Cum să activați Windows Defender Guard în Microsoft Edge? - Aplicație de protecție

Marea companie Microsoft a adus utilizatorilor sai un numar variat de programe, care le ofera un serviciu de calitate, echipa sa de programatori conform utilizatorilor sunt foarte bune. Pe lângă sistemul complet de operare pe care îl puteți descărca de pe site-ul său oficial, vă oferă posibilitatea de a face acest lucru au în serviciile tale speciale Program Windows Defender destinat de creatorii săi să protejeze sistemul de viruși.

Windows Defender a adus anul acesta o nouă îmbunătățire cu Guard, un antivirus special pentru companii care protejează în momentul navigării pe web pe pagini precum Edge. Deci, dacă ați folosit acest browser și vă este teamă că orice malware va fura informații despre care știți că sunt stocate în folderele dvs., permiteți-ne să vă spunem că aceasta este opțiunea ideală pentru dvs.

Index()
 1. Cum vă puteți da seama dacă computerul dvs. are instalat Windows Defender Guard??
 2. Care sunt cerințele pentru a putea folosi Windows Defender Guard în browser?
 3. Ce trebuie să faceți pentru a permite Windows Defender Guard să funcționeze în Microsoft Edge?
 4. Cum să utilizați Windows Defender Guard în navigarea în Microsoft Edge?

Cum vă puteți da seama dacă computerul dvs. are instalat Windows Defender Guard??

Dacă lucrezi și încă nu știi dacă Windows Defender Guard funcționează sau are Windows Defender Guard instalat pe dispozitiv, îți spunem că modalitatea de a afla este foarte simplă, pentru aceasta trebuie să revizuiești caracteristicile Windows-ului tău, în listă trebuie să localizați numele corespunzător celui al programului în caseta de lângă ea ar trebui să existe un semn că să-ți spună starea lui.

nefiind activ Nu ai această protecție și trebuie să fii atent la paginile pe care le vizitezi prin Edge sau orice alt browser, chiar și cu fișierele pe care le deschizi pe computer.

Care sunt cerințele pentru a putea folosi Windows Defender Guard în browser?

Cerințele care trebuie utilizate sunt următoarele:

 • În ceea ce privește software-ul, sistemul de operare trebuie să fie mai mare decât Windows 10 versiunea 1803 și browserul tău este Microsoft Edge.
 • Pe de altă parte, cerințele hardware sunt practic 64 de biți minim, împreună cu patru nuclee, că microprocesorul tău este Intel core i5 sau orice alt similar, o memorie RAM de cel puțin 8 GB. Că computerul dvs. are un hard disk cu cel puțin 5 GB spațiu. Se recomandă ca aceste condiții să fie îndeplinite pentru a rula corect programul.

Ce trebuie să faceți pentru a permite Windows Defender Guard să funcționeze în Microsoft Edge?

În majoritatea sistemelor, această posibilitate este activată implicit, dar dacă ați efectuat vechiul proces de verificare a proprietăților și nu vedeți căsuța corespunzătoare marcată, înseamnă că trebuie să o activați. Nu-ți face griji, să faci asta nu îți ia mai mult de aproximativ cinci minute, urmareste pasii:

 1. Pe desktop deschide butonul de pornire.
 2. Din caracteristicile Windows, căutați și faceți clic pe Windows Defender Guard.
 3. În casetă, faceți clic pe accept.
 4. Veți primi o notificare în care trebuie să faceți clic pe repornire.
 5. După acest proces, ar fi trebuit deja instalat, rămâne doar să îl activați în Microsoft Edge pentru a-l realiza, trebuie să:
 6. Deschideți browserul, localizați cele trei puncte verticale din bara de sus.

Cu noua casetă afișată, sub opțiunile noii file ar trebui să apară opțiunea Windows Defender Guard pentru a ști că este activată, adică un proces automat de lipire a acestui instrument cu Microsoft Edge.

Cum să utilizați Windows Defender Guard în navigarea în Microsoft Edge?

Navigarea este simplă chiar și atunci când folosești acest sistem de protecție, nu trebuie să faci mult mai mult decât să plasezi ceva de interes în motorul de căutare și să lași același sistem să se ocupe de recunoașterea tiparelor și schemelor diferitelor pagini care apar de acum. pe. vizitați, la fel se va întâmpla cu documentele și dosarele pe care intenționați să le vedeți.

Programul creează un fel de zonă de siguranță în care se execută programele, izolând orice tip de informații personale pe care le puteți avea în fișierele sau folderele dvs. și face acest lucru într-o perioadă scurtă de timp pentru a nu încetini procesul de investigare în echipamentul sau computerul dvs. Dacă nu este sigur, veți primi o alertă și nu vă va lăsa să continuați.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here