Cum să fac anumite persoane să nu vadă stările mele WhatsApp

Whatsapp ne permite să încărcăm stări, ceea ce, pe scurt, este o caracteristică care ne oferă opțiunea de a încărca conținut audiovizual care durează 24 de ore, care poate fi văzut de diferite persoane după cum alegem, dar ce se întâmplă atunci când nu știm cum să facem configurați stările pentru a alege ce persoane îl pot vedea? În acest ghid rapid și ușor, vă vom arăta cum să o faceți.

Cum să fac ca anumiți oameni să nu-mi vadă stările WhatsApp
Vezi acest videoclip pe YouTube

Index()
 1. Cine poate vedea starea mea WhatsApp?
  1. Dacă statele dumneavoastră sunt publice
  2. În cazul nefiind public
 2. Cum să aleg cine îmi va vedea statusurile?
 3. Poate persoana de contact în care am ascuns starea de la notificare??
 4. Cum îmi fac starea vizibilă din nou pentru un contact??

Cine poate vedea starea mea WhatsApp?

Există 2 factori care determină dacă oamenii pot vedea sau nu stările noastre WhatsApp, primul este dacă stările noastre sunt publice, în timp ce al doilea este dacă stările noastre nu sunt publice, alegem singuri această configurație atunci când încărcăm un statut în profilul nostru, indiferent dacă o facem de pe dispozitivul nostru iPhone sau Android.

Dacă statele dumneavoastră sunt publice

Pe de o parte, dacă alegem să facem publice statusurile WhatsApp, automat toate acele contacte pe care le-am înregistrat în telefonul nostru o pot vedea și, dacă vor, pot să răspundă. De asemenea, nu există limită pentru numărul de persoane care ne vizualizează statutul.

În cazul nefiind public

Pe de altă parte, dacă statusurile noastre nu sunt publice, ele pot fi văzute doar de acele persoane cărora le permitem atunci când încărcăm un statut, acest lucru este util dacă vrem ca una sau mai multe persoane anume să nu vadă stările noastre pe care le împărtășim. , prin care este o modalitate bună de a respecta intimitatea.

Cum să aleg cine îmi va vedea statusurile?

Fie din motive de confidențialitate, ascunderea stărilor de la contactele noastre este foarte comună și se face foarte ușor și rapid.Dacă dorim să realizăm această procedură, trebuie să urmam o serie de pași prezentati mai jos:

 1. Deschideți aplicația WhatsApp de pe dispozitivul dvs. mobil, este recomandat să o aveți actualizată pentru a evita problemele cu ea.
 2. în partea de sus a ecranului, vom alege opțiunea care spune „STATES” Apoi, apăsăm cele trei puncte verticale din partea dreaptă sus a interfeței.
 3. Vor fi afișate mai multe opțiuni, trebuie să o alegem pe cea care scrie „Confidențialitatea statelor”, aici ni se va afișa o interfață în care ni se arată opțiunile cine ne poate vedea stările.
 4. Vom selecta a doua opțiune, care spune „Contactele mele, cu excepția..." și apoi va fi afișată o listă cu toate contactele pe care le-am înregistrat pe telefonul nostru.
 5. În cele din urmă, alegem acele contacte pe care nu dorim să ne vadă stările, apoi apăsăm butonul de verificare pentru a apăsa apoi butonul ok și salvam datele.

Acum este doar o chestiune de încărcare a unui statut și acele persoane pe care le-ați selectat în listă nu vă vor vedea stările.

Poate persoana de contact în care am ascuns starea de la notificare??

De fapt, toate acele contacte pe care le-ați selectat în lista „Contactele mele, cu excepția..." nu vor putea să vă vadă stările prin WhatsApp, deoarece dacă intră în secțiunea de stare, niciunul dintre stările dvs. nu va apărea, ca și cum nu ați fi încărcat niciodată unul.

Ceva demn de menționat este că este posibil ca persoanele pe care le aveți pe listele menționate să vă vadă starea, dar numai dacă o văd de pe telefonul unuia dintre contactele dvs. căruia aveți voie să vă vadă starea. În plus, toate procesele menționate mai sus pot fi efectuate într-un mod foarte asemănător din interfața paginii Web WhatsApp, deoarece modifică doar aceea această versiune este pentru browsere.

Cum îmi fac starea vizibilă din nou pentru un contact??

Pe de altă parte, dacă doriți să inversați procesul menționat mai sus și doriți ca aceste persoane să vă poată vedea din nou stările, trebuie să urmați acești pași:

Trebuie să introduceți WhatsApp, în partea state, apăsați pe cele 3 puncte verticale pentru a afișa opțiunile, selectați confidențialitatea statului. Aici va trebui să introducem din nou opțiunea de „Persoanele mele de contact, cu excepția..." Pentru a afișa lista de contacte, trebuie să debifam diferitele contacte pe care dorim să ne vedem din nou stările, în final apăsăm butonul de verificare. Și gata!, iar contactele noastre vor putea vedea fotografiile pe care le încărcăm în starea noastră.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here