Cum să faci efectul de oglindă în imaginile tale în Word? - Își inversează orientarea”,

Microsoft Word are un mare varietate de funcții în cadrul instrumentului său de editare, Aceste funcții vă permit să creați diferite tipuri de efecte asupra imaginilor sau textului din documentul dvs. Word, una dintre ele este crearea unui efect de oglindă asupra imaginilor, care este foarte ușor și simplu de creat, precum și oferind imaginilor un aspect diferit. și text în documentul dvs. Word.

Index()
 1. Cum funcționează efectul de oglindă asupra imaginilor și textelor din Microsoft Word?
 2. Cum vă puteți inversa imaginile Word de pe computer sau mobil?
 3. Care este procedura pentru a face efectul de oglindă în textele dvs. Word?
  1. Folosind Windows sau Mac
  2. cu mobilul dvs
  3. Dacă utilizați versiunea web

  Cum funcționează efectul de oglindă asupra imaginilor și textelor din Microsoft Word?

  Efectul de oglindă este creați o reflectare sau inversare a unei imagini sau a unui text, utilizând deja o funcție Word care vă permite să creați o reflectare a imaginilor sau textului WordArt prin modificarea parametrilor de transparență, dimensiune, estompare, distanță a unei imagini sau text WordArt; O altă opțiune este să utilizați alte instrumente Word pentru a crea un astfel de efect.

  Cum vă puteți inversa imaginile Word de pe computer sau mobil?

  1. Deschideți programul Microsoft Word pe computer sau smartphone.
  2. Pe pagina de pornire, faceți clic pe „Document necompletat” pentru a deschide un nou fișier Word.
  3. Pentru a insera și edita imagini într-un document Word, trebuie să faceți clic pe fila "Inserați" și să mergeți la secțiunea de ilustrații.
  4. Mai tarziu, faceți clic pe pictograma „Imagini” și selectați o imagine din galeria computerului dvs.
  5. Faceți clic stânga pe imagine și faceți clic pe fila „Format”.
  6. Pentru inversează o imagine inserată într-un document Word, și accesați secțiunea „Aranjare” și faceți clic pe pictograma Rotire obiecte, va fi afișat un meniu de opțiuni și selectați o rotație de 90° la dreapta sau la stânga sau răsturnați vertical sau orizontal.
  7. De asemenea, puteți face clic dreapta pe imaginea dvs., va fi afișat un meniu și selectați opțiunea "Format forma", apoi va apărea o bară de instrumente în partea dreaptă a ecranului și selectați pictograma efecte, apoi afișați "Rotire 3D " opțiuni și modifică una dintre rotații la 180° fie „Rotație X, Y sau Z”, și apoi imaginea ta va fi inversată.

  Care este procedura pentru a face efectul de oglindă în textele dvs. Word?

  Dacă doriți să utilizați Microsoft Word, să creați efectul de oglindă asupra textului dvs. din documentul dvs. Word, trebuie să știi că există mai multe modalități de a face acest lucru, pe lângă faptul că pașii pentru a crea acest efect variază în funcție de dacă folosești programul de calculator, aplicația pentru smartphone sau dacă accesezi site-ul Microsoft Office 365.

  Folosind Windows sau Mac

  1. Deschideți programul Microsoft Word.
  2. Apoi, pe pagina de pornire, faceți clic pe „Document alb”.
  3. Faceți clic pe fila „Inserare” și în secțiunea de text, faceți clic pe pictograma "WordArt", și selectați stilul WordArt care vă place cel mai mult.
  4. Faceți clic stânga pe WordArt, apoi faceți clic pe fila „Format”.
  5. Pentru a inversa sau a oglindi textul, accesați secțiunea Stiluri WordArt și faceți clic Pictograma „Efecte de text”, iar un meniu cu mai multe opțiuni va fi afișat și selectați „Reflectie” și alegeți stilul de reflectare care vă place cel mai mult.
  6. De asemenea, puteți face clic dreapta pe WordArt și va fi afișat un meniu unde ar trebui selectați opțiunea „Format formă”, iar apoi în partea dreaptă veți vedea un meniu de instrumente de editat.
  7. Apoi, faceți clic pe pictograma „Efecte” și afișați opțiunile „Reflecție” și modificați parametrii de transparență, dimensiune, estompare, distanță a imaginii.

  cu mobilul dvs

  1. Deschideți aplicația Microsoft Word pe smartphone-ul dvs.
  2. Conectați-vă cu contul dvs. Microsoft. 
  3. Faceți clic pe „Document alb”.
  4. Faceți clic pe opțiunea "Insert" și selectați „Forme” sau „Casuță de text”.
  5. Apoi scrieți textul pe care doriți să-l adăugați și nu uitați să eliminați fundalul și conturul casetei de text.
  6. Trebuie să repetați același proces pentru a crea o altă formă sau o altă casetă de text și va trebui să scrieți textul înapoi.
  7. Faceți clic pe formă sau casetă de text și în fila „Forme” selectați opțiunea Text, apoi, faceți clic pe „Rotația textului”, sau puteți accesa și data din partea de sus a formei sau casetei de text și rotiți.
  8. Apoi trebuie doar să rotiți până când plasați una dintre forme sau caseta de text sub cealaltă și veți fi creat efectul de oglindă.

  Dacă utilizați versiunea web

  1. Deschideți pagina Microsoft Office 365 pe computer.
  2. Conectați-vă la portalul Office 365 conectându-vă cu contul Microsoft. 
  3. În partea stângă a ecranului vei vedea pictogramele aplicațiilor de birou, și selectați pictograma Word.
  4. Apoi, pe pagina de start, faceți clic pe „Document nou gol”.
  5. Faceți clic pe fila „Inserare” și selectați pictograma „Desen”, apoi va apărea o casetă și faceți clic pe „Forme”, selectați o formă și scrieți un text în interiorul formei. De asemenea, nu uitați să eliminați umplerea și conturul din formă. și faceți clic pe salvare și închidere.
  6. Apoi repetați același proces pentru a crea o altă formă, dar în aceasta veți scrie textul cu susul în jos, apoi mergeți la săgeata care se află în partea de sus a formei și rotiți-o, apoi plasați una dintre forme cu text. , sub celălalt și veți fi creat efectul de oglindă.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here