Cum să faci mai multe foldere pe TikTok? - Sortați videoclipurile preferate

Organizarea videoclipurilor pe secțiuni este întotdeauna importantă pentru a ști în ce parte se găsesc aceste videoclipuri atunci când le cauți. O astfel de organizare se poate face în TikTok prin foldere numite colecții. Din acest motiv, în acest text O sa explice Cum să faci mai multe foldere pe TikTok pe lângă predarea funcției acestora și a modului de a le prezenta videoclipuri. Vom vorbi, de asemenea, despre listele de redare și despre diferența lor cu aceste foldere.

Index()
 1. Care este diferența dintre colecțiile TikTok și listele de redare?
 2. Ce videoclipuri pot fi adăugate colecțiilor TikTok?
 3. Cum să utilizați colecțiile video TikTok?
  1. creează colecții
  2. Adăugați videoclipuri la o colecție

  Care este diferența dintre colecțiile TikTok și listele de redare?

  Colecțiile care se fac pe TikTok sunt dosare în care puteți salva videoclipurile într-un mod organizat. În acest sens, colecțiile sunt folosite pentru a face mai multe foldere cu conținut diferit sau tiktoker-uri și astfel să aibă videoclipurile separat și ca temele să nu fie amestecate.

  Pe de altă parte, listele de redare sunt un alt tip de folder din propriul profil TikTok. Adică, aceste foldere nu sunt pentru ca dvs. să vă salvați videoclipurile, ci o modalitate de a ordona videoclipurile pe care le încărcați în contul dvs. în funcție de conținut. În acest fel, urmăritorii tăi vor putea decide conținutul pe care doresc să-l vadă, deoarece nu trebuie să caute exhaustiv videoclipurile, deoarece se face pentru a găsi un filtru în această aplicație.

  Dacă vrei să creezi playlisturi și astfel să comanzi videoclipurile în contul tău, trebuie să accesezi aplicația TikTok. o dată în contul dvs, selectați butonul de profil sau eu să vă îndrumăm către acea secțiune.  Apoi, în opțiuni, ar trebui să-l cauți pe cel care spune să comanzi videoclipuri în liste de redare.

  După aceasta, trebuie să denumiți un folder și să introduceți videoclipurile pe care doriți să le afișeze. Repetați acest lucru cu toate videoclipurile pe care doriți să le comandați, de câte ori este necesar, nu există limită de foldere sau liste de redare de creat.  Când termini procesul, profilul tau va fi ordonat si impartit in liste a vedea.

  Ce videoclipuri pot fi adăugate colecțiilor TikTok?

  Videoclipurile care pot fi adăugate în folderele de colecție sunt toate cele care se găsesc în secțiunea de favorite. În această ordine de idei, trebuie să fi salvat un videoclip în această secțiune pentru a-l putea organiza ulterior într-un dosar de colecție.  Un videoclip adăugat la favorite apare doar în contul dvs. și, prin urmare, îl puteți comanda.

  Favoritul nu este același lucru cu a aprecia pe TikTok, deci trebuie să fii atent și să nu te încurci. Sunt teme diferite, cum ar fi filtrele și efectele salvate. Momentan, videoclipurile pe care le-ați apreciat nu pot fi sortate după colecții. Diferența dintre aceste aspecte este că like-ul lasă reacția pe videoclipul altcuiva, în timp ce favoritul este adăugat în folderul tău personal fără a lăsa urme.

  Cum să utilizați colecțiile video TikTok?

  Colecțiile sunt folosite ca modalități de separare a videoclipurilor unele de altele, deoarece în acest fel puteți ordona aceste conținuturi în teme, secțiuni, populare sau chiar de către oameni. De exemplu, puteți crea o colecție doar pentru videoclipurile Domelipa și altul pentru Lisset Eduardo, femeia din videoclip care cântă bine bine.  Sunt videoclipuri cu conținut foarte diferit între ele, prin urmare, nu trebuie amestecate.

  La fel, este posibil să se creeze foldere pentru videoclipuri sportive, altele pentru videoclipuri cu melodii și astfel să faci cu diverse argumente sau conținuturi. Acest lucru vă va ajuta găsi videoclipuri mai bune, Ei bine, dacă mai târziu vrei să cauți unul anume, știi deja în ce folder va fi găsit.  Acum că știți pentru ce sunt folosite folderele de colecție, să vedem cum să le creați și cum să le umpleți cu videoclipurile dvs. preferate.

  creează colecții

  Pentru a crea folderele sau colecțiile din această rețea socială, introduceți mai întâi contul dvs. TikTok. Apoi, din meniul de optiuni, trebuie sa cauti sectiunea in care sunt salvate fisierele videoclipurile pe care le adăugați la favorite. Care este numit prin cuvântul favorite. Odată ajuns acolo, ar trebui să te uiți în partea de sus a ecranului pentru a vedea opțiunile pe care le are această secțiune.

  Printre aceste opțiuni se numără și creați o nouă colecție, făcând clic pe această opțiune se deschide o casetă. În aceasta, este necesar să creați un nume pentru folder, prin care veți identifica respectiva colecție. Când numele este complet, butonul următor trebuie selectat astfel încât aplicația să finalizeze crearea folderului. Acum este timpul să umpleți colecția creată cu videoclipuri, care vor fi sortate automat pe măsură ce sunt adăugate.

  Adăugați videoclipuri la o colecție

  Odată ce folderul este gata de completat, faceți clic pe adăugați videoclipuri pentru a reveni la secțiunea de favorite pentru a căuta videoclipuri. În această secțiune, unde puteți salva și sunetele și sunete, trebuie să apăsați sau să selectați toate videoclipurile pe care doriți să le adăugați la noua colecție. Nu există limită pentru completarea dosarului, așa că puteți selecta câte videoclipuri doriți.

  După ce ați terminat selecția videoclipurilor, trebuie să vă uitați în partea de jos a secțiunii favorite. Unde, în roșu va fi un buton scrie adăugați videoclipuri, așa că faceți clic pe aceasta pentru a trimite videoclipurile preferate în colecție. În câteva momente procesul va fi gata și videoclipurile se vor comanda de la sine.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here