Cum să înregistrați și să salvați un apel pe Samsung J5 sau J7 pas cu pas

Unul dintre avantajele pe care ni le oferă telefoanele noastre este acela de a putea face înregistrări ale apelurilor pe care ni le fac sau pe care le putem efectua. De asemenea, ușurința de înregistrați și salvați un apel pe marca și modelul Samsung J5 sau J7.

Cele mai bune aplicații pentru a înregistra apeluri pe Samsung J5 sau J7
Vezi acest videoclip pe YouTube

Unii utilizatori sunt conștienți de capacitatea de a înregistra apeluri de pe Whatsapp. Datorită acestui fapt, este posibil să susținem dovezi ale unei conversații care ne pot ajuta să lămurim o neînțelegere; considerând acest mijloc satisfăcător de a prezenta dovezi la un moment dat. Dar nu este singurul capabil să îndeplinească această funcție.

Rețineți că pentru a înregistra un apel aveți nevoie de acordul ambelor părți.

Index()
 1. Aplicații pentru înregistrarea și salvarea unui apel pe Samsung J5 sau J7
 2. Cum să-ți faci mesageria vocală atunci când nu răspunzi la apel?
 3. Cum să înregistrezi un apel pe Samsung J7 fără aplicații?

Aplicații pentru înregistrarea și salvarea unui apel pe Samsung J5 sau J7

Vă vom explica pașii pe care trebuie să îi faceți pentru a înregistra și salva un apel în Modelele Samsung J5 sau J7 într-una dintre aplicații cel mai căutat este următorul:

Toate telefoanele Samsung vin cu aplicația „Call Recorder”, dacă nu o ai o poți descărca din Play Store.

Inregistrator de apeluri caracterizat prin putere efectuați apeluri într-un audio multi-format, pentru a salva automat aceste înregistrări.

 1. Când este instalată, aplicația „Call Recorder” trebuie să fie deschisă pentru a selecta opțiunea „ON”.

Aceasta va înregistra automat toate apelurile pe care le primim sau în special pe care le facem.

O altă aplicație pe care o poți folosi se numește Call Recorder, care ne permite să personalizăm ce apeluri dorim să înregistrăm și pe care nu.

Înregistrările sunt stocate într-un folder creat de aplicația menționată. Utilizatorul va putea să le asculte, să le partajeze și să adauge note.

Ultima aplicație care ar trebui recomandată este “Galaxy Call Recorder” fiind în același mod unul dintre cele mai descărcate din ”Play Store”, deoarece pe lângă înregistrarea apelurilor, ne permite să blocăm contactele.

Cum să-ți faci mesageria vocală atunci când nu răspunzi la apel?

Avem în mobil funcții pe care încă nu le cunoaștem, una dintre ele este ca înregistrați și salvați un apel pe Samsung J5 sau J7. Ca altul, ar fi ca și cum ați face mesageria vocală pentru atunci când apelul nu poate fi răspuns.

Sunt pași simpli, dar cu prevenție și multă dăruire putem atinge multe obiective pe care ni le propunem cu telefonul mobil. În acest caz, vom citi cu atenție explicația despre cum să faceți un mesaj vocal, pentru când refuzați un apel:

 1. Aceasta mai întâi ar fi să apelezi 123 care ar fi mesageria vocală, Vom primi un mesaj care indică butonul pe care trebuie să-l marchem în funcție de locul în care ne aflăm.
 2. Urmăm pașii robotului telefonic formând numerele pe care le indică.
 3. Va fi posibil să verificați modul în care ați înregistrat salutul.
 4. La fel, anunțul iese din nou dacă vrei să faci al doilea salut.
 5. Verificând că atunci când înregistrarea s-a încheiat introduceți tasta litere.

Această opțiune ar fi de mare folos pentru cei dintre noi care doresc să o folosească, deoarece în multe ocazii nu ne oferă timp să răspundem la apeluri.

Oamenii cred că poate nu vor să răspundă, sau în această discuție specială, din acest motiv ar fi foarte util.

Uneori ne aflăm în locuri zgomotoase, ceea ce ne face dificil să auzim mobilul. Din acest motiv ar fi de mare folos să poți lăsa cea mai bună imagine în fața altor oameni, astfel încât aceștia să nu creadă niciodată că au vrut să răspundă.

Cum să înregistrezi un apel pe Samsung J7 fără aplicații?

Este important atunci când lucrăm, iar treaba noastră este să avem comunicare cu clienții noștri de cele mai multe ori.

Acest caz este puțin dificil, deoarece uneori apar unele dificultăți și cea mai bună cale este înregistrați și salvați apelul pe Samsung J5 sau J7. Cel mai important este că nu ar trebui să avem nicio aplicație externă pentru a putea înregistra apeluri.

 1. Primul lucru pe care trebuie să-l facem este să mergem la „Setări de apel”
 2. Mergem în jos pentru a găsi „Alte setări”
 3. unde vom merge „Înregistrare automată a apelurilor”
 4.  Pentru a apăsa apoi „Toate apelurile înregistrate”

Acestea vor fi salvate în folderul de înregistrare și notificare a apelului; când un apel a fost înregistrat, ei trimit o notificare pentru a spune fișierul acestuia.

Dacă mergem la „Setări de înregistrare automată” ar fi să personalizăm numerele oricui apelează. Acești pași simpli și recomandări care servesc la îmbunătăți și ne oferă o calitate mai bună a vieții, deoarece telefonul nostru mobil este instrumentul nostru excelent de lucru.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here