Cum să înregistrezi un videoclip cu efectul Facebook Superzoom - Creează conținut

Facebook vă permite să partajați fotografiile și videoclipurile cu prietenii și familia dvs. în timp și spațiu. În același timp, a adăugat noi instrumente în cadrul platformei sale, cum ar fi modul profesional din profilul dvs. și, de asemenea crearea videoclipurilor cu noul efect Superzoom. Acest efect are o caracteristică foarte particulară, deoarece ne apropie fața când înregistrăm . În continuare, în dezvoltarea acestui tutorial, vă vom ajuta să descoperiți cum să înregistrați un videoclip folosind efectul Facebook Superzoom.

Index()
  1. Ce ar trebui să știți înainte de a înregistra un Superzoom în Facebook?
    1. Instrumentul este disponibil doar pentru mobil
  2. Cât durează un videoclip cu Superzoom pe Facebook?
  3. Cum să faci un Superzoom în această rețea socială?
  4. De ce nu apare acest efect în Facebook?
  5. Cum să faci Superzoom dacă acest instrument nu apare pe Facebook?

Ce ar trebui să știți înainte de a înregistra un Superzoom în Facebook?

Facebook și Instagram sunt rețele sociale similare în care îți poți trimite poveștile pe ambele platforme; Superzoom este un efect natural Instagram și Facebook îl adaugă în galeria de efecte. Videoclipurile înregistrate cu Superzoom au o proiecție izbitoare datorită varietății de filtre care pot fi adăugate la realizarea proiectului. Înainte de a folosi acest efect trebuie să știm ceva important.

Instrumentul este disponibil doar pentru mobil

Superzoom este un efect foarte simplu de utilizat și vă permite să înregistrați de pe camera frontală, precum și de pe spatele dispozitivului Android și iPhone, momentan disponibil numai pentru aceste două sisteme de operare. Superzoom, pe lângă efectul de zoom pe videoclipul dvs., adaugă și un efect „Sunet de tensiune” sau „Dramatic” care oferă videoclipului final o notă distractivă.

Cât durează un videoclip cu Superzoom pe Facebook?

Când înregistrăm videoclipurile cu acest efect inovator trebuie să știm că efectul durează aproximativ de la 3 secunde până vrem să-l prelungim. stiu. Se aplică selectând efectul și când înregistrăm atingem butonul din mijloc pentru a-l adăuga și dacă vrem să dureze mai mult de 3 secunde îl ținem apăsat.

Cum să faci un Superzoom în această rețea socială?

Daca dorim sa aplicam efectul Superzoom de pe Facebook trebuie sa accesam reteaua de socializare, in sectiunea 'Start' facem clic pe optiunea '+' pentru a incepe crearea unei noi povestiri, odata acolo selectam pictograma care apeleaza 'Boomerang', în partea de În partea de jos a ecranului glisăm până când apare opțiunea Superzoom, pentru a-l aplica făcând clic unde scrie „Test”.

Acolo poți alege diferitele opțiuni pentru a adăuga un fel de Superzoom, pentru a-ți înregistra videoclipul cu banii pe care îi țin apăsat butonul central. Odată ce ați terminat videoclipul, îl puteți publica în poveștile dvs., astfel încât prietenii să se poată bucura de el.

De ce nu apare acest efect în Facebook?

Est efectul este original de pe Instagram rețeaua socială sora Facebook, a fost creată în cadrul acestei aplicații datorită utilizării mai mari a acesteia de către oameni pentru a-și crea povești, amintiți-vă că Instagram ne permite să împărtășim poveștile pe care le publicăm în cadrul lor și pe Facebook, așa că este foarte ușor să creați poveste cu acest efect de pe Instagram și publică-o în noile povești de pe Facebook. 

Efectul nu apare în Facebook din diverse motive. Una dintre ele este că efectul are la foarte câteva zile după ce a devenit public, Un alt motiv ține de modelul dispozitivului nostru mobil sau de vechimea acestuia, deoarece există unele dispozitive care nu au secțiunea bumerang în opțiunea de a crea povești pe Facebook și în cadrul acelei secțiuni găsim efectul.

Cum să faci Superzoom dacă acest instrument nu apare pe Facebook?

Dacă această opțiune nu apare pe Facebook, aveți opțiunea creați-vă proiectul din rețea social Instagram legat de Facebook și distribuie în poveștile ambelor rețele sociale. Pentru a-ți crea videoclipul ai mai multe opțiuni și o poți face cu Superzoom de pe Instagram și distribui pe Facebook fă următoarele. Intră în aplicația Instagram și apasă pe '+', când intri vei observa că în partea stângă vei găsi mai multe opțiuni, apasă pe săgeata în jos pentru ca meniul să se extindă. Printre opțiunile veți găsi efectul super zoom apasă pe ea.

Apoi vei găsi efectele pe care le oferă Instagram pentru a le adăuga la proiect, alegeți-l pe cel dorit și țineți apăsat butonul pentru a începe înregistrarea, trebuie să știți că videoclipul va fi înregistrat cu durata dorită. Ați terminat videoclipul făcând clic pe „Trimite către” și acolo îl puteți trimite la poveștile tale Instagram, astfel încât prietenii tăi să-l poată vedea. Apoi efectuați procedura de urmat pentru a vă împărtăși povestea pe Facebook.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here