Cum să inițiezi cu ușurință apeluri și apeluri video de pe WhatsApp Web pe PC

Astăzi rețelele de socializare au luat un boom vertiginos și WhatsApp, nu scapă că, conform datelor de la începutul anului 2020, este lider în mesageria instantanee dar se pune întrebarea Pot suna de pe WhatsApp Web?

Cum pot face apeluri video de pe WhatsApp Web pe computer
Vezi acest videoclip pe YouTube

Și asta este pentru cei care functioneaza lipite de PC, WhatsApp există și el, trebuie să îl ai într-o versiune cu ecran mare sau ca emulator, astfel încât să economisești timp privindu-ți telefonul din când în când.

Index()
 1.  Ce este Whatsapp?
 2. Apel de pe WhatsApp web
 3. WhatsApp funcționează atât pe web, cât și pe mobil

 Ce este Whatsapp?

Este o aplicație de mesagerie instant pentru Smartphone, de pe care sunt trimise și primite mesaje, imagini, videoclipuri, audio, note vocale, documente etc; precum şi apelurile populare şi apeluri video cu mai mulți participanți o dată.

Aplicația este disponibilă pentru diverse sisteme de operare, cum ar fi: iOS, Android, Windows Phone, BlackBerry OS, KaiOS, precum și pentru multiplele variante de +Symbian și Asha.

Este important de subliniat că WhatsApp are o versiune web, care este accesată cu un cod QR cu dispozitivul dvs., această versiune este permisă pentru Browsere Google Chrome și Firefox.

Nu este doar mesaje, ne permite să păstrăm legătura în mod interactiv. Una dintre cele mai importante este audio-ul. De asemenea, trimiteți fotografii, videoclipuri, locație, documente și contacte.

Există o varietate de aplicații asemănătoare cu aceasta, dar până acum niciuna nu l-a depășit, printre acestea se remarcă următoarele: BlackBerry Messenger, eBuddy, Viber, Hangouts, Google Duo, Kik Messenger, LINE, Linphone, Meebo, Telegram, Trillian , Tuenti, WeChat, Tango , skype.

Există o diferență între SMS și WhatsApp, SMS-ul este vechi și are caractere limitate (între 140 și 160) și un cost ridicat față de WhatsApp.

Pe de altă parte, pentru a utiliza WhatsApp în mod eficient, utilizatorii trebuie să aibă internet. De asemenea, SMS nu necesită telefoane inteligente și pentru WhatsApp dacă este necesar.

Apel de pe WhatsApp web

 • Pentru a facilita apelurile, trebuie doar să avem un dispozitiv care să îndeplinească caracteristicile minime pentru a efectua apeluri sau apeluri video: să ai cu tine: webcam, microfon, căști.
 • A avea internet adecvat, fie prin cablu, wireless sau de date, astfel încât conexiunea să fie posibilă, este un factor foarte important.
 • Aveți computere adecvate pentru a naviga pe internet.
 • Din păcate, WhatsApp Web diferă în unele lucruri de aplicație, iar unul dintre ele este posibilitatea de a efectua apeluri video. Nici nu permite numai apeluri vocale sau partajați locația.
 • Cu toate acestea, web-ul ne prezintă diverse aplicații pentru a putea realiza acest proces, trebuie doar să știm care este aplicația recomandată atunci când o descarcăm.
 • Una dintre aceste aplicații sunt emulatoare precum Bluestacks Android Emulator, acestea ne prezintă funcții identice cu cele ale Smartphone-ului. De asemenea, puteți schimba sau pune un fundal pentru apelul dvs. video.

 • Cu el putem instala WhatsApp pe computer ca și cum ar fi telefonul, atribuit un număr și astfel putem efectua apeluri, apeluri video, schimba stările și continuă comunicațiile în afara și în interiorul țării.
 • Cum să descărcați WhatsApp pe computer.
 1. descarca si instaleaza BlueStacks pe computerul dvs.
 2. Completați autentificarea Google pentru a accesa Magazinul Play sau faceți-o mai târziu.
 3. Căutați WhatsApp în bara de căutare din colțul din dreapta sus.
 4. Faceți clic pentru a instala WhatsApp din rezultatele căutării.
 5. Finalizați autentificarea Google (dacă ați omis pasul 2) la instaleaza whatsapp.
 6. Faceți clic pe pictograma WhatsApp de pe ecranul de start pentru a începe.

WhatsApp funcționează atât pe web, cât și pe mobil

 1. Mesaje simplă și de încredere. Trimiteți mesaje gratuite prietenilor și familiei dvs., folosind conexiunea la internet a telefonului mobil și așa mai departe evitați taxele prin SMS.
 2. Grupuri pentru a păstra legătura. Faceți un grup ca în realitate, rămâneți în comunicare cu grupul de oameni la care doriți să vă alăturați. Puteți partaja mesaje, fotografii și videoclipuri cu până la 256 de persoane simultan.
 3. continua conversatia. În WhatsApp Web împreună cu WhatsApp mobil îți poți sincroniza toate chat-urile de pe computer și astfel poți trimite mesaje folosind dispozitivul la alegere.
 4. vorbește liber. Cu această funcție de apelare, puteți vorbi gratuit cu prietenii și familia dvs., chiar dacă nu vă aflați în țară. Și cu apelurile video aveți conversații față în față când vocea sau textul nu sunt suficiente.
 5. securitate automată. Criptarea de la capăt la capăt în versiunile mai noi ale aplicației vă ajută să vă protejați mesaje și apeluri.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here