Cum să activați „modul în aer liber” pe Samsung pentru a vă vedea mai bine ecranul?

„Modul exterior” este o funcție Samsung pentru dispozitivele sale care este foarte utilă pentru a ilumina ecranul în lumina soarelui. Acest mod este de obicei activat implicit. Cu toate acestea, dacă nu ați observat o îmbunătățire a luminozității ecranului în medii externe, vă sfătuim să aflați cum activați „modul în aer liber” pe Samsung pentru a vă vedea mai bine ecranul.

Index()
  1. Ce se întâmplă când activați modul exterior pe dispozitivul dvs. Samsung?
  2. Cât durează modul exterior pe telefonul mobil Samsung??
  3. Ce telefoane Samsung includ modul exterior?
  4. Cum să activați modul exterior pe un telefon mobil Samsung?
  5. De ce nu găsiți modul exterior pe dispozitivul dvs. Samsung?

Ce se întâmplă când activați modul exterior pe dispozitivul dvs. Samsung?

Când activați modul exterior pe dispozitivul dvs. Samsung, acesta crește automat luminozitatea ecranului pentru a îmbunătăți afișarea acestuia în medii externe. Prin urmare, crește productivitatea telefonului tău mobil oferindu-ti un ecran cu lumina adaptabila conditiilor in care te gasesti.

Modul în aer liber este ideal pentru utilizatorii care nu pot vedea ceea ce este afișat pe ecran datorită clarității ridicate, care este adesea legată de expunerea unui telefon la lumina soarelui. Din acest motiv, producătorul oferă opțiuni de configurare pentru a ne ajusta telefoanele și a rezolva această problemă cu succes.     

Cât durează modul exterior pe telefonul mobil Samsung??

Modul exterior de pe telefonul mobil Samsung durează activat atâta timp cât expuneți dispozitivul la lumina soarelui. Nu se folosește, modul exterior se dezactivează după 15 minute. Odată ce activați acest mod, se pornește și se oprește automat atunci când scoateți dispozitivul afară în scopul de a optimizați performanța ecranului.    

Ce telefoane Samsung includ modul exterior?

Marea majoritate a telefoanelor Samsung includ modul exterior în oricare dintre versiunile sale. Cu toate acestea, începând cu versiunile 'Galaxy S7' și 'Note S7' această funcționalitate nu este prezentă. Deși adesea modul exterior este activ implicit, utilizatorii îl pot dezactiva oricând doresc sau îl pot găsi mai convenabil.  

Cum să activați modul exterior pe un telefon mobil Samsung?

Pentru a activa modul exterior pe un telefon mobil Samsung trebuie sa urmati o procedura extrem de simpla. În primul rând, accesați „Sertarul de aplicații” glisând degetul în sus sau în jos. Apoi faceți clic pe pictograma roată pentru a intra în Setările dispozitivului dvs.

Veți vedea o listă de opțiuni din care să alegeți „Afișare”. Sub opțiunea „Luminozitate” veți găsi „Modul în aer liber”. Asigurați-vă că apăsați comutatorul pentru a activa această funcție. Prin urmare, puteți crește automat luminozitatea ecranului de fiecare dată când duceți dispozitivul într-un mediu extern în fața razelor solare.      

De ce nu găsiți modul exterior pe dispozitivul dvs. Samsung?

Dacă ați introdus opțiunea „Setări” și după accesarea Setări de afișare nu puteți găsi modul exterior pe dispozitivul dvs. Samsung, înseamnă că această funcție nu este disponibilă. Acest lucru se poate întâmpla deoarece cele mai recente modele Samsung high-end au un suport mai bun împotriva razelor solare, astfel încât nu mai necesită modul exterior.

Dacă doriți să utilizați un instrument extern pentru a activa luminozitatea suplimentară a ecranului în aer liber, puteți alege să descărcați aplicația Lux Lite în versiunea sa gratuită sau completă (plătită). Acest instrument are o interfață ușor de utilizat și permite gestionați nivelurile de luminozitate de pe ecranul telefonului dvs. Samsung.

Unul dintre avantajele aplicației Lux Lite este că vă permite să calibrați senzorul de luminozitate pentru a economisi durata de viață a bateriei și pentru a reduce impactul pe care lumina îl poate avea asupra ochilor dacă utilizatorul se află într-un spațiu întunecat. În plus, instrumentul modifică niveluri de lumină automat in functie de lumina care este emisa in mediul in care te afli. 

În acest sens, utilizatorii pot regla luminozitatea în funcție de nevoile și preferințele lor.În plus, oferă un buton de acces rapid pentru a activa sau dezactiva un nivel de luminozitate prestabilit. Vă permite chiar să măriți contrastul ecranului în funcție de cerințele camerei și atunci când doriți să faceți citiri pe timp de noapte.

Dacă alegeți să descărcați versiunea cu plată, veți putea seta diferite profiluri (zi, noapte, vehicul și lumină în cinema). De asemenea, puteți aplica ajustări ale luminii de fundal și puteți personaliza estomparea luminii. Este important de reținut că senzorul de lumină pentru a activa modul de citire în medii luminoase nu este disponibil pe versiune gratuită a aplicației Lux Lite.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here