Cum să faci sondaje în Instagram Stories, astfel încât urmăritorii tăi să gândească?

Sondajele din cadrul platformei Instagram au devenit una dintre cele mai bune caracteristici ale acestei aplicații. De aceea, o mare parte a utilizatorilor sunt obișnuiți să joace unul dintre aceste jocuri. Deci, în acest articol vă vom arăta cum să faci sondaje în poveștile instagram astfel încât să poți primi opinii de la adepții tăi. De asemenea, puteți învăța să puneți întrebări deschise, chestionare și alte jocuri care sunt disponibile pe această rețea socială.

Index()
  1. Răspunsurile sondajelor făcute pe Instagram sunt anonime??
  2. Cum să faci un sondaj Emoji într-o poveste Instagram?
  3. Cum să pui o întrebare deschisă în poveștile Instagram?
  4. Cum să creați un formular cu un singur răspuns pe această platformă?
  5. Unde puteți vedea rezultatele sondajului ce ați făcut pe acest site?
  6. Ce trebuie să faceți pentru ca sondajele dvs. să fie mai frapante în Instagram?

Răspunsurile sondajelor făcute pe Instagram sunt anonime??

Sondajele de pe Instagram sunt unul dintre diferitele jocuri sau instrumente care pot fi folosite în poveștile care se realizează pe această rețea de socializare. Cu ajutorul sondajelor puteți crește comunicarea cu adepții a contului dvs. La fel, poti cere pareri pe diverse subiecte sau in caz de dubii, pe langa faptul ca cu acest tip de joc poti creste nivelul de vizibilitate al contului tau.

Răspunsurile care sunt generate în sondaje pot fi observate doar de persoana din spatele contului care realizează sondajul. Prin urmare, ei nu sunt total anonimi, ci doar parțial. Ei bine, cine creează sondajul trebuie să știe cine a răspuns la el pentru a măsura rezultatele. Singura modalitate prin care rezultatele sondajului nu mai sunt private este când creatorul publică rezultatele cu numele persoanelor care au votat.

Cum să faci un sondaj Emoji într-o poveste Instagram?

Pentru a crea sondaje în poveștile Instagram, primul lucru de făcut este să vă introduceți contul de Instagram. După aceea, trebuie să continuați să creați o poveste, așa că trebuie să glisați ecranul spre stânga sau faceți clic pe opțiunea povestea mea în bara de sus unde sunt afișate poveștile altor utilizatori de Instagram.

Povestea poate conține fotografii, videoclipuri, GIF-uri și poți chiar să faci povești doar cu text și adăugați-le sondaje sau chestionare. Odată ce ai asamblat povestea, din aceeași secțiune de editare trebuie să apeși pictograma autocolante care se află în partea de sus. Acest lucru face ca o casetă să se deschidă în care apar diverse opțiuni sau caracteristici care pot fi adăugate.

Așadar, ar trebui să-l căutați pe cel numit sondaje și să faceți clic pe el. Acest lucru face ca povestea să afișeze două casete pentru două opțiuni, una pentru da și una pentru nu. Deasupra acestor opțiuni scrie pune o intrebare, pentru că este locul în care ar trebui să scrii ceea ce vrei să întrebi.

Ambele opțiuni sunt editabile, astfel încât să puteți scrie orice doriți pe ele, dacă doriți emoji-uri, atingeți unul dintre ele și scrieți un emoji și apoi repetați procesul cu cealaltă opțiune. În cele din urmă, plasați sondajul în poziția care vi se potrivește cel mai bine în cadrul poveștii și apoi continuați să vă publicați povestea cu sondaj.

Cum să pui o întrebare deschisă în poveștile Instagram?

O altă dintre funcțiile sau jocurile pe care le poți adăuga la poveștile Instagram sunt întrebările deschise. În acestea pui o întrebare deschisă și alături de povestea ta este publicată o casetă în care există o bară pentru a scrie sau a răspunde la întrebare. Cu toate acestea, acest lucru este mai folosit pentru a pune Pune-mi o întrebare, unde adepții tăi întreabă lucruri și tu răspunzi prin alte povești.

Pentru a crea una dintre aceste povești, trebuie să creați povestea și să apăsați din nou pictograma autocolante. Acum, în acest loc trebuie să căutați opțiunea care spune întrebări, făcând acest lucru, va fi creată caseta unde trebuie modificați titlul cu întrebarea dvs sau lăsați opțiunea pune-mi o întrebare. Apoi publică povestea, pe care o poți distribui și pe Facebook, astfel încât prietenii tăi să poată răspunde prin Messenger, deși Facebook are propriile postări cu sondaje

Cum să creați un formular cu un singur răspuns pe această platformă?

În sondajele Instagram, este, de asemenea, posibil să adăugați formulare pentru a pune întrebări cu mai multe opțiuni. Dacă doriți să faceți una dintre acestea, accesați pictograma autocolante și căutați opțiunea care spune chestionare. Când dați clic pe el, se creează o casetă în care în partea de sus trebuie să scrieți întrebarea la care urmăritorii trebuie să răspundă.

Apoi, trebuie să continuați cu secțiunea inferioară a chestionarului, care conține două opțiuni. Când completați a doua opțiune, mai jos va apărea add, categorie care permite adăugarea unei alte opțiuni. Este posibil să creezi până la 4 opțiuni și la final trebuie să alegi care dintre ele va fi răspunsul corect la întrebarea ta.

Pentru a face aceasta din urmă, trebuie să apăsați litera întrebării și veți vedea că este marcată cu verde. Nu este posibil să pui întrebări cu o singură opțiune pe Instagram, deci dacă vrei o singură opțiune de răspuns, scrie același răspuns sau ceva similar în toate categoriile.

Unde puteți vedea rezultatele sondajului ce ați făcut pe acest site?

Când ți-ai publicat povestea cu sondajul sau orice alt joc pe care l-ai făcut, vei vedea rezultatele în secțiunea vizualizată în interiorul poveștii. În cazul întrebărilor deschise, răspunsurile de la adepți vin ca mesaje directe. Deci, trebuie să accesați secțiunea de chat sau mesaje pentru a vedea răspunsurile.

Ce trebuie să faceți pentru ca sondajele dvs. să fie mai frapante în Instagram?

Există multe modalități de a face sondajele Instagram atrăgătoare, totul depinde de creativitatea persoanei care ia sondajul. De exemplu, poțiface ghicitori și folosește alte resurse care oferă aceeași secțiune de autocolante. În această ordine de idei, poți adăuga bara care măsoară cât de mult le place urmăritorilor tăi povestea sau jocul pe care l-ai încărcat sau poți pune numărătoare inversă, muzică sau locații.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here