Cum să salvați un fișier PDF în Photoshop și să păstrați toate straturile

Adobe Photoshop este un program de editare care permite oamenilor creativi sa realizeze o imbunatatire a fotografiilor si imaginilor dorite, pentru a le expune publicului direct sau indirect; adică prin platforma digitală sau prin prezentări personale.

Veți învăța în acest articol să salvați un fișier PDF păstrând toate straturile sale.

Cum să salvați un fișier Photoshop în PDF - Salvați toate straturile
Vezi acest videoclip pe YouTube

Pentru un designer, acest program este o piesă cheie, deoarece puteți face diferite reprezentări ale ideilor dvs. prin diferite instrumente care sunt incluse în acest editor interesant.

Permiterea persoanei care se află în procesul creativ să facă modificări și aranjamente în arta sau fotografiile sale, pentru a atinge perfecțiunea într-un mod care să obțină aprobarea publicului.

În acest interesant și prestigios editor de imagini numit Photoshop, lucrezi în straturi, unde în fiecare dintre ele elaborezi diferite funcții. Dacă deschideți un strat îl veți redenumi și ar fi stratul dvs. 1, modificați dimensiunile și acceptați.

Așa mai departe cu straturile pe care trebuie să le utilizați, apoi următorul ar fi stratul 2, apoi stratul 3 etc.

Index()
  1. Cum să salvați un fișier PDF în Photoshop?
  2. Avantajele pe care vi le oferă Photoshop
  3. Pași pentru a salva un fișier în Photoshop și a păstra toate straturile

Cum să salvați un fișier PDF în Photoshop?

Acum multi ani photoshop s-a lucrat prin formatul unui singur strat, esența principală a programului este de a oferi o mai bună prezentare fotografiilor prin aranjamente și retușuri de lumină, luminozitate, culoare, printre altele.

În prezent, Photoshop a trecut prin mai multe actualizări și a fost dezvoltat utilizând mai multe straturi, unde în fiecare puteți dezvolta fiecare punct specific al fotografiei sau al artei și apoi să îl alăturați și să îl salvați în PDF, ceea ce vă poate face imaginile și chiar textul vectorizat și salvat.

Astfel le puteți vizualiza deja pregătite dintr-o altă perspectivă.  Există diferite versiuni de Photoshop și în cea mai recentă versiune a acestui program puteți salva în siguranță a Fișier PDF păstrând toate straturile.

Avantajele pe care vi le oferă Photoshop

Photoshop vă permite să lucrați într-un mod profesional, datorită gamei sale de instrumente pentru care pot fi folosite crearea și editarea designului. De asemenea, puteți dezvolta imagini vectoriale; De asemenea, este ideal pentru designul unei reviste sau în cazul în care există elemente din fotografiile dvs. pe care trebuie să le eliminați.

The designeri grafici Pot dezvolta perfect un panou publicitar din Adobe Photoshop prin straturi, dezvoltând fundalul reclamei, editând imaginea care urmeaza a fi adaugata pe un alt strat si pe alt strat orice design sau efect care necesita unele ajustari, fie ca este culoarea sau textura. , și alte tipuri de ajustări.

Photoshop are multe alternative de oferit publicului larg. În plus, astăzi mulți oameni caută agenții unde se lucrează acest tip de program, deoarece pot solicita modele personalizate si cu dimensiunile cerute sa lase doar informatiile pentru ca dezvoltarea artei sa se poata face.

Pe scurt, este un program complet funcțional și solicitant în domeniul creativ atât pentru profesioniști, cât și pentru cei cu abilități și aptitudini creative care doresc să-și exploateze calitățile artistice și să învețe mai multe despre acest subiect interesant.

Pași pentru a salva un fișier în Photoshop și a păstra toate straturile

Nu este greu să te descurci cu Photoshop, dar nici nu este atât de simplu, ceea ce ar trebui să ai este o bază teoretică a fiecărui instrument și despre ce este programul în sine și, mai presus de toate, să ai dorința de a învăța cu adevărat despre el. În continuare vă vom arăta pașii pentru salvați un fișier păstrând toate straturile sale:

  1. Primul pas este să deschideți Adobe în Photoshop
  2. După ce ați importat deja toate imaginile pe care trebuie să le editați
  3. Veți vedea fișierele din partea din stânga sus, selectând opțiunea „Exportați” „Straturile în fișiere” astfel încât acestea să fie salvate în JPG.
  4. Apoi mergeți la „Deschideți fișierul” și alegeți „Automatizați” și faceți clic pe „Prezentare în PDF”
  5. În cele din urmă, când fereastra este deja deschisă, alegeți „Deschideți fișierele deschise” și continuați să „Salvați” pentru ca toate modificările selectate să fie făcute.

Orice profesionist din domeniul creativ care ar trebui să implementeze astfel de programe Vine deja cu baze foarte clare pentru studiul diverselor programe; dar dacă nu ești unul dintre ei, nu te descuraja; există multe tutoriale în care poți cultiva suficiente cunoștințe pe care apoi le poți pune în practică.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here