Cum să puneți voce într-un text în videoclipul TikTok? - Fă-o singur

În prezent, rețeaua de socializare TikTok este una dintre aplicațiile cu cele mai multe cereri în rândul tuturor utilizatorilor tineri și mai în vârstă, deoarece este o platformă în care are un conținut foarte variat. Dacă treaba ta este să crești în rețele sau să generezi conținut, TikTok are un algoritm cu care poți ajunge la un număr mare de vizualizări și/sau urmăritori, dar asta duce la creați conținut variat și actualizat cu toate instrumentele pe care aplicația în sine le oferă, aici vă vom arăta cum să utilizați unul dintre ele.

Index()
 1. Cum folosești textul în vorbire pentru TikTok?
 2. Ce trebuie să faceți pentru ca textul plasat într-un TikTok să fie citit?
 3. Care este cerința pentru ca textul să fie citit într-un videoclip?
 4. Care sunt dezavantajele utilizării acestei metode în conținutul dvs?
 5. Care sunt repercusiunile schimbării limbii aplicației dvs?

Cum folosești textul în vorbire pentru TikTok?

Pentru a putea folosi textul în vorbire trebuie doar să urmați câțiva pași simpli, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să începeți prin a înregistra un videoclip după aceasta, să atașați un text, dar înainte de a publica videoclipul, odată ce ați adăugat text în partea de sus puteți rula caseta care spune text to finally configurați instrumentul text în vorbire. Un alt fapt pe care ar trebui să-l știți este cum să salvați schițele în galerie în TikTok-ul meu.

Ce trebuie să faceți pentru ca textul plasat într-un TikTok să fie citit?

Instrumentul text-to-speech a devenit atât de viral datorită cererii și dinamismului său în videoclipuri, dar multora le lipsește cunoștințele despre cum să-l folosească sau ce să facă pentru a activa instrumentul în celebra aplicație.  Aici vă vom îndruma pentru a-l executa cu succes.

 • Deschideți aplicația TikTok de pe mobil
 • Selectați simbolul + care se află în partea de jos în întregul centru
 • Începeți prin a înregistra un videoclip, ținând apăsat butonul roșu din partea de jos
 • Odată ce videoclipul este înregistrat din aplicația TikTok, va trebui să selectați săgeata mică de lângă butonul roșu
 • Acum vei fi în partea de editare video, unde va fi punctul în care adăugați textul
 • Veți selecta în stânga jos pictograma care scrie (Aa)
 • Scrieți ceea ce doriți să spună TikTok cu voce tare, după ce ați scris, faceți clic în dreapta sus, unde scrie (terminat) sau (următorul).
 • Cu textul gata, trebuie să îl selectați sau să îl apăsați, ceea ce face ca pe ecran să fie afișate diferite opțiuni
 • Veți alege pe cel care spune Text to speech, lăsați-l pe TikTok să analizeze textul, odată ce acest lucru este făcut, platforma îl va citi cu voce tare și nu va trebui decât să dați clic unde scrie următorul sau gata.
 • Terminați procesul, tot ce trebuie să faceți este să vă încărcați videoclipul sau să-l lăsați în schițe și apoi să îl încărcați pe platformă oricând doriți.

Care este cerința pentru ca textul să fie citit într-un videoclip?

Ca atare, nu există nicio cerință pe care trebuie să o urmați pentru ca instrumentul text-to-speech să funcționeze, dar dacă puteți avea anumite lucruri la zi pentru ca acesta să funcționeze 100%. Pentru a începe, trebuie să aveți aplicație actualizată, deoarece această funcționalitate este relativ nouă, atunci trebuie să fii clar în privința ei. Acum vă vom oferi câteva informații pentru a putea începe să utilizați acest instrument.

 • Conectați-vă la aplicație de pe telefon. 
 • Odată ce ați deschis aplicația pe pagina principală, va trebui să mergeți în partea de jos din partea dreaptă unde scrie (eu).
 • După ce ai selectat unde scrie (eu) va apărea profilul tău și acolo nu trebuie decât să selectezi cele trei puncte mici care sunt vertical.
 • Odată ce ați făcut acest lucru, veți fi în (setări și confidențialitate) aici veți executa doar opțiunea care spune (limba aplicației).
 • Alegeți limba preferată.

Care sunt dezavantajele utilizării acestei metode în conținutul dvs?

Realitatea este că prin utilizarea acestui instrument în conținutul tău nu ar exista nici un dezavantaj, deoarece ți-ar face conținutul mult mai dinamic și mai distractiv, datorită faptului că asta caută cu adevărat aplicația, să genereze conținut digerabil și dinamic cu toți utilizatorii săi atunci când intră în aplicație. Utilizarea acestui instrument poate fi o metodă foarte utilă când vine vorba de oameni care văd conținutul pe care îl generați și, cu excepția cazului în care videoclipul dvs. este viral, puteți vedea cum să ștergeți videoclipuri în TikTok.

Care sunt repercusiunile schimbării limbii aplicației dvs?

Mulți utilizatori de diferite platforme tind să-și schimbe limba maternă cu una care poate suna mult mai interesantă sau dacă învață o limbă, cele mai frecvente repercusiuni atunci când schimbi limba în aplicație sau mobil este că, eventual, schimba orașul sau zona, fara a tine cont ca ai locatia mobilului tau disponibila pentru aplicatie. Cu o acoperire mai mare, poate fi mai obișnuit să vedeți diferite comentarii negative, examinați cum să raportați comentariile jignitoare la videoclipuri.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here