Cum să înregistrezi un apel video WhatsApp cu audio pe Android și iOS?

Apelurile video permit o comunicare eficientă, deoarece într-o conversație puteți vedea limbajul corpului; în timpul unui apel, nici măcar într-un simplu chat; dar astăzi sunt mulți oameni care doresc înregistrați un apel video; nu o mai pot face. Din acest motiv, voi învăța cum să o fac.

Cum să înregistrezi un apel video WhatsApp cu audio inclus
Vezi acest videoclip pe YouTube

Poate din motive de muncă este necesar să se facă aceste înregistrări; adevărul este că în câteva minute vei învăța să faci asta; Dar mai întâi, vă invit să vorbiți puțin despre apelurile video de pe celebra platformă WhatsApp.

Index()
  1. WhatsApp și serviciul său de apeluri video
  2. Cum să înregistrezi apeluri video WhatsApp pe Android?
  3. Cum poți înregistra apeluri video WhatsApp pe iOS?

WhatsApp și serviciul său de apeluri video

WhatsApp este o aplicație cunoscută și folosită în întreaga lume; aceasta este o platformă de mesagerie text în care are funcții foarte simple; dar ingenioase care ajută și satisfac nevoile clienților lor care intră constant la trimite sau citește un mesaj.

Această aplicație permite utilizatorului său să aibă o serie de funcții de bază și importante, ceea ce îi ajută să-și facă timpul pe platformă plăcut și formidabil. În sistemul de chat puteți vedea contactele, în care putem apăsa pentru a începe să scrieți sau pentru a citi mesaje vechi.

Și în această aplicație, puteți vedea opțiunea de a efectua apeluri și apeluri video; Trebuie remarcat faptul că aceasta platforma sociala este binecunoscut pentru că are un serviciu de apel video unic și de mai bună calitate. Făcându-l să devină mai viral și mai faimos decât era deja; mai departe în apelurile video ale acestei aplicații puteți viziona videoclipul la înaltă definiție și puteți asculta la calitate bună.

Cum să înregistrezi apeluri video WhatsApp pe Android?

De multe ori am avut nevoie să efectuăm această procedură pentru muncă, studiu. Și din alte motive; dar nu am putut niciodată. De aceea astăzi te voi ajuta să poți înregistrează apeluri video ce dorești.

Trebuie precizat că pentru a face această procedură trebuie să aveți o cerere; dar astăzi există multe aplicații care sunt disponibile pentru a face acest lucru și nu știm pe care să o alegem. De aceea, vă voi arăta care aplicație este mai bună pentru a face acest lucru.

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să căutați aplicația Înregistrare ecran de înregistrare, acesta este un brand binecunoscut în înregistrările apelurilor video, când găsim această aplicație pe site-ul nostru de descărcare, trebuie să apăsăm unde scrie download.

După ce este descărcat, trebuie să trecem la instalarea aplicației pe dispozitivul nostru inteligent, trebuie să facem următoarele: trecem să vedem în antivirusul nostru dacă această aplicație are un virus de descărcare.

Este foarte important să vă asigurați de acest lucru, astfel încât dispozitivul dvs. să nu prezinte nicio defecțiune; Odată ce acest pas este finalizat, trebuie să permiteți accesul la aplicație pentru ca aceasta să poată intra pe platforma socială și faceți înregistrările.

În sfârșit trebuie efectuați ajustări dimensionale cum doriți să se termine videoclipul și alte setări, cum ar fi numele pe care îl va avea înregistrarea, în ce folder va ajunge și asta este tot ce trebuie să știți pentru a face acest proces.

Cum poți înregistra apeluri video WhatsApp pe iOS?

Pe dispozitivele Android, această procedură trebuie făcută prin intermediul aplicațiilor; dar în sistemul de operare telefoane iOS Poate fi diferit, deoarece creatorii acestui brand, adică Apple, au introdus o serie de opțiuni în sistemul său de operare.

Printre opțiunile pe care Apple le-a creat a fost și screen recorder-ul; aceasta permite utilizatorilor care au aceste dispozitive să-și ușureze procedura; dar fără alte prelungiri vom trece la primul pas.

Primul lucru de făcut este să mergeți la configurația dispozitivului, aceasta este să știți dacă această funcție este activată așa cum trebuie; apoi vom cauta inregistrari de ecran, cand gasim aceasta optiune trebuie sa ne asiguram ca este activata; dar dacă nu este activ, trebuie să atingeți cealaltă parte a comutatorului și gata să vă puteți înregistra apeluri video în aplicația WhatsApp.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here