Cum să fac jocuri în poveștile mele de pe Instagram? - Șabloane de jocuri și provocări

Poveștile de pe Instagram nu sunt folosite doar pentru a plasa imagini pentru a le vizualiza alți utilizatori, dar este și posibil să plasați jocuri în aceste povești, pentru a interacționa cu urmăritorii dvs. În plus, cu aceste jocuri le permiteți utilizatorilor să își dea părerea sau sugestia despre conținutul pe care îl afișați în contul dvs. Deci acest articol va explica Cum să fac jocuri în poveștile mele de pe Instagram și se va arăta cum funcționează fiecare dintre aceste jocuri.

Index()
  1. Ce fel de jocuri pot fi folosite în poveștile Instagram?
    1. Ce preferi?
    2. Descrie-mă cu un cântec
  2. Cum vă puteți crea jocurile cu sondajele și instrumentele lor?
  3. Unde să găsești cele mai bune șabloane de folosit în jocurile tale Instagram?
  4. Cum să vezi răspunsurile jocurilor tale în poveștile Instagram?
  5. Care este procedura de a interacționa cu răspunsurile prietenilor tăi?

Ce fel de jocuri pot fi folosite în poveștile Instagram?

În Instagram Stories este posibil să faci un număr mare de jocuri și dinamici, astfel încât aceste povești să fie mai distractive. În acest fel, urmăritorii contului tău nu pot vedea doar fotografiile sau videoclipurile pe care le distribui. Daca nu, au si posibilitatea Dă-ți părerea, fie comentând, fie alegând un autocolant, un emoji, o listă sau orice altă caracteristică cu care decorezi povestea.

Se poate face ghicitori, jocuri de preferințe, sondaje, chestionare și povești doar text. La fel, îi poți determina pe adepții contului tău să pună întrebări pentru a le putea apoi răspunde în alte povești. Să vedem în detaliu despre fiecare dintre aceste jocuri.

Ce preferi?

Unul dintre cele mai populare jocuri din poveștile Instagram sunt alegerile de preferință. unde poti întreabă-ți adepții ce preferă și adăugați două opțiuni. Astfel, de fiecare dată când cineva vede povestea poate vota una dintre cele două opțiuni și se creează un joc distractiv în care toată lumea vede rezultatele în timp real.

Pentru a adăuga unul dintre aceste jocuri trebuie să intri în contul de Instagram în oricare dintre versiunile acestuia. După aceea, trebuie să faceți clic pe opțiunea care este utilizată pentru a încărca sau a crea o poveste în contul dvs. Deci trebuie să apăsați mai departe povestea ta sau glisează ecranul spre stânga.  Odată ce ați făcut acest lucru, trebuie să alegeți fotografia sau videoclipul care va fi încărcat în poveste.

După ce ați selectat imaginea pe care doriți să o partajați, treceți la procesul de editare a poveștii. Acolo, în partea de sus, veți vedea mai multe opțiuni care vă permit să adăugați diferite caracteristici. Trebuie să apăsați mai departe cel cu fața zâmbitoare pentru a deschide un meniu în care puteți găsi opțiunile pe care le puteți adăuga la poveste.

atunci trebuie selectați opțiunea sondajului pentru a aduce în discuție caseta cu întrebări. Acolo trebuie să scrieți întrebarea de preferință și să plasați opțiunile care vor fi disponibile. Odată ce acest proces este încheiat, povestea este partajată și din acel moment, toți urmăritorii tăi pot juca în sondaj atunci când văd povestea ta.

Descrie-mă cu un cântec

Un alt joc pe care îl puteți juca în poveștile dvs. este să ghiciți sau să descrieți un cântec. Pentru acest joc, trebuie să adăugați o melodie, un ton sau o piesă în poveste și apoi să puneți opțiuni, asta pentru ca utilizatorii să vadă povestea incearca sa ghicesti ce melodie este cel pe care îl asculți.      

În acest joc trebuie să utilizați opțiunea test, deoarece în aceasta puteți adăuga mai multe opțiuni sau categorii la întrebare. Așa că trebuie să creați povestea, să faceți clic pe butonul cu fața zâmbitoare și să alegeți muzica. Acolo ar trebui să cauți melodia Ce vrei să ghicească ceilalți?. Apoi, repeți procedura dar de data aceasta alegi varianta chestionar, iar când apare caseta trebuie să scrii opțiunile în fiecare dintre bare

Cum vă puteți crea jocurile cu sondajele și instrumentele lor?

În secțiunea care se deschide când dați clic pe fața zâmbitoare puteți găsi multe instrumente care sunt folosite pentru a face jocuri. Unul dintre aceste instrumente este barele de glisare, care sunt în general folosite pentru a măsura dacă conținutul povestirii este plăcut sau nu de către utilizatorii care îl văd. Ele sunt, de asemenea, un instrument excelent pentru persoanele care nu pot reacționa la povești cu emoji-uri tradiționale.

Cu toate acestea, aceste bare glisante pot fi folosite pentru a face și măsura presupuneri. De exemplu, poți intreaba cati ani ai pentru ceea ce apare in fotografie si plaseaza optiunile scrise in text. Apoi bara este plasată sub opțiuni și cu ajutorul acesteia, oamenii răspund la întrebarea pusă.

Unde să găsești cele mai bune șabloane de folosit în jocurile tale Instagram?

Opțiunile sau caracteristicile pentru jocuri pot fi găsite în instrumentele secțiunii de editare a poveștilor instagram. În acest sens, trebuie să intrați în crearea unei povești și să faceți clic pe al doilea buton al meniului care apare în partea de sus a secțiunii menționate. Apoi, selectați una dintre opțiuni și începeți să descrieți dinamica pe care doriți să o joace adepții dvs.

Cum să vezi răspunsurile jocurilor tale în poveștile Instagram?

Când urmăritorii au început să reacționeze și să interacționeze cu povestea, puteți vedea rezultatele care sunt difuzate. Pentru a face acest lucru, localizați în colțul din stânga jos al poveștii meniul de vizualizare. Adică oamenii care au accesat sau au văzut povestea, opțiunile pe care le-au ales acești oameni vor apărea acolo.

Care este procedura de a interacționa cu răspunsurile prietenilor tăi?

Există câteva răspunsuri în povești care sunt generate ca mesaje private, așa că ar trebui să mergeți la secțiunea de mesaje. Unde poți răspunde la ceea ce ți-au scris. Pe de altă parte, la sfârșitul timpului poveștii, care este același lucru, 24 mai târziu, puteți cDistribuiți rezultatele sondajului, testului sau jocului dvs într-o altă poveste, astfel încât toți cei care au votat să poată vedea cine a mai participat sau câți au ghicit răspunsul corect.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here