Cum să activați și să utilizați editorul foto WhatsApp Web - Explicație detaliată

Acum este disponibil pentru a utiliza editorul foto pe WhatsApp Web, la momentul de încărcați o fotografie a unui chat, veți observa că apare în partea de sus o bară de instrumente cu care îți poți edita imaginea înainte de a o trimite.

În plus, aveți opțiunea adăugați autocolantele dvs. personale peste conținut. Adică Emoji-urile și autocolantele pe care le adăugați nu sunt trimise separat, această funcție nu este disponibilă în versiunea mobilă, ceea ce duce la întrebarea care este mai bine să utilizați între WhatsApp Web sau normal pentru trimiterea de fotografii.

Index()
 1. Unde se află cititorul WhatsApp Web QR pe ​​dispozitivul tău mobil??
  1. de pe Android
  2. cu iOS-ul tău
 2. Ce pași trebuie să faceți pentru a obține și a utiliza noul editor foto WhatsApp Web?
 3. De ce nu funcționează pentru dvs. noul editor de fotografii de pe WhatsApp Web și ce puteți face??
  1. Actualizați aplicația

Unde se află cititorul WhatsApp Web QR pe ​​dispozitivul tău mobil??

Aplicația WhatsApp are un cititor de coduri QR, care este folosit pentru a conecta dispozitivul cu versiunea web, trebuie să știți că există un truc pentru a vă conecta la WhatsApp web fără a scana codul QR. Acest lucru este foarte util pentru acele persoane care au probleme cu camera telefonului mobil.

De asemenea Funcția WhatsApp pentru a scana codul QR este disponibil pentru Android și iPhone. Cu alte cuvinte, indiferent de tipul de sistem de operare pe care îl utilizați, vă puteți bucura în continuare de aceste funcții, pentru a face acest lucru trebuie doar să:

de pe Android

 1. Introduceți aplicația dvs. WhatsApp
 2. Faceți clic pe cele 3 puncte din colțul din dreapta sus pentru a afișa opțiunile
 3. Atingeți setări
 4. Faceți clic pe pictograma QR care se află chiar lângă numele profilului
 5. În fereastra de cod QR care se deschide, faceți clic pe opțiunea scanner de coduri
 6. Deschide WhatsApp web pe computer
 7. Scanează codul și gata

cu iOS-ul tău

 1. Deschideți aplicația WhatsApp și în „Setări”
 2. Atinge pictograma „QR” chiar lângă numele tău
 3. Atingeți ‘Scanați’ și confirmați apăsând pe ‘OK’
 4. Deschide WhatsApp web pe computer
 5. Scanează codul și gata

Un fapt important pe care trebuie să-l știți este că puteți scana codul QR și cu camera frontală, deoarece uneori se întâmplă și accidente care afectează sau deteriora camera din spate.

Ce pași trebuie să faceți pentru a obține și a utiliza noul editor foto WhatsApp Web?

Trebuie să efectuați aceiași pași ca întotdeauna utilizați noul editor, deoarece această funcție a fost adăugată la interfața web WhatsApp și nu la metoda de introducere. Aceasta înseamnă că puteți accesa WhatsApp web prin metoda tradițională. Făcând acest lucru pentru a utiliza editorul de fotografii, trebuie doar să:

 1. Conectați-vă la WhatsApp Web folosind cititorul de coduri QR
 2. Deschideți un chat, indiferent dacă este privat sau de grup
 3. Faceți clic pe pictograma clip pentru a atașa un fișier multimedia
 4. Alegeți opțiunea „Imagine”
 5. Selectați o imagine de pe computer
 6. Faceți clic pe „Accept” și gata

Făcând asta Apare editorul de imagini WhatsApp Web în partea de sus a ecranului, îl puteți folosi în timp ce o imagine nu este trimisă. Adică la montarea imaginii în chat, editorul foto este activat.

De ce nu funcționează pentru dvs. noul editor de fotografii de pe WhatsApp Web și ce puteți face??

Este foarte ciudat că WhatsApp Web nu afișează editorul de fotografii, deoarece această versiune are întotdeauna toate funcțiile actualizate, dar dacă ți se întâmplă această eroare, se recomandă să încercați un alt browser inclusiv Mozilla Firefox, Opera sau Safari, evitând Microsoft Edge sau Google Chrome.

Dacă chiar și folosind un alt browser Web prezentați eroarea că noul editor foto nu funcționează, poți descărca WhatsApp Web pentru desktop, care îndeplinește aceeași funcție folosită în browser și, desigur, pe același PC. De asemenea, este important să rețineți că pe mobil trebuie să:

Actualizați aplicația

Accesați cea mai recentă versiune a Magazinului Play și actualizați WhatsApp pe telefonul mobil, pentru a îmbunătăți sincronizarea cu versiunea pe care o utilizați pe computer. Acest lucru face ca funcțiile să funcționeze din cutie și este foarte obișnuit să remediați erori, în acest caz editorul de fotografii nu apare.

La fel, dacă continuați să aveți probleme activați și utilizați editorul foto WhatsApp Web nu ezitați să consultați suportul tehnic, pentru a rezolva orice tip de eroare legată de sincronizările și funcțiile WhatsApp cu Web-ul.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here