Cum să caut în Google Chrome de pe Android TV? - Manualul utilizatorului

Dacă telecomanda Android TV are microfon, apăsați butonul „căutare vocală” Din ecranul principal al televizorului dvs., accesați aplicația Google Chrome și adresați browserului întrebarea dorită, rezultatele căutării dvs. vor apărea odată ce ați terminat de vorbit.

Dacă, în schimb, telecomanda ta nu are microfon, mergi la aplicația Google Chrome, mergi la caseta cu opțiunea de a introduce căutările tale. odată ce faci Va fi afișată o fereastră pe care să o scrieți cercetarea ta.  Deși este destul de ușor să cauți în Chrome, mai întâi trebuie să știi cum să descarci aplicația pe televizor, aici îți arătăm cum.

Index()
 1. De ce Android TV nu are un browser preinstalat?
 2. Cum poți descărca Chrome pe Android TV?
 3. Care este procedura de instalare a aplicației pe Smart TV?
  1. Ce ar trebui să faceți pentru a vă configura browserul?
 4. Cum poți să intri în browser și să faci o anumită căutare?
 5. Ce pași ar trebui să urmați pentru a vă importa parolele și conturile pe Android TV?

De ce Android TV nu are un browser preinstalat?

Spre deosebire de dispozitivele mobile care de obicei vin din fabrică cu software-ul producătorului preinstalat și, printre acestea, și un browser de brand propriu, dispozitivele Android TV nu au de obicei aceeași soartă, așa că pentru a vă bucura de beneficiile de a avea un browser pe care îl aveți pentru a-l căuta și a-l descărca prin magazin.

Cum poți descărca Chrome pe Android TV?

În principiu, puteți folosi opțiunea descărcați aplicația google chrome din magazin de aplicații, pentru care este suficient să îl introduceți, să căutați Chrome, să descărcați și să așteptați finalizarea procesului de instalare, apoi continuați să vă autentificați cu contul personal Google.

Care este procedura de instalare a aplicației pe Smart TV?

Pentru a simplifica procesul de instalează google chrome pe televizorul tău Android, este necesar să folosiți două aplicații ‘File Commander’ (pentru a instala fișierul APK) și lansatorul ‘Sideload Launcher’ (pentru a deschide Google Chrome). Ambele aplicații sunt sigure. După ce aveți ambele aplicații, urmați acești pași:

 1. Descărcați browserul Chrome în format APK. Este recomandat să o faceți din APK Mirror.
 2. Odată ce aveți aplicația Google Chrome în format APK, încărcați fișierul în contul dvs. Google Drive, este recomandat să îl încărcați în folderul de pornire.
 3. Deschideți aplicația „File Commander” pe televizorul dvs. Android și continuați să vă conectați la secțiunea Google Drive.
 4. După ce v-ați autentificat la contul dvs. Google, accesați fișierul în format APK pe care l-ați încărcat și faceți clic pe aplicația 'File Commander', vă va întreba dacă doriți să îl descărcați, accept.
 5. Odată ce procesul de descărcare este finalizat, faceți clic pe opțiunea 'instalare', va trebui să acceptați permisiunea de a instala fișiere din afara Google Play.
 6. Când instalați Google Chrome pe Android Tv, acesta va fi deja disponibil pentru a funcționa, dar este posibil să nu apară printre opțiunea aplicațiilor instalate. Pentru a accesa aceste aplicații, trebuie doar să porniți Chrome din Sideload Launcher.

Ce ar trebui să faceți pentru a vă configura browserul?

Pentru a-ți configura browserul, odată ce ai finalizat procesul de instalare, trebuie doar să deschizi aplicația Google Chrome pe Android TV, acolo, mergi la opțiunea de a te autentifica cu contul personal Google (de obicei situat în colțul din dreapta sus al ecranului). În acest fel veți avea din nou datele personale și istoricul intacte pentru a vă accesa vechile căutări de la televizor.

În plus, deși poate părea mai confortabil la prima vedere să folosești televizorul pentru diferitele investigații, poate fi plictisitor să navighezi folosind telecomanda televizorului, mai ales dacă trebuie să introduci întrebări oarecum lungi, prin urmare, îți recomandăm să profiti de conexiunea cu dispozitivul mobil și folosiți împreună o tastatură și un mouse fără fir.

Cum poți să intri în browser și să faci o anumită căutare?

După ce ați instalat aplicația Google Chrome pe televizor, utilizarea sa este similară cu cea a oricărui alt dispozitiv, Pentru a-ți face căutările, intri în aplicație și derulează până la bara de navigare Chrome, acolo, poți introduce o adresă web pe care vrei să o accesezi de pe Android TV sau orice întrebare sau termen despre care vrei să afli, odată ce faci asta, poți naviga exact așa cum faci de pe computer sau tabletă.

Poate părea obositor să navighezi de pe televizor, pentru că nu ai ecran tactil, tastatură sau mouse, ci doar o telecomandă cu care trebuie să facem toate mișcările de căutare și selectare a butoanelor, totuși, audio cu sunet mai mare sau ecran cu rezoluție mai mare, ajung să compenseze acest lucru.

Ce pași ar trebui să urmați pentru a vă importa parolele și conturile pe Android TV?

 1. Primul lucru este să introduceți opțiunile de configurare Chrome. Pentru a face acest lucru, pur și simplu selectați pictograma cu trei puncte situată în colțul din dreapta sus al ecranului dvs., în meniul drop-down, selectați opțiunea „Setări”.
 2. Odată ce intrați în secțiunea numită 'settings' căutați și selectați categoria numită 'autocomplete', odată selectată, faceți clic pe 'parole' (va fi prima opțiune de a le gestiona pe cele pe care le-ați salvat).
 3. Dacă vă aflați deja în meniul care conține toate parolele dvs., mergeți în secțiunea 'consultați' și gestionați parolele salvate în contul dvs. Google' acolo, faceți clic pe butonul cu trei puncte situat în partea dreaptă a ecranului, deasupra secțiunii numită 'parole salvate'.
 4. Când apăsați butonul cu cele trei puncte verticale, se va deschide un meniu derulant cu o singură opțiune, faceți clic pe 'export parolele' care apare în acest meniu, odată ce faceți acest lucru, va începe procesul de export. Este posibil să vedeți un anunț care avertizează că, făcând acest lucru, oricine are acces la computerul dvs. va putea vedea parolele dvs.
 5. Selectați opțiunea „export parole” din avertismentul menționat pentru a confirma acțiunea dvs., în acest fel se va deschide o nouă fereastră în care trebuie doar să alegeți în ce folder de pe computer doriți să salvați fișierul.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here