Cum să salvați sau să descărcați cu ușurință videoclipuri Facebook Lite pe Android

Facebook lite a devenit versiunea preferată a popularei aplicații Facebook pentru mulți utilizatori, deoarece oferă multiple beneficii utilizatorilor săi; pe langa faptul ca este foarte confortabil si usor de folosit. Dar pe măsură ce popularitatea sa crește și utilizarea sa crește, la fel și îndoielile cu privire la funcționarea și performanța acestei aplicații grozave.

Cum să salvați sau să descărcați cu ușurință videoclipuri Facebook Lite pe Android
Vezi acest videoclip pe YouTube

Fara indoiala Cum să salvați sau să descărcați videoclipuri de pe Facebook Lite? Este una dintre cele mai frecvente necunoscute ale utilizatorilor acestei aplicații; există un mit că nu este posibil. Dar prin acest articol vă vom spune dacă acest lucru este adevărat sau este doar un mit urban și dacă nu, vă vom învăța cum să o faceți.

Rețineți că pentru a descărca conținut dintr-o rețea de socializare aveți nevoie de permisiunea proprietarului imaginilor sau videoclipurilor.

Index()
 1. Pot salva sau descărca videoclipuri în aplicația Facebook Lite??
 2. Pași pentru a salva videoclipuri de pe Facebook Lite
 3. Pași pentru a descărca videoclipuri pe Facebook lite

Pot salva sau descărca videoclipuri în aplicația Facebook Lite??

Din ce în ce mai mulți utilizatori trebuie să interacționeze și să partajeze conținut multimedia prin această rețea de socializare magnifică, dar mulți dintre acești utilizatori se întreabă, pot salva, descărca și încărca videoclipuri pe Facebook Lite?? Da, această versiune fantastică a rețelei sociale vă permite să salvați sau descărcați videoclipuri de pe facebook lite, deoarece această aplicație versatilă se adaptează tuturor nevoilor dvs. și se schimbă constant pentru a fi mai utilă pentru dvs.

Dacă doriți să salvați, să descărcați sau să încărcați videoclipuri din această aplicație, trebuie doar să urmați câțiva pași simpli, apoi să vă bucurați de videoclipurile descărcate anterior din fișierele dvs. plus asta nu va genera taxe suplimentare pe factura ta.

Pași pentru a salva videoclipuri de pe Facebook Lite

Dacă doriți să salvați videoclipuri pe Facebook Lite Pentru a le vedea altădată, trebuie să urmați următorii pași simpli:

 1. Mai întâi trebuie să intri pe Facebook
 2. Trebuie să selectați videoclipul pe care doriți să îl salvați
 3. Apăsați pe cele trei puncte orizontale care se află în partea de sus a videoclipului
 4. Va apărea un ecran pop-up unde puteți apăsa opțiunea (salvare video)
 5. Videoclipul dvs. va fi salvat automat.

Mai tarziu când doriți să vizualizați videoclipul salvat va trebui să faceți următoarele:

 • Conectați-vă la Facebook
 • Apăsați pe cele trei linii care sunt în dreapta dvs. și în partea de sus a ecranului.
 • Derulați în jos până când vedeți opțiunea (salvată)
 • Apăsați acea opțiune
 • Selectează videoclipul tău și bucură-te de el!

Această opțiune se aplică și pentru a salva fotografii pe Facebook Lite în mod public sau privat și pentru a le putea vedea oricând doriți.

Pași pentru a descărca videoclipuri pe Facebook lite

Este foarte ușor să descarci videoclipuri de pe Facebook lite de pe computer, pentru asta trebuie doar să intri într-o aplicație gratuită și fără înregistrare, care se numește: descărcare video facebook și urmați pașii următori:

 1. Conectați-vă la contul dvs. de Facebook.
 2. Selectați videoclipul pe care doriți să îl descărcați
 3. Apăsați pe cele trei puncte orizontale pe care le puteți vedea în partea de sus a videoclipului
 4. Va apărea o fereastră pop-up unde puteți vedea opțiunea (copiere linkul) la sfârșitul acelei ferestre.
 5. Apăsați opțiunea (copiați linkul)
 6. Acum migrați la browser
 7. Intrați în motorul de căutare (descărcător video facebook)
 8. Selectează prima opțiune pe care ți-a oferit-o motorul tău de căutare
 9. Lipiți linkul copiat de pe Facebook, în motorul de căutare al paginii
 10. Apăsați butonul din dreapta dvs. care spune (descărcare) și așteptați să se descarce astfel încât să vă puteți bucura de videoclipul dvs. oricând, nu este nevoie să aveți conexiune la internet sau date mobile.

Fără îndoială, Facebook lite este o aplicație plină de beneficii și avantaje pentru utilizatorii săi; Această minunată și eficientă rețea de socializare are o performanță ridicată și ocupă un spațiu mic în stocarea internă a telefonului tău; În plus, această aplicație rapidă cheltuiește mai puțin de jumătate din datele versiunii originale de Facebook și de parcă nu ar fi de ajuns, are aproape toate funcțiile aplicației originale Facebook; Acestea sunt principalele motive pentru care Facebook lite în fiecare zi devine favoritul utilizatorilor Facebook.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here