Cum să faci stări WhatsApp cu muzică și versuri într-un mod simplu?

Whatsapp ne oferă opțiunea de a ne plasa stările astfel încât utilizatorii sau contactele pe care le-am adăugat să știe puțin despre personalitatea noastră sau dacă vrem starea în care ne aflăm pentru o anumită zi sau moment. Ceva care a devenit o tendință în statutul WhatsApp este să plasăm melodii împreună cu versurile lor și ce mai mult decât o melodie pentru a ne exprima?? Dar poate nu ai folosit încă această metodă pentru că habar n-ai cum să o faci, deoarece este a procedură care nu este încă efectuată direct. Continuați să citiți și vă vom arăta cum să o faceți.

Index()
 1. Ce instrument poți folosi pentru a crea o stare WhatsApp cu muzică și versuri?
  1. Aplicații ale terților
 2. Ce trebuie să faceți pentru a pune un statut pe WhatsApp cu muzică și versuri fără a utiliza aplicații?
 3. Cum să creați un statut pe Instagram și să îl puneți în starea dvs. WhatsApp?
 4. Cum să adăugați muzică la o imagine sau un videoclip pentru a-l pune în starea dvs?

Ce instrument poți folosi pentru a crea o stare WhatsApp cu muzică și versuri?

atât pentru facebook ca pe instagram putem pune povești cu melodii și versuri, preluate din aplicația Spotify și Apple Music și, de fapt, putem adăuga și imagini sau videoclipuri ale cântăreților noștri preferați. Deci, putem folosi aceste instrumente pentru a crea o stare și a-l posta pe WhatsApp.

Aplicații ale terților

Adevărul este că opțiunile pe care le găsim în WhatsApp pentru a le plasa în status sunt destul de limitate, motiv pentru care mulți utilizatori recurg la alte instrumente precum Instagram pentru a posta conținut cu diverse elemente.  Dar, din păcate, atunci când adăugăm o melodie în publicație și este descărcată, acel element pe care l-am adăugat nu este înregistrat în videoclip, lucru care ne-ar putea ajuta  este pagina Instadp de unde putem descărca povești cu muzică și versuri incluse.

Ce trebuie să faceți pentru a pune un statut pe WhatsApp cu muzică și versuri fără a utiliza aplicații?

Este un truc extrem de ușor trebuie să descarcăm și să instalăm instagramul  și WhatsApp pe mobil sau dispozitivul nostru și parcurgem următorii pași: creați o poveste pe Instagram cu orice melodie care ne place, puneți versurile sau versurile astfel încât să fie afișate pe ecran ca și cum ar fi credite și o distribuim cu prietenii noștri. De asemenea, putem accesa alte conturi de Instagram cu aplicația „Instadp” pentru a descărca videoclipuri cu versuri melodiilor și a le încărca în starea noastră WhatsApp.

Cum să creați un statut pe Instagram și să îl puneți în starea dvs. WhatsApp?

 • Primul lucru pe care trebuie să-l facem este să intrăm în Play Store și să descărcați și instalați App Store Salvați odată ce se face acest lucru, părăsim Magazinul Play și mergem la Salvare poveste.
 • Am intrat pe Instagram pentru a ne crea povestea, pentru a face acest lucru trebuie să selectăm din fișierele galeriei noastre o fotografie, o imagine sau un videoclip care este deja arhivat pe telefonul mobil.
 • Adăugăm Music Stiker, vor apărea cele mai cunoscute sau populare melodii ale momentului, sau dacă nu vrem niciuna dintre cele care apar, o căutăm pe cea pe care o dorim și trebuie selectați fragmentul de care avem nevoie, putem edita fontul precum și culoarea apoi facem clic pe opțiunea gata.
 • O vom trimite la Opțiunea de distribuire în poveștile noastre, făcând din nou clic pe opțiunea „Terminat”. În câteva secunde povestea pe care am conceput-o apare pe profilul nostru de Instagram.

 • Următorul pas pe care trebuie să-l urmați pentru a-l publica în starea noastră WhatsApp este Înapoi la App Story Salvare.
 • Trecem la start sesiunea prin introducerea numelui de utilizator, a parolei și contul de Instagram. Deja în interior trebuie să căutăm numele pe care l-am plasat pe contul de Instagram, vom vedea o secțiune numită „Istoric” pe care facem clic și apoi va apărea istoricul recent pe care tocmai l-am creat.
 • Îl descarcăm făcând clic pe mica săgeată verde care apare în partea de jos și faceți clic pe opțiunea Permite. Va apărea rapid un mesaj pe care trebuie să-l închidem făcând clic pe X și apăsând opțiunea „Descărcare”. Va apărea din nou un mesaj care indică „Descărcat cu succes”.
 • Intrăm pe WhatsApp și căutăm fișierul sau videoclipul descărcat și apăsăm pe opțiunea „Trimite la stat”. Este atât de ușor să creezi o poveste pe Instagram și să o distribui plasând-o în starea noastră WhatsApp.

Cum să adăugați muzică la o imagine sau un videoclip pentru a-l pune în starea dvs?

Pentru a face acest lucru trebuie să folosim alte mijloace că dacă au această funcție integrată prin aplicații concepute pentru aceasta. Putem folosi Instagram sau Facebook, care conțin opțiuni în aplicațiile adăugate și ne permit să proiectăm povești din videoclipuri sau imagini, inclusiv muzică și versuri. În acest fel, putem adăuga muzică și versuri imaginilor sau videoclipurilor noastre și le putem partaja prin stările WhatsApp.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here