Cum să salvați un traseu în favorite în Google Maps - Creați o comandă rapidă

Este clar că una dintre cele mai folosite aplicații pentru a ne transporta în siguranță dintr-un loc în altul este Google Maps. Prin urmare, este necesar să ne întrebăm cum rutele preferate sunt salvate în interiorul Google Maps. În esență, vă vom învăța cum să o faceți. În plus, veți putea cunoaște toate informațiile referitoare la acest subiect în cadrul aplicației.

Index()
 1. Unde apar rutele salvate în Google Maps favorite?
 2. De ce aveți nevoie pentru a arhiva rutele preferate pe Google Maps?
 3. Cum puteți salva un traseu ca favorit în Maps?
  1. Pe un iPhone sau iPad
  2. Cu un dispozitiv Android
  3. de pe calculator

  Unde apar rutele salvate în Google Maps favorite?

  Această aplicație a fost una dintre cele mai bune opțiuni pentru toate persoanele care o folosesc, deoarece în ea putem vizualiza diferite puncte și o putem folosi offline. La rândul său, s-ar putea ca la un moment dat să fi salvat un traseu pe care vrem să-l vizităm în viitor sau pe care vrem să-l amintim. Deci pentru a realiza găsiți toate aceste site-uri salvat este necesar să intrăm în aplicație de pe telefonul mobil sau de pe computer.

  Apoi trebuie să intri în meniul care se află în secțiunea din dreapta și în acest caz căutați opțiunea 'Site-urile dvs.' și faceți clic pe ea. Această secțiune se va deschide unde vom găsi trei secțiuni și în mod specific trebuie să introducem 'Salvat'. Acum puteți vedea opțiunea 'Favorite' unde trebuie să facem clic pe ea vezi toate rutele.

  De ce aveți nevoie pentru a arhiva rutele preferate pe Google Maps?

  Mai exact, ceea ce ai nevoie pentru a arhiva rutele în favorite, este să localizezi locul exact pe care vrei să îl stocezi în cadrul opțiunilor aplicației. de cand, sunt multe locuri similare și trebuie să localizați locul astfel încât să nu greșiți și să salvați locul greșit. La fel, trebuie sa ai limba configurata pentru a intelege datele site-urilor si a sti care sunt optiunile in cadrul aplicatiei pentru a intra in favorite. În cele din urmă, trebuie să aveți o conexiune bună la internet prin date sau WIFI, astfel încât aplicația să funcționeze în cel mai bun mod, fără a dura mult timp în fiecare instrument executat.

  Cum puteți salva un traseu ca favorit în Maps?

  Când vă aflați pe harta aplicației și ați localizat deja punctul corect unde se află traseul pe care doriți să îl salvați, trebuie să începeți procedura de stocare. Mai exact, există diferite metode pe care va trebui să le aplicăm în funcție de dispozitivul pe care îl folosim cel mai mult pentru a folosi aplicația.

  Pe un iPhone sau iPad

  Pentru a face acest lucru, trebuie să descărcați aplicația Google Maps și să o accesați, apoi să mergeți la locul de pe hartă și să o țineți apăsată. Mai târziu, observăm că în partea de jos se deschide un avertisment cu locația pe care o selectăm unde va trebui faceți clic pe numele acestuia.

  Mai târziu, veți vedea cum se deschid toate informațiile aparținând punctului și în această zonă vom apăsa butonul 'Salvare'. La apăsarea ei va apărea o listă de opțiuni unde vom selecta favoritele și ulterior putem căuta site-ul în această zonă și vei vedea că a fost salvat corect. De asemenea, este posibilă crearea de comenzi rapide ale unui traseu salvat.

  Cu un dispozitiv Android

  La fel căutăm aplicația din meniu și intrăm în ea. Pe hartă ne vom poziționa în locul în care vom selecta unul dintre markeri sau îl vom ține apăsat. În partea de jos veți vedea o mică secțiune cu informatii rezumative a locului selectat unde va trebui doar să facem clic pe nume. Acum, în secțiunea 'Informații' vom apăsa butonul pe care scrie 'Salvează' și favorite.

  de pe calculator

  Există, de asemenea, două alternative pentru a face acest lucru acolo unde prima opțiune este prin intrarea în pagina Google Maps din browser. Apoi, pe hartă facem clic pe punctul pe care urmează să-l salvăm, astfel încât fișierul cu informațiile locului să apară în zona din stânga a ecranului. În această secțiune vom selecta opțiunea 'Salvare' care apare lângă celelalte pictograme, în acest fel se vor deschide diferitele opțiuni de salvare unde vom face clic pe 'Favorite'.

  Pe de altă parte, cealaltă modalitate de a face este prin introducerea în browser și în linia de căutare scriem adresa locului pentru a-l localiza rapid. Apoi, pe pagină veți vedea opțiunea Google Maps acolo unde tocmai ați va trebui să intri în filă informații despre site și apăsați pe opțiunea de salvare și apoi faceți clic pe favorite. Este de menționat că atunci când faceți acest lucru, pe hartă apare o inimă care arată că dacă ați salvat site-ul.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here