Cum să înregistrezi un apel video Messenger pe telefonul tău mobil? - iOS, Android și PC

Cu toții cunoaștem calitatea Facebook în ceea ce privește comunicarea și interacțiunea cu ceilalți, știm și despre diferitele servicii pe care le oferă care sunt diverse și cu obiective diferite, astăzi vrem să vă vorbim despre acesta aplicație de mesagerie privată și directă, ne referim la Facebook Messenger.

Această aplicație utilă pentru a ne conecta printr-un chat cu persoanele cu care am interacționat pe Facebook ne permite și să facem apeluri video, ceva interesant este că putem ști cine este în apeluri video, dar din moment ce sunt momente când vrem să înregistrăm acele apeluri video, astăzi vrem să explicăm cum putem face asta de pe telefonul mobil și de pe computer.

Index()
 1. Cum să înregistrați un apel video Messenger pe iPhone din centrul de control?
 2. Care este procesul de înregistrare a apelului video pe iOS cu ajutorul altor aplicații?
 3. Cum să înregistrezi un apel video Messenger pe Android cu aplicații externe?
 4. Care sunt cele mai bune aplicații pentru a înregistra apeluri video pe Windows sau MacOS?
  1. Afișați mai multe
  2. laba telefonului
  3. Power Point

  Cum să înregistrați un apel video Messenger pe iPhone din centrul de control?

  Pentru a inregistra apelul video de pe iPhone intram in aplicatia de messenger de pe iPhone-ul nostru si selectam contactul cu care vrem sa facem apelul video, apoi trebuie faceți clic pe pictogramă pe care îl observăm în partea de sus care are forma unei camere video, facem asta pentru a începe apelul video.

  De când începem apelul, trebuie să știm să facem o înregistrare a ecranului cu sunet, pentru asta noi mergem la centrul de control al iPhone-ului nostru si apasati butonul pentru a inregistra ecran si imediat va incepe inregistrarea, ecranul va fi inregistrat cu tot si sunet, cand se termina apelul, oprim inregistrarea si salvam, din acest moment va fi disponibil in galeria iPhone.

  Care este procesul de înregistrare a apelului video pe iOS cu ajutorul altor aplicații?

  O alternativă utilă pentru înregistrarea apelurilor video pe dispozitivele iOS este utilizarea aplicațiilor care ne ajută să facilităm acest proces, pentru aceasta putem descărcați o aplicație numită ApowerMirror pe computer și instalați-l, deoarece este un proces comun în care vom folosi atât PC-ul, cât și mobilul.

  Odată ce ne asigurăm că ambele sunt conectate la WiFi, pe mobil mergem la centrul de control unde vom face clic pe butonul „Ecran duplicat” și apoi alegem ApowerMirror astfel încât ecranul telefonului nostru mobil să fie duplicat pe computer. Din aplicația care rulează pe PC, facem clic pe pictograma roată pentru a deschide opțiunile de configurare.

  Localizăm 'Setări de captură' și apoi în 'Intrare audio' pentru a selecta 'Sunet sistem și microfon', confirmăm acțiunea și revenim la ecranul iPhone, următorul lucru este să intri în Messenger și să pornești apelul video, pentru a o înregistra, trebuie doar să apăsați butonul de pornire a înregistrării în ApowerMirror, această aplicație ne permite să ne controlăm mobilul de pe PC.

  Cum să înregistrezi un apel video Messenger pe Android cu aplicații externe?

  Aplicația externă pe care o putem folosi pentru a înregistra apeluri video de la Messenger pe Android se numește AZ Screen Recorder, pe care trebuie să-l căutăm în Google Play Store și să-l instalăm, atunci când îl executăm trebuie să acordăm permisiuni astfel încât să poată fi suprapus peste celelalte aplicații și să capteze ecranul. De îndată ce o facem, va apărea un meniu plutitor.

  Când vedem meniul, facem clic pe pictograma Messenger pentru a-l deschide, selectam contactul și apoi începem apelul video, apoi vom apăsa butonul de înregistrare din meniul plutitor pentru a începe înregistrarea ecranului, pentru a o termina vom apăsa din nou butonul.

  Care sunt cele mai bune aplicații pentru a înregistra apeluri video pe Windows sau MacOS?

  Există mai multe aplicații pe care le putem folosi pentru a înregistra apeluri video de pe computerul nostru, indiferent dacă avem cu un computer Windows sau Mac, următoarele aplicații pot fi utile pentru a efectua această sarcină de înregistrare a apelurilor video.

  Afișați mai multe

  Această aplicație este drăguță util pentru realizarea înregistrărilor pe ecran de pe computerul nostru desktop sau laptop, indiferent dacă are sistem de operare Windows sau Mac, ne permite să configuram opțiuni astfel încât să putem înregistra nu doar ceea ce se vede pe ecran, ci și sunetul conversației.

  laba telefonului

  Este o aplicație care ne permite inregistreaza orice tip de activitate care are loc pe ecranul computerului nostru, ceea ce îl face perfect pentru înregistrarea apelurilor video pe Facebook Messenger, pentru a-l folosi, trebuie să îl descărcam și să îl rulăm pe computer.

  Facem clic pe 'Înregistrare video', intrăm în panoul de control și activăm sunetul și microfonul sistemului astfel încât să înregistreze atât videoclipul cât și vocea, apoi intrăm pe Facebook Messenger și sunăm un prieten, în acest moment trebuie să reglam zona de înregistrare pentru a se potrivi cu fereastra apelurilor video din Windows, în cele din urmă facem clic pe ‘REC’.

  Power Point

  Acest instrument de automatizare de birou nu este util doar pentru a face prezentări atrăgătoare, îl putem folosi și pentru a înregistra apeluri video, modalitatea de a face acest lucru este prin deschiderea instrumentului, efectuarea faceți clic pe fila „Inserare” apoi facem clic pe ‘Multimedia’ și în acest meniu vom căuta opțiunea ‘Înregistrare ecran’ apăsați pe ‘Înregistrare’ după aceasta avem trei secunde înainte de a începe înregistrarea.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here