Cum să salvez și să export conversațiile mele WhatsApp pe computerul meu? - Înapoi

A putea menține o copie de rezervă a tuturor informațiilor noastre a devenit una dintre funcțiile principale pe care le căutăm atunci când achiziționăm un dispozitiv, majoritatea aplicațiilor gândindu-se la asta ne ajută să ne salvăm datele, crearea de backup-uri în cloud. WhatsApp nu face excepție, în acest articol veți afla despre diferitele modalități de a vă stoca și proteja chat-urile.

Index()
 1. Care sunt pașii pentru a vă salva istoricul chat-ului WhatsApp în cloud?
  1. Pentru dispozitivele Android în Google Drive
  2. Pe dispozitivele iPhone în iCloud
 2. Cum puteți trimite backup-ul prin e-mail?
 3. Ce ar trebui să faceți pentru a salva copia mesajelor .txt pe computer?

Care sunt pașii pentru a vă salva istoricul chat-ului WhatsApp în cloud?

Cloud-ul a devenit cea mai folosită metodă de stocare la nivel mondial, folosită de mii de utilizatori pentru a-și păstra informațiile în siguranță. cu whatsapp puteți face backup pentru conversațiile dvs., inclusiv fișierele media și indiferent dacă dispozitivul tău rulează pe Android sau iOS și poți chiar să recuperezi mesajele pe care le-ai șters, totuși, trebuie să știi că pentru a-ți salva istoricul trebuie să îndeplinești anumite cerințe pe telefon

 1. Trebuie să fiți conectat la contul dvs. Google.
 2. Pentru a putea genera backup-ul este esențial să aveți spațiu liber în memorie.
 3. Este necesară o conexiune la internet constantă și puternică
 4. Aveți instalată aplicația Google Play Service, care funcționează pentru a actualiza aplicațiile Google și Google Play Store, totuși, uneori de obicei prezintă probleme când se oprește din cauza unei erori și este important să o rezolvați mai întâi

Pentru dispozitivele Android în Google Drive

Dispozitivele mobile care funcționează sub sistemul de operare Android își stochează copiile de siguranță în Google Drive, care este cloud-ul deținut de Google.

Procedura sa este destul de simplă și uniformă puteți genera copii de rezervă manual sau le puteți automatiza să se facă din când în când. Desigur, datorită acestui articol veți cunoaște cele două moduri de a face acest lucru:

 1. Lansați WhatsApp și apăsați pe cele trei puncte verticale situate în dreapta sus,
 2. Acum selectați „Setări”, apoi „Chat”, urmat de „Backup”. Dacă doriți să o faceți manual, trebuie doar să selectați „Salvați”. Dacă, pe de altă parte, doriți să o setați automat, derulați în jos până când găsiți „Salvați cu Google Drive”
 3. Acolo vom decide cât de des doriți să fie salvat istoricul, mai jos vom vedea 'Cont Google' și aici vom selecta contul în care dorim să fie salvate chat-urile. Dacă este prima dată când o faci și nu ai niciun link, opțiunea ‘Adăugați cont’ este cea care va apărea. Îl selectați și vă conectați.

Pe dispozitivele iPhone în iCloud

Este posibil ca în trecut să fi pierdut conversații care sunt importante pentru dvs., din cauza unor defecțiuni ale aplicației, telefonul dvs. mobil a fost pierdut sau a încetat să funcționeze, nu lăsați acest lucru să se întâmple din nou!! Folosind iCloud, cloud-ul pentru dispozitivele iOS facilitează securizarea chat-urilor, parcurgând acești pași care sunt destul de similari cu ceea ce facem pe un dispozitiv Android:

 1. De pe iPhone, rulați aplicația WhatsApp, apoi apăsați pe cele trei puncte verticale pe care le putem vedea în partea de sus din partea dreaptă, care ne vor permite să vedem un mic meniu unde vom face clic pe 'Setări'.
 2. Când intrăm, mergem la secțiunea „Chat-uri” și apăsăm „Copii de securitate”. Dacă doriți să salvați manual istoricul, atingeți „Fă backup acum”.
 3. Pentru a automatiza acest proces vom glisa degetul pe ecran până găsim 'Salvare cu iCloud', acolo selectăm frecvența cu care preferăm să facem această copie de rezervă și contul în care dorim să fie salvată.

Cum puteți trimite backup-ul prin e-mail?

WhatsApp nu numai că ne încurajează să facem copii de rezervă pentru chat-urile noastre, ci și să le exportăm pentru a le trimite, de exemplu prin e-mail. Dar trebuie să știți că nimic altceva nu ne va lăsa să o facem cu conversațiile separat, nu va permite trimiterea copiei de rezervă completă. Când decideți să exportați o conversație, trebuie să țineți cont de faptul că, dacă este foarte veche sau are multe fișiere multimedia, procesul va dura și mai mult:

 1. Pentru a explora un chat trebuie mai întâi să fii în el, apoi vom apăsa cele trei puncte verticale care se află în dreapta sus, dintre opțiuni selectăm 'Mai mult' și în final 'Export chat'.
 2. Ne va fi afișată o nouă fereastră în care vom decide dacă dorim să includem fișierele multimedia sau nu.
 3. După ce se termină pregătirea fișierelor, ne va cere să alegem mediul prin care dorim să trimitem acea conversație. Atingem ‘Gmail’ dacă este cazul sau aplicația de mesagerie electronică la alegere.

Ce ar trebui să faceți pentru a salva copia mesajelor .txt pe computer?

WhatsApp îți exportă conversațiile în format .txt doar pentru text, fișierele media nu sunt incluse acolo. Cu toate acestea, atunci când decidem să exportăm un chat care include fotografii, imagini, videoclipuri, printre altele, sunt create multe fișiere suplimentare. Deși este foarte dificil și neatractiv să înțelegem firul cronologic al conversației, putem căuta online și gratuit pagini precum Chat Viewer care ne ajută să le vedem ordonat.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here