Cum pot face cumpărături în magazinele din Statele Unite dacă sunt în Spania??

Mai mult de jumătate din populația spaniolă face achiziții în magazine online și multe dintre aceste magazine se află în afara țării. Nu toată lumea are aceeași încredere, asa ca astazi vom vorbi despre tot ce trebuie sa stii cand faci o achizitie in afara tarii.

Index()
 1. Ce trebuie să știți pentru a face achiziții în afara țării dvs?
 2. Cum funcționează expedierea produselor din Statele Unite în Spania??
 3. Care sunt riscurile cumpărării în magazinele online?
 4. Ce magazine online sunt cele mai recunoscute în Statele Unite?
  1. Costco
  2. Amazon
 5. Pe ce se bazează prețul unui transport din Statele Unite în Spania??

Ce trebuie să știți pentru a face achiziții în afara țării dvs?

A face achiziții în afara țării dvs. poate fi adesea mai ieftin, văzut din punctul în care taxele sunt de obicei puțin mai mici în alte țări. Cu toate acestea, este necesar să se țină cont de câteva puncte importante, precum cele prezentate mai jos.

 • Atenție la TVA: Din 2015, cota de TVA s-a schimbat de la a fi percepută în țara de destinație și nu în țara expeditoare, așa că este prudent să verificați fiecare achiziție de două ori pentru a vă asigura prețul acesteia.
 • Alegeți un loc bun pentru cumpărături: Nu înseamnă doar să cumperi ieftin, ci să știi cum să faci asta, să alegi un loc bun, sigur și în care poți fi sigur că nu vei fi înșelat.
 • Plata securizata: Una dintre cele mai sigure si rapide modalitati de plata este folosirea aplicatiilor de tip Paypal la care iti poti asocia cardul de credit si nu trebuie sa iti dai datele magazinului, asa ca daca gasesti un loc bun de cumparat si acestea De asemenea, această metodă de plată este posibil un loc bun pentru a investi.
 • Asigurati transportul: Inainte de a incepe achizitia verificati modalitatea de livrare, cat timp dureaza, daca are vreo taxa suplimentara, prin ce mijloace se va face si pe baza acesteia deduceti daca vi se potriveste sau nu.

Cum funcționează expedierea produselor din Statele Unite în Spania??

Pentru a efectua o expediere după cumpărarea dintr-un magazin online din Statele Unite este important să cunoașteți lanțurile de transport maritim cu care lucrează magazinul. Sunt cei care au optiunea de a lua dulapul oferit de magazin, sau pot alege sa angajeze alte tipuri de dulapuri.

O altă opțiune care poate fi folosită este ai adresa din SUA a unei persoane pe care o cunoști, faceți toate achizițiile necesare și apoi trimiteți-le la acea adresă, astfel încât cunoscutul dvs. să fie responsabil cu efectuarea expedierii cu vaporul sau avionul la domiciliul dvs. din Spania. Amintește-ți că trebuie să fie cineva în care ai încredere.

GuíaPaquetería este un lanț de transport maritim care poate fi folosit pentru a vă transporta toate achizițiile în Spania, este o metodă folosită de mulți oameni și esențial este să aflați dacă se potrivește cerințelor dvs.

Care sunt riscurile cumpărării în magazinele online?

Ca in orice achizitie, exista riscuri de care trebuie luate in calcul iar cand vine vorba de cumparaturi online trebuie sa fii mult mai atent. Acestea sunt câteva riscuri pe care le puteți găsi atunci când faceți o achiziție online.

 • Metode de plată fără securitate: multe magazine vă cer de obicei date suplimentare de pe cardul de credit sau din conturile virtuale care nu sunt necesare și vă expun capitalul, așa că atunci când plătiți trebuie să alegeți cea mai sigură opțiune pentru dvs.
 • propagandă falsă: Când nu vezi cu adevărat ce cumperi, poți cădea în reclamă falsă și când primești produsul dorit, nu este nici măcar umbra a ceea ce ai cerut. Aceasta devine o problemă reală atunci când nu aveți opțiune de returnare sau revendicare.
 • Risc de malware: Unele aplicații ale magazinelor online sunt false și tot ceea ce fac este să compromită echipamentul electronic cu programe malware care nu numai că le pot deteriora, ci și pot colecta informații personale precum date, parole etc.
 • furtul de date: Acesta este un risc care rămâne latent atunci când cumpără, magazinele care se pretează să facă escrocherii sau conturi și aplicații care sunt cu adevărat false caută doar o modalitate de a-ți colecta datele și de a-ți avea identitatea.

Ce magazine online sunt cele mai recunoscute în Statele Unite?

Cel mai bun lucru atunci când cumpărați într-un magazin online este să o faceți prin site-uri care sunt recunoscute și au o perioadă lungă de timp pe care o puteți studia și inspecta, unul dintre cele mai cunoscute lanțuri de cumpărături la nivel mondial sunt Amazon și Costco.

Costco

Costco este un lanț de hipermarketuri, Au produse exclusive de orice fel precum articole sportive, bijuterii, dispozitive electronice, electrocasnice, produse de hotel și casă etc.

Acest magazin online are un serviciu de garanție și are un număr mare de depozite distribuite în diverse părți ale lumii.

Amazon

Recunoscut la nivel global, Amazon este aproape cea mai bună companie americană de comerț electronic. Unul dintre cele mai fiabile și cu un număr mare de produse. Puteți găsi oferte bune și prețuri foarte mici.  

Pe ce se bazează prețul unui transport din Statele Unite în Spania??

Livrare articole din Statele Unite în Spania se face prin intermediul pachetelor în mare parte ambalat, prețul coletului depinde de mai multe lucruri, cum ar fi modul în care va fi trimis în Spania, greutatea și dimensiunile produsului.Fiecare lanț de transport maritim își gestionează propriile prețuri, așa că este important să întrebați acest punct atunci când faceți orice tip de achiziție.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here