Cum să faci inimi cu săgeți pe WhatsApp pentru a le trimite persoanelor de contact?

Pentru a face emoji-ul inimii cu săgeată pe WhatsApp, ai nevoie doar plasați-vă în bara de text si chiar acolo trebuie sa il alegi in bara de simboluri pe cel care arata ca un S inversat, apoi sa alegi inima dorita indiferent de culoare si sa termini de adaugat simbolul 'Mai mult decat' si gata ai deja inima sageata de trimis tuturor prietenilor dvs., amintiți-vă că această aplicație le permite utilizatorilor să-și schimbe culoarea emoji-urilor și astfel să le poată folosi în statele dvs. sau în alte rețele sociale.

Index()
 1. De ce WhatsApp ascunde inima cu emoji săgeată??
 2. Ce ar trebui să faceți pentru ca emoji-ul inimii cu săgeată din WhatsApp să fie vizibil?
  1. pe iPhone
  2. cu Android
 3. Cum să faci un autocolant cu inimioare cu săgeți pentru a avea pe WhatsApp?
  1. Producator de autocolante.
  2. Autocolante personale pentru WhatsApp.
  3. Autocolante de creatori pentru WhatsApp.
  4. wemoji.
  5. StickerStudio.

  De ce WhatsApp ascunde inima cu emoji săgeată??

  De fapt, WhatsApp nu ascunde acest emoji, este o inimă ascunsă, pentru că nu apare pe tastatura emoticoane, dar chiar și așa Este disponibil pentru toți cei care știu să o facă.

  Modul de a face inima cu săgeată variază în funcție de gustul fiecărui utilizator, De aceea, veți vedea întotdeauna diferite inimi cu săgeți, deoarece unii preferă să folosească anumite simboluri, în timp ce alții se limitează la simbolurile de bază.

  Ce ar trebui să faceți pentru ca emoji-ul inimii cu săgeată din WhatsApp să fie vizibil?

  A face inima săgeată pe WhatsApp este foarte simplă și o poți face de pe orice dispozitiv mobil fără import sistem de operare asta poate sa aiba, din moment ce atunci cand vine vorba de a o face ai nevoie doar de creativitate.

  pe iPhone

  Pentru a face inima cu o săgeată de pe un dispozitiv iPhone, aveți doar:

  • Introduceți WhatsApp.
  • Selectați contactul căruia doriți să îi trimiteți inima cu săgeată.
  • Odată ce l-ați selectat, trebuie să mergeți la bara de text și să selectați secțiunea de simboluri.
  • Deja situată în simbolurile tastaturii trebuie să selectați Virgulilla, aceasta este cea care arată ca un S '~' inversat.
  • Apoi trebuie să apăsați simbolul mai puțin decât ‘
  • Următorul lucru pe care trebuie să-l faci este introduceți emoji-urile în formă de inimă, culoarea poate fi ce vrei tu.
  • În sfârșit, trebuie doar să introduceți simbolul mai mare decât '>' și să reintroduceți tilde sau tilde ñ și gata, veți avea inima săgeată făcută, tot ce trebuie să faceți este să o trimiteți către contactele dvs.

  cu Android

  Procedura de a face inima săgeată de pe un dispozitiv Android este foarte asemănătoare cu cea pe care o facem de pe un iPhone, Rețineți că acest lucru nu depinde de sistemul de operare al telefonului dvs. ci mai degrabă de interfața aplicației, pentru a realiza acest lucru trebuie doar să:

  • Introduceți WhatsApp de pe dispozitivul dvs. Android.
  • Selectați contactul căruia îi veți trimite emoji-urile inimii cu săgeți.
  • Apoi trebuie să vă localizați în bara de text și să selectați simbolul tilde sau tilde-ul ñ '~'.
  • În același mod, faceți clic pe simbolul mai puțin de ’
  • Selectați emoji-urile inimii, indiferent de culoarea dorită.
  • Apoi reintroduceți simbolul tilde al ñ '~' și închideți cu simbolul mai mare decât '>' și gata.

  Mulți utilizatori preferă să folosească doar o tildă și un simbol major care, în același mod, inima este săgeată doar că arată mult mai simplu. Amintiți-vă că în WhatsApp puteți găsi diferite tipuri de emoticoane, trebuie doar să o alegeți pe cea care vă place cel mai mult și să o salvați în folderul dvs. de favorite și astfel încât să vă puteți folosi emoji-urile la momentul dorit.

  Cum să faci un autocolant cu inimioare cu săgeți pentru a avea pe WhatsApp?

  Dacă doriți să creați o inimă cu săgeată autocolante pe care să le partajați cu contactele dvs. prin WhatsApp, primul lucru pe care ar trebui să-l știți este că aveți nevoie descărcați pe dispozitivul dvs o Aplicație care te ajută să creezi toate Sticker-urile pentru WhatsApp, trebuie doar să intri în magazinul virtual și să-l selectezi pe cel pe care îl preferi, printre cele mai populare sunt:

  Producator de autocolante.

  Este cel mai popular instrument, care vă va ajuta să vă creați propriile autocolante, pe baza imaginilor pe care le-ați stocat pe dispozitiv.

  Autocolante personale pentru WhatsApp.

  Cu aplicația Personal Stickers pentru WhatsApp, puteți crea, de asemenea, toate autocolantele dorite pe baza imaginilor preferate, vă permite, de asemenea, să creați până la 30 de autocolante per folder.

  Autocolante de creatori pentru WhatsApp.

  Aceasta este una dintre cele mai complete aplicații pentru a crea autocolante, deoarece vă permite să faceți decupați imaginile până când adăugați textul dorit.

  wemoji.

  Cu Wemoji puteți crea orice autocolante sau autocolant doriți, această aplicație vă permite și șterge imaginea de fundal dacă doriți și cel mai bine este că este complet gratuit.

  StickerStudio.

  Această aplicație este ideală, deoarece vă permite să vă creați autocolante adăugând filtrul sau textul dorit, cu el poți crea până la 10 pachete de autocolante fiecare cu 30 de autocolante diferite, ideale pentru ocazia pe care o dorești.

  Astăzi, crearea oricăror stickere pentru a le împărtăși prietenilor și celor dragi pe WhatsApp este foarte simplă, trebuie doar să descărcați oricare dintre instrumentele pe care le-am menționat anterior și gata, amintiți-vă că vă permit să vă creați stickere sau stickere personalizate în acest fel la fiecare Autocolantele pe care le distribuiți vor fi total originale.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here