Cum să faci stări de text în WhatsApp de pe iPhone - Personalizează-ți după bunul plac

Stările numai text ajută la trimiterea mesajelor în aplicația WhatsApp tuturor persoanelor de contact.  Aceasta este o caracteristică grozavă care a fost adăugată acestui serviciu de mesagerie, așa că în acest articol vom arăta cum să faci starea textului pe whatsapp de pe iPhone-ul tău. Vom menționa, de asemenea, cum să reglementăm cine poate vedea aceste stări și cum să adăugați emoji-uri, cântece și autocolante.

Index()
 1. Care sunt pașii pentru a crea stări atrăgătoare pentru contul tău WhatsApp?
 2. Cum poți vedea stările pe care le-ai creat în contul tău WhatsApp?
 3. Cum să descărcați stările pe care le-ați creat din aplicația dvs. WhatsApp?
 4. De ce nu se încarcă corect stările tale în contul tău WhatsApp??
  1. internet ieșit din serviciu
  2. memoria cache plină

  Care sunt pașii pentru a crea stări atrăgătoare pentru contul tău WhatsApp?

  În WhatsApp, pe lângă stările comune în care oamenii pot încărcați fotografii, videoclipuri și gif-uri, Se pot face și stări numai text. Adică povești în care nu este necesar să adăugați nicio fotografie, ci doar să scrieți într-un anumit mesaj pe un fundal colorat, în care este posibil să adăugați emoji-uri sau autocolante

  Pentru a crea o stare doar cu text, trebuie să introduceți contul WhatsApp și să glisați ecranul spre dreapta pentru a intra în secțiunea de stare. Acum, unde înainte doar o cameră a apărut pentru a crea statele, de asemenea apare o pictogramă creion. În care trebuie să apăsați pentru a merge la secțiunea de creare și ediție a statului.

  Acest ecran de editare este același cu celelalte state, diferența este că această secțiune include doar text și nu permite adăugarea de fotografii. Deci, ceea ce trebuie să faceți este să atingeți ecranul pentru a afișa tastatura și să începeți să introduceți conținutul stării sau al poveștii dvs. Acolo puteți schimba fontul și culoarea fontului, pe lângă adăugarea altor funcții disponibile.

  Amintiți-vă că puteți personaliza stările pentru a alege cui doriți să le arătați. În acest sens, în colțul din dreapta atingeți cele trei puncte pentru a deschide un meniu în care apare opțiunea de confidențialitate a statelor. Apăsarea acestei opțiuni vă duce la o altă fereastră în care sunt specificate categoriile pe care le puteți alege să le selectați cine poate vedea stările.

  Printre aceste categorii se numără opțiunea Contactele mele, care sunt folosite pentru ca toți prietenii tăi WhatsApp să vadă stările. Apoi, există contactele mele, cu excepția, unde trebuie să alegi persoana sau utilizatorii pentru care istoricul nu va fi disponibil. În cele din urmă, este posibil să alegeți Partajați doar cu opțiunea, in care trebuie specificate unele persoane astfel incat doar ei sa afiseze starea.

  Cum poți vedea stările pe care le-ai creat în contul tău WhatsApp?

  Odată ce încărcați un statut cu doar text, acesta va fi publicat împreună cu celelalte stări ca și cum ar fi unul cu fotografie. În acest sens, pentru a-ți găsi starea poți intra din aplicație sau prin WhatsApp web. La intrare, vă veți găsi în secțiunea de chat-uri din cont, așa că trebuie să glisați spre dreapta introduceți unde sunt afișate stările.

  În această secțiune, chiar deasupra stărilor recente apare starea mea, unde puteți vedea stările pe care le-ați încărcat în contul dvs. Dacă ați încărcat mai multe stări, acestea vor fi afișate în ordinea cronologică în care au fost încărcate în contul dvs. În plus, există și opțiunea de afișați câte persoane au văzut este starea.

  Cum să descărcați stările pe care le-ați creat din aplicația dvs. WhatsApp?

  Odată ce starea a fost încărcată, va dura 24 de ore până când este șters automat. Puteți accesa starea de câte ori doriți și o puteți trimite și sub formă de mesaj uneia sau mai multor persoane de contact din acest serviciu de mesagerie. Este regretabil că până acum, WhatsApp nu a adăugat o modalitate de descărcare statele care sunt încărcate în contul nostru. Deci, pentru a salva starea, ceea ce puteți face este să faceți o captură de ecran.

  De ce nu se încarcă corect stările tale în contul tău WhatsApp??

  În unele ocazii, când încărcați o stare, aceasta nu se încarcă corect. Prin urmare, ar trebui să încercați din nou să trimiteți textul sau fotografia înapoi statului. Ori de câte ori nu se încarcă WhatsApp generează o alertă roșie în secțiunea de stare, astfel încât să puteți afla cu ușurință să reîncercați să vă încărcați starea.

  internet ieșit din serviciu

  Una dintre cauzele care fac ca stările să nu se încarce corect este lipsa internetului.  La fel și atunci când serviciul de rețea este la o viteză foarte mică deoarece, în general, statele necesită un nivel și o viteză de conexiune bune. În special atunci când fotografii, videoclipuri, autocolante sau melodii sunt adăugate în stările WhatsApp.

  Când nu există un serviciu de internet, starea este creată, dar nu este trimisă, deci este în așteptare până în momentul în care aveți din nou o conexiune. Veți vedea același simbol care apare atunci când un mesaj nu poate fi trimis, indicând asta a avut loc o eroare de livrare  și care are forma unui ceas care se încarcă.

  memoria cache plină

  O altă cauză care nu permite încărcarea stărilor pe această rețea de socializare este că memoria cache a dispozitivului este plină. Acest lucru se întâmplă deoarece aplicația a acumulat prea multe date precum audio, autocolante, emoji și chiar mesaje. Prin urmare, limitează acțiunile până când memoria respectivă este eliberată sau golită.

  Această acțiune se face în setările dispozitivului, unde trebuie să introduceți aplicațiile. Odată acolo, alegeți aplicația WhatsApp și mergeți la setările acestei aplicații.  Acolo, puteți găsi butonul care permite ștergeți memoria cache, deci trebuie să-l apăsați și aplicația va fi mai puțin încărcată.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here