  1. Care este diferența dintre poveștile Snapchat obișnuite și colective?
  2. Cum poți încărca povești Snapchat în mod privat?
  3. Care este procedura pentru a crea povești de grup pe contul tău Snapchat?
  4. Cum poți personaliza persoanele de contact care văd poveștile tale Snapchat?
  5. Ce trebuie să faceți pentru a adăuga din nou o persoană în poveștile de grup??

Care este diferența dintre poveștile Snapchat obișnuite și colective?

Poveștile au existat întotdeauna în conturile Snapchat, deoarece a fost una dintre platformele care a inovat cu această caracteristică. Fiind apoi copiat și popularizat de platforma Instagram, acum, din nou este un pionier cu povești de grup. Ambele tipuri de povești au caracteristicile lor diferite, așa că haideți să vedem câteva diferențe între cele două.

Poveștile comune sunt folosite pentru ca un utilizator să poată partajați o fotografie sau un videoclip cu utilizatorii care vă urmăresc contul. Unde urmăritorii pot reacționa la ceea ce a fost distribuit prin mesaje private sau aprecieri. Pentru aceste povești poți alege cine le poate vedea, dar în afară de vizionarea și reacțiile comentate, alți utilizatori nu pot face nimic altceva.

Pe de altă parte, poveștile colective sunt un fel de grup în care, pe lângă povestea pe care o împărtășești, alte persoane sunt alese ca colaboratori și acestea pot încărca și povești lângă ale tale.  La fel, ca și în celelalte povești, alegi cine le poate vedea, dar nu vor putea împărtăși nimic dacă nu au fost aleși colaboratori. Tot în cele colective se pot descărca fotografiile și videoclipurile pe care alte persoane le încarcă.

Cum poți încărca povești Snapchat în mod privat?

Povești private, colective și normale dispar în 24 de ore după crearea sa. Totuși, ca și în poveștile de grup, mai multe persoane pot partaja conținut, povestea dispare după 24 de ore de la postarea ultimei fotografii.

Povestea poate dura câteva zile și chiar luni, atâta timp cât participanții continuă să împărtășească povești. În cazul în care nimeni nu a distribuit nimic, nicio fotografie, nici un videoclip sau măcar un link în poveste într-o zi întreagă, întregul grup dispare. Nu va lăsa nicio urmă este imposibil de recuperat. Deci, dacă doriți să mențineți o poveste de grup activă, conținutul trebuie partajat în mod constant.

Care este procedura pentru a crea povești de grup pe contul tău Snapchat?

Primul lucru de care aveți nevoie este cea mai recentă versiune de Snapchat, așa că trebuie să o descărcați. Acum, trebuie să mergeți la secțiunea în care sunt create poveștile unde apare noua opțiune +creează un grup. La selectarea acestei opțiuni, aplicația vă duce la o nouă fereastră în care se realizează configurarea istoricului grupului.

Acolo trebuie să alegeți oamenii care pot colabora în poveste, adică cei care pot împărtăși conținutul din povestea respectivă. În plus, trebuie să adăugați și persoanele pentru care povestea va fi disponibilă, cu alte cuvinte, care vor vedea povestea. acolo poți activați un gard geografic să geolocalizeze oamenii și să cunoască locația exactă a persoanelor care interacționează cu povestea.

După efectuarea configurației, procedăm la confirmarea creării istoricului grupului. Care, chiar din acel moment, va fi disponibilă pentru ca și celelalte persoane pe care le-ați invitat să participe pot intra și împărtăși instantaneele și poveștile lor. Vă rugăm să rețineți că numai oaspeții invitați vor putea găsi povestea.

Cum poți personaliza persoanele de contact care văd poveștile tale Snapchat?

În momentul creării poveștii de grup, trebuie să adăugați o listă de persoane care vor putea vedea conținutul care este partajat în povestea de grup. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe butonul care spune cine poate vedea ?  pentru a afișa lista de contacte din această rețea socială.

În această listă, trebuie să faceți clic pe numele persoanelor cărora doriți să le arătați grupul de povești. În cele din urmă apăsați pe gata și veți reveni la meniul de creare, unde vei vedea numărul de oameni pe care i-ați activat să vadă fotografiile, videoclipurile și alt conținut care este partajat.

Ce trebuie să faceți pentru a adăuga din nou o persoană în poveștile de grup??

În cazul în care doriți să invitați mai multe persoane de contact să participe la povestea grupului. O poți face din setările grupului. Pentru a face acest lucru, trebuie conectați-vă la contul dvs. Snapchat și accesați secțiunea în care a fost creat istoricul grupului. Acolo trebuie să introduceți setările acestuia apăsând butonul situat în colțul ecranului.

Odată ce ați introdus setările, trebuie să mergeți până acolo unde sunt membrii grupului. Există opțiunea că permite adăugarea de noi membri la istoria colectivă, de aceea trebuie să-l apăsați. Apoi, scrieți numele persoanelor pe care doriți să le adăugați și apăsați pe confirmare, astfel încât procesul să fie efectuat și salvat.  Din acel moment, prietenul tău va putea interacționa și împărtăși povești cu grupul.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here