Cum se creează șabloane de răspuns în Gmail? - Automatizați corespondența

Utilizarea șabloanelor de răspuns în Gmail este o funcție pe care trebuie să o activați în e-mail pentru a economisi timp când răspunde la mesaje către contacte care comunică cu tine atunci când ești ocupat, în același mod poți implementa răspunsurile automate folosind acele șabloane pe care le vei crea într-un mod personalizat așa cum te vom învăța în continuare.

Index()
 1. Ce să verificați înainte de a crea un șablon de răspuns în Google Mail?
  1. Verificați dacă această opțiune este activată
 2. Cum să creați șabloane de răspuns în Gmail?
  1. Pentru a schimba un șablon existent
  2. Dacă doriți să creați un șablon nou
 3. Cum să trimiteți automat e-mailuri folosind aceste șabloane Google?

Ce să verificați înainte de a crea un șablon de răspuns în Google Mail?

Comunicarea prin Gmail este una dintre cele mai comune forme de interacțiune virtuală în lumea de afaceri, educațională și personală, din acest motiv Răspunsul la toate mesajele poate dura timp valoroasă, din acest motiv aplicația oferă opțiuni destul de utile precum amânarea e-mail-urilor Gmail primite pentru a le vedea mai târziu sau în acest caz crearea de șabloane pentru a trimite răspunsuri automat, asigurându-vă că ați activat acea funcție în contul dvs.

Verificați dacă această opțiune este activată

Utilizarea ideală a e-mailului dvs. va depinde de ordinea pe care o aveți în contul dvs., pentru aceasta vă puteți ajuta cu crearea de filtre pentru a vă organiza contul Gmail, precum și să activați opțiunea de utilizare a șabloanelor de răspuns în e-mailul dvs. Google în ordine la de la simplificați timpul când răspundeți Datorită numărului mare de e-mailuri care pot intra în contul dvs. în fiecare zi, pentru a activa această funcție trebuie să faceți următoarele:

 1. Conectați-vă la contul dvs. Gmail și faceți clic pe pictograma în formă de roată pentru a deschide opțiunile legate de setările contului.
 2. Acum trebuie să alegeți să vedeți toate setările pentru a selecta opțiunea de configurare avansată.
 3. Introduceți linia de șabloane și în acest moment trebuie să selectați opțiunea de activat.
 4. Pentru a finaliza, trebuie doar să salvați modificările și opțiunea de a crea șabloane de răspuns în Gmail va fi activată.

Cum să creați șabloane de răspuns în Gmail?

Economisirea timpului la locul de muncă sau în viața personală este vitală pentru utilizarea oricărei rețele de socializare, din acest motiv creați șabloane pentru a răspunde la e-mailuri E-mailurile Gmail simplifică timpul petrecut cu ele, deoarece puteți modifica un șablon existent sau puteți crea un șablon personalizat complet nou.

În acest fel, este evident că aplicației i s-a dat sarcina de a faceți mai ușor pentru utilizatori să răspundă e-mailuri cu utilizarea de șabloane, chiar și cu implementarea unor extensii, puteți ști dacă e-mailurile Gmail trimise au fost citite de destinatar pentru a menține controlul interacțiunii dvs.

Pentru a schimba un șablon existent

Uneori iti doresti activați un șablon pentru a vă răspunde la e-mailuri e-mailuri Gmail personalizate, dar ați creat deja un șablon diferit înainte, atunci va trebui să schimbați șablonul existent după cum urmează:

 1. Introduceți aplicația Gmail actualizată cu cea mai recentă versiune și continuați să introduceți caseta pentru a compune un nou mesaj.
 2. Deschideți meniul cu trei puncte din partea de jos și selectați șablonul existent.
 3. Continuați să editați șablonul pentru a-l personaliza după bunul plac.
 4. Acum, în secțiunea de subiect trebuie să schimbați numele șablonului pentru a plasa noul titlu pe care îl veți folosi pentru a trimite e-mailul.

Dacă doriți să creați un șablon nou

După ce ați activat funcția make șabloane de răspuns în e-mailul dvs. Google Veți avea libertatea de a crea un șablon nou cu caracteristicile preferinței dvs., pentru aceasta puteți face următoarele:

 1. Introduceți contul dvs. Gmail și apăsați pe opțiunea de a compune un nou mesaj.
 2. Acum trebuie să scrieți textul pe care doriți să alcătuiți șablonul complet.
 3. Apoi trebuie să deschideți meniul de instrumente situat în cele trei puncte din partea de jos pentru a alege secțiunea de șabloane pentru a afișa un alt meniu mai specific.
 4. În cele din urmă, trebuie să selectați opțiunea de salvare a schiței ca șablon și să deschideți un șablon creat.

Cum să trimiteți automat e-mailuri folosind aceste șabloane Google?

Când utilizați șabloane pentru a răspunde la e-mailurile Gmail, simplificați timpul și facilitați utilizarea contului dvs., dar dacă doriți să mergeți mai departe și să profitați din plin de tehnologia Gmail, trebuie să activați răspunsurile automate folosind aceste șabloane astfel încât contul tău să răspundă la e-mailurile tale pentru o anumită perioadă de timp în care s-ar putea să fii ocupat și să nu poți da un răspuns în timp util, pentru asta îți poți configura contul de pe oricare dintre dispozitivele tale în felul următor:

 • Deschideți Gmail și accesați meniul de setări ale contului.
 • În cadrul opțiunilor de configurare, selectați linia de răspuns automat și continuați să o activați.
 • Apoi trebuie să configurați timpul în care aceste răspunsuri automate vor fi active, indicând prima și ultima zi de funcționare.
 • Trebuie să adăugați un nume sau un titlu la e-mail care va funcționa ca răspuns automat și textul care va conține șablonul și va salva modificările.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here